- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde çok sivilce doldu yüzüm.Hergun yenisi çıkıyor hormonlardan sanırım.12 haftalık hamıleyım allaah bagıslarsa yuzum sıvılce doldu varmı ben gıbı olan herseyım ters ilk gunden berı mıde yanmam var bulantım yerıne
Kız ters bı yorum yapmadı yanlıs anladınız sanirim çok canım çekiyorsa birazcık yersin dediSigara alkol dısındamı bırcok yasak sey var bılmedıgın halde yorum yapıp duruyosun ..
Stres yaptığın bişey varmıGece çok sık uyanıyorum. Doğru düzgün dalamiyorum hiç. Sizde durumlar nasıl? Hamileliğin son aylarında uykular bölünür diyorlar ama bende başlarda başladı.
Aynı durumdayız canm uyku denen bişey kalmadı gece dalamıyrm sürekli düşünceli gibi oluyrm rüya gibi de değil gibide ilk oğlumdada böyleydim hiç uyumadan 9 ayı bitirdim şimdi yine aynıGece çok sık uyanıyorum. Doğru düzgün dalamiyorum hiç. Sizde durumlar nasıl? Hamileliğin son aylarında uykular bölünür diyorlar ama bende başlarda başladı.
Evet kesin yasak olan seyler.6 sene kadın doğum doktorunun yanında çalıştım senden fazla bilgim oldugu kesin doktorumun sunu ye bunu yeme dediğni hiç duymadim,ben orda belirtmişim gebelerin canı çekiyorsa abartmadan yenmeli her şeyden . Bilmediğim konu hakkında da yorum yapmam burası sosyal paylaşım platformu istedğim her şeye uslubuma dikkat ederek yorum yaparım. Yasak olan şeyleri yaz bakalım, ne biliyorsun sende:)Sigara alkol dısındamı bırcok yasak sey var bılmedıgın halde yorum yapıp duruyosun ..
:) gülemeden geçemeyeceğim kusura bakmaCanım nar düşüğe neden olur diye duydum dikkat et
İnsanlar ilk önce okuyup sonra düşünüp kavrasalar bu kadar yanlış anlama olmayacak yok maydonoz , yok nar :) bakalım daha neler duyacagım :) Arkadaşlar canınız çekiyorsa hiçbir şeyden kısıtlamayın kendiniziKız ters bı yorum yapmadı yanlıs anladınız sanirim çok canım çekiyorsa birazcık yersin dedi
Bence de ama umut fakirin ekmeği işteCanım bebek değildir o bence. Hissetmek için çok erken
Günaydınnn iyi çalışmalar ben de işe gidiyorum:))Günaydın kızlar. İkizlerim ve ben işe gidiyoruz![]()
Evet ta kendisi canımPardon canım.Cinsiyet tahmini yapan bi arkadaş vardı ona benzettim nickini.
İyi çalışmalar. 37. Hafta çabucak gelsinGünaydınnn iyi çalışmalar ben de işe gidiyorum:))
hangi şehirMerhaba beni de ekler misiniz
33yalındayım 50kilo ile başladım 2.çocugum 9 ekim son adet tarihim
Kusma bulanti tiksinme yaşadiniz mi gebelik rahat mi geciyoBen erkek olduğunu çok önceden hissetmistim biliyo musunuz :) yüzüm çok güzelleşti bı de daha 8 haftalıkken ilk segirmeler olmuştu. Annem direkt erkek demişti. Haklı çıktı :)
Sağolasın canım kesmeyi düşünmüyorum fakat benden cok gidiyor yedigim midemde de durdumuyor su an depoları kullanıyorum bir an önce su bulantıların bitmesini diliyorumAllah yardımcın olsun emzirmeyi kesmeyi ne zaman düşünüyorsun? devam sütüne geçersin..