• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ama doktor bana 2 hafta sonra gel dedi 12+1 de oluyor 2li icin gecmi peki
siizn dosyanız vardır oraya not düşmüştür 13 haftadan sonra 2li yapılmaz diye biliyorum ....yaparlar yani....bende simdi gidecegim sanırım 2 li test için cagrır birdaha

merhabalar arkadaslar......kanaması olan arkadasa cok gecmiş olsun .....stres herseyin bası sakin ol doktorlar gerekli önlemi alacaktır kuzenim var 2..3 hafta onde bende gebeliği onunda 9 haftada oldu kahve lekesi iğne oldu ılaç aldı dinlendi gecti

bendede göğüs hassasiyeti var bazen sagdan sola dönemiyorum....esim iç giyimci yarımbadi sütyen getirdi penye rahat oluyor......günde 1 kerede olsa kusuyorum elimde degil...bendede öksürük basladı kac gündür....
bizim kocakarı ilacımız var onu yaptık sürdük tabi dinlendim...birde kızlar nar suyu dogal antibiyotik içebilen portakalla sıkıp içsin süperrr......

ben cok direnci düşük biriyim yemek vs. pişirmiyorum....annemde kalıyorum allahtan yakın...cocukların okuluda yakın...

bu ara cok uyuyorum kızlar resmen ilaç almıs gibi..p.tesi kontrolüm var 9+5 olucaz p.tesi....
Canım nar düşüğe neden olur diye duydum dikkat et

Ama doktor bana 2 hafta sonra gel dedi 12+1 de oluyor 2li icin gecmi peki
Yok geç değil yaparlar. Dr iki hafta sonra gel dediyse sisteme dosyana not düşmüştür sıkıntı olmaz aynı dra randevu bulamasanda . Bence sabah erken gidip sekreterle görüşebilirsin durumu anlatırsan istemyapar belki

Benım 28ınde kontrolum ama daha kucuguz belli olmaz sanırım yıne de bu kadar erken ogrenenler olunca umutlanıyor ınsan:)Aslında cımsıyetı balon patlatıp ogrenmek istiyorum ama bilmiyorum kızım da boyle bır sey yapmadım ama hamıle cekımı yaptım haksızlık olur mu acaba dıye dusunuyorum
Ya bende beklemiyordum dr. Baya net tahmin yapinca bende şaşırdım. Allah sagliklisini nasip etsin öncelikle tabi
O balon patlatma olayı güzel tabi ama benim esim pek o tarz şeyleri sevmiyor babyshower fln da ters adama oyuzden doğumdan sonraki partileri yapiyorum ben :)

simdi baktım nar meyve olarak ve meyve suyu olarak tüketilebilir diyor ...sadece nar özü yemeyin diyor o deneylerde farlerde rahim kasılmasına neden olmus ...

şimdi nar özü neki acaba?

Kizlar devlet has gidiyorum ben doktor 2 hafta sonra 2li tarama icin gel dedi ama ayni doktora randevu yok baska doktora aldim gidince testi yaparmi yoksa testi yapmasi icin gun mu vermesi lazım acaba
Canım benimde 28ine randevu verdiler ikili test icin çapa da yaptırıyorum. Bence ikili test randevusudur o çokta zamanını geçirmemek lazım yine de aklın kalacaksa bir sor istersen

Ben günde yarım nar yiyorum nerdeyse hergün. Bir sıkıntı yaşamadım. Narın özü tehlikeli deniyor aşırıya kaçılırsa

simdi baktım nar meyve olarak ve meyve suyu olarak tüketilebilir diyor ...sadece nar özü yemeyin diyor o deneylerde farlerde rahim kasılmasına neden olmus ...

şimdi nar özü neki acaba?
Ben rahim kalınlığı için almıştım nar özü transfer öncesi saraçoğlundan. Böyle pekmezin koyusu gibi ama tadı pek güzel değil. Çekirdeğinin içiyle falan sıkılıyormuş soğuk pres gibi

Ya bende beklemiyordum dr. Baya net tahmin yapinca bende şaşırdım. Allah sagliklisini nasip etsin öncelikle tabi
O balon patlatma olayı güzel tabi ama benim esim pek o tarz şeyleri sevmiyor babyshower fln da ters adama oyuzden doğumdan sonraki partileri yapiyorum ben :)
Dogumdan sonra da bebek mevludu 6 ay kınası diş bugdayı dogum gunu hepsini yaptık yeni bebege yapmasak haksızlık olur bence:) bu balon patlamayı nasıl atlamışım acaba o zamanlar yoktu sanırım:D Haksızlık olsun ıstemıyorum sonucta bu cocuklar buyuyunce demez mi bana nıye yok:DAma cok da heyecanlı bızım ıkıncı olacagı ıcın cinsiyet konusu daha da merak uyandırıyor herkeste:)

Ben rahim kalınlığı için almıştım nar özü transfer öncesi saraçoğlundan. Böyle pekmezin koyusu gibi ama tadı pek güzel değil. Çekirdeğinin içiyle falan sıkılıyormuş soğuk pres gibi
ayyy pekte iştahla içiyorum yaaa allaha emanetiz valla....zaten diş tedavisi oldum diye efham yapıyordum simdi bunu duydum....birde benim karın bölgem cok yaglı ben bebegi göremiyorum en son doktor ben gördüm sen göremezsin dedi...kalbini dinletti....insallah görürüm bu sefer:anneadayı:

Dogumdan sonra da bebek mevludu 6 ay kınası diş bugdayı dogum gunu hepsini yaptık yeni bebege yapmasak haksızlık olur bence:) bu balon patlamayı nasıl atlamışım acaba o zamanlar yoktu sanırım:KK70: Haksızlık olsun ıstemıyorum sonucta bu cocuklar buyuyunce demez mi bana nıye yok:KK70:Ama cok da heyecanlı bızım ıkıncı olacagı ıcın cinsiyet konusu daha da merak uyandırıyor herkeste:)
Bizimde 2. Oğlumu 17. Haftada ancak öğrenmiştim. Bunda erken öğrenince baya sasirdim. Erkenden erkek diyenlerde yanılma payı oluyormuş ama kızda görüldüyse eğer cok yanılma olmuyormuş anatomik yapıdan dolayı çünkü kordonu da pipiye benzetebiliyorlar:)
Ben doğuma kadar hep bir korku yaşıyorum. Oyuzden bu partileri hic yapmak istemiyorum açıkçası cevremde duyduğum negatif durumlardan dolayı
Ama tabi herkes heves eder yapan yapsin ne güzel

merhabalar arkadaslar......kanaması olan arkadasa cok gecmiş olsun .....stres herseyin bası sakin ol doktorlar gerekli önlemi alacaktır kuzenim var 2..3 hafta onde bende gebeliği onunda 9 haftada oldu kahve lekesi iğne oldu ılaç aldı dinlendi gecti

bendede göğüs hassasiyeti var bazen sagdan sola dönemiyorum....esim iç giyimci yarımbadi sütyen getirdi penye rahat oluyor......günde 1 kerede olsa kusuyorum elimde degil...bendede öksürük basladı kac gündür....
bizim kocakarı ilacımız var onu yaptık sürdük tabi dinlendim...birde kızlar nar suyu dogal antibiyotik içebilen portakalla sıkıp içsin süperrr......

ben cok direnci düşük biriyim yemek vs. pişirmiyorum....annemde kalıyorum allahtan yakın...cocukların okuluda yakın...

bu ara cok uyuyorum kızlar resmen ilaç almıs gibi..p.tesi kontrolüm var 9+5 olucaz p.tesi....
Nar ilk 3 ay yasak bana. Nar suyu nar özü daha yoğun olduğundan tehlikeli. Eskiden düşük yapmak isteyen kadınlar çok tüketirlermiş . Maydonoz ve hırma gibi o da vajinal kasları çalıştırarak Düşüpe sebebiyet veriyormuş

ayyy pekte iştahla içiyorum yaaa allaha emanetiz valla....zaten diş tedavisi oldum diye efham yapıyordum simdi bunu duydum....birde benim karın bölgem cok yaglı ben bebegi göremiyorum en son doktor ben gördüm sen göremezsin dedi...kalbini dinletti....insallah görürüm bu sefer:anneadayı:
İnşallah sağlıkla devam eder hepimizin gebeliği . Kalp atışlarını duy olsun ne güzel bir daha gittiğinde de bebeği görürsün inşallah. Ben orta halliyim bebekleri 6+2 de karından gördüm kalp atışlarını da duydum:anneadayı: şimdide bulantılardan altı kilo verdim En Büyük TÜRKİYE Çarşamba kontrolümü iple çekiyırum

Back