- 7 Kasım 2018
- 172
- 212
- 18
- 31
Masallah kac haftalkk ? Bu arada Ilkin miErkek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah kac haftalkk ? Bu arada Ilkin miErkek :)
Canm bn anlaamm kiCanım bana da bi cinsiyet tahmininde bulunur musun?
9. haftanın içindeyim benim öncekiler de benzerdi 16. haftada rahatlayabilmiştim bunda ya daha hassasım ya yaşlandım ama daha çok hissediyorum bulantı.. kusma yok ama hepsi içim bi tuhafBenim gibisin canım sende . Birebir aynıyım . Kaç hastalık bebeğin
Allah yardımcın olsun emzirmeyi kesmeyi ne zaman düşünüyorsun? devam sütüne geçersin..Hem yiyemiyorum
Hem kusuyorum
Hem emziriyorum...
![]()
Benden 3 kat gidiyor
sanırım erkek bebek istiyorsun hayırlısı olsun.. benim ilki kız ikinci erkek bunun hakkında pek düşünmedim ama aklımdan kız geçti bilmiyorum yaş da var önce sağlıkla gelsin diyorum..Canm bn anlaamm ki
Bende öyle . Yaş ilerledikçe daha zorlanıyoruz bence9. haftanın içindeyim benim öncekiler de benzerdi 16. haftada rahatlayabilmiştim bunda ya daha hassasım ya yaşlandım ama daha çok hissediyorum bulantı.. kusma yok ama hepsi içim bi tuhaf![]()
tahmin hiç yapamam Allah gönlüne göre versinCinsiyet tahmini mi yapıyorsunuz burda 9 haftalıktı . Ney sizce cinsiyeti
9 haftalık kım nerden bilsin :) ya kız ya erkek :)Cinsiyet tahmini mi yapıyorsunuz burda 9 haftalıktı . Ney sizce cinsiyeti
Arkadasım herseye karısma konusulan aramızda yasak dendi denmedi ...her seferinde muhalefetsinNedir buuuuuu, arkadaşlar abartmayın yasak masak diye,canınız cekiyosa azcık yersiniz ne zararı olacakki ? Sigara ve alkol dışında her şey serbest aşırıya kaçmadığı sürece
Sigara alkol dısındamı bırcok yasak sey var bılmedıgın halde yorum yapıp duruyosun ..Nedir buuuuuu, arkadaşlar abartmayın yasak masak diye,canınız cekiyosa azcık yersiniz ne zararı olacakki ? Sigara ve alkol dışında her şey serbest aşırıya kaçmadığı sürece
Ayne. Canim 2 kizim var 3bebegimde erkek olsun isterim rabbim.nasip ederse hayirli gorurse insallahsanırım erkek bebek istiyorsun hayırlısı olsun.. benim ilki kız ikinci erkek bunun hakkında pek düşünmedim ama aklımdan kız geçti bilmiyorum yaş da var önce sağlıkla gelsin diyorum..
Bakalım bızım ne olacak bir kızım var ama kız da olsa erkek de olsa farketmez hakkımızda hayırlısı:)Bizimde 2. Oğlumu 17. Haftada ancak öğrenmiştim. Bunda erken öğrenince baya sasirdim. Erkenden erkek diyenlerde yanılma payı oluyormuş ama kızda görüldüyse eğer cok yanılma olmuyormuş anatomik yapıdan dolayı çünkü kordonu da pipiye benzetebiliyorlar:)
Ben doğuma kadar hep bir korku yaşıyorum. Oyuzden bu partileri hic yapmak istemiyorum açıkçası cevremde duyduğum negatif durumlardan dolayı
Ama tabi herkes heves eder yapan yapsin ne güzel
Sizin pıhtılaşma sorununuz varsa ondan nar yemenizi soylemiştir kanı sulandırır cunku. Onun dısında gebe iken yemek pıhtılasması normal olan bir anne adayı için sakıncalı olabilir. Tabi tadına bakmak ya da kırk yılın bası bir nar yemek düşük yapmaz. İlac bile her seye duzenli kullanımda etkı edıyorken arada bir canınız cekmiş 1 nar yemişsiniz cok da sorun olmaz diye dusunuyorumAaa olur mu canım
aksine ilk 3 ay özellikle yiyin diyo doktorlar bebeğin tutunmasini sağliyor
Ve bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş rahim duvarını kalınlaştiriyomuş düşük önleyici etkisi
Varmiş
Ben tüp bebekle hamile kaldım doktor her zaman hatırlatiyodu nar suyu iç diye
Bende 3günde bir 1 litre bitiriyodum
bi marka var var ondan alıyodum
çok şukur hamilede kaldım
Sizde endişelenmeyin hiç korkutmayın kendinizi
Hayır öyle bi sorunum yok çok şükürSizin pıhtılaşma sorununuz varsa ondan nar yemeniz soylemiştir kanı sulandırır cunku. Onun dısında gebe iken yemek pıhtılasması normal olan bir anne adayı için sakıncalı olabilir
Evet doğru çok faydalıymışHayır öyle bi sorunum yok çok şükür
Nar ve muz hamilelikte çok faydalıymiş bebegin beyin gelişimi için özellikle
Ama yiyip yememek sizin karariniz tabi
Kendi adıma nar dusuk yapar demedım. Aksıne ilaç bile duzenli kullanımda etki ederken arada bir yenen nar düşük yapmaz. Ama duzenli kullanırsanız ornegın her gun 1 litre nar suyu içmek ya da 1 kilo nar yemek gibi kanı sulandırdıgı için sakıncalı olabilir dedimNar neden düşük yapsın ki ayrıca ?