Istanbulun neresindesin canim senEvde sikilanlar eger istanbulda olan varsa tanisabiliriz ben burda cok yeniyim hic arkadasim yok:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbulun neresindesin canim senEvde sikilanlar eger istanbulda olan varsa tanisabiliriz ben burda cok yeniyim hic arkadasim yok:)
Merhaba arkadaşlar :) göğüslerim çok ağrıyor ya özellikle yatarken ağrısından uyaniyorum başka yöne yatmaya çalışıyorum südyenle yatamıyorum zaten.. var mı böyle olan bi önerisi olan..![]()
Walla ben de 2 gündür böyleyim. Kızımda hiç evham yapmıyordum ama bunlarda evham lı olacağım anlaşılan. Allah yavrularımızı korusun.Bende de hiç bulantı olmadı göğüs hassasiyetim vardı geçti dün karnımın sol yani çok acıdı kanamam yok ama hiç gebelik belirtim kalmadi...birkac gün bekleyip gidicem doktora.. neler duyuyoruz ister istemez evham yapıyoruz fazlasıyla![]()
Çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah.Gozun aydin canim sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim
Anadolu yakasindayim canim.sen nerdesin ?Istanbulun neresindesin canim sen
Sende bendensin canim bnde 2018 agustos annelerine uyeydim ama nasip olmadi smdi 2019 temmux annesi olacagom insallahKızlar kahvaltidan tiskinen yapamayan var mi aramizda. Karnimin doymasina hasret kaldim. Bu 3. Gebeligim fakat 2. Bebegim olucak nasip olursa. 2018 agustos annelerine üyeydim fakat 2. Bebegimi düsük yaptim. Rabbim kimseye yasatmasin saglikli bi sekilde kucagimiza ALmayi nasip etsin insallah
Anadolu yakasindayim canim.sen nerdesin bende anadoli yakasi canim tuzlada oturuyorum ben
Benim 12. Haftam bitecek. 11 haftalıkken öğrendik.Arkadşlar kac haftaliksiniz suan cinsiyet ögrenen haftasiyla birlikte yazabilirmi rica etsem
Hiç bilmiyorum canım onları daha önce emzirme sutyeni görmüştüm ama yarım atlet gibi birşey galiba ben bi arastirim da alim:)Cnm evde oldugun yada gece yatarken su anne tarzi askili iclik giy emzirme sutyeni gibi acilmayanindan onla daha rahat edersin
Disarisi icin onu oneremeyecegim cunku hem gorsel acisidan hos durmaz hemde gogus ucu beliriyor![]()
Bi arkadaş birşey önerdi ama olmadı bende südyenle yatacağım o da rahatsız ediyor ama ağrıdan acıdan iyidir.Benim göguslerim baya şişti büyüdü ama hiç ağrim olmadı simdiye kadar canım
geçen 1 kere sütyensiz yattım anam öldüm gece kalkıp ağlicaktım
resmen göğüslerim hep ezildi sanki
sağ sola dönemedim her döndüğümde paylicak sandım bidaha hiç südyensiz yatmadım çok sukur oyle ağrida yaşamdım hiç
Benimki de Ins değişmezse 11. Hafta dr. Söyledi.Arkadşlar kac haftaliksiniz suan cinsiyet ögrenen haftasiyla birlikte yazabilirmi rica etsem
Çok sevindim gözünüz aydın. Rabbim hepimizin bebeklerini korusunGittim doktora . Kalp atışı 160 . Hareketlerini de gördük . Sıkıntı yok . Hafif kanama var dedi ilaç verdi . Bir gün öncesinde çok temizlik yaptım o yüzden olmustur dedi. 10 gün ilaç kullanıcam . Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok . Bundan sonra çok dikkat edicem artık
Gecmis olsun canim dikkat et bundan sonra kendino yormamaya calis gerekiyorsa bosver evi salla gitsin temizlik bebisten onemli degilGittim doktora . Kalp atışı 160 . Hareketlerini de gördük . Sıkıntı yok . Hafif kanama var dedi ilaç verdi . Bir gün öncesinde çok temizlik yaptım o yüzden olmustur dedi. 10 gün ilaç kullanıcam . Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok . Bundan sonra çok dikkat edicem artık
Merhaba siz hangi hastaneye gıdıyorsunuz benım de bır kızım var 14 aylık su an:) Yıldırım doruka gıdıyorum bu ay medıcalparka da randevu aldım ayın 28ınde gıdecegım. Sızın memnun kaldığınız doktor var mıBenimde aynı kahvaltı ve ekmeği düşünmek bile tiksindiriyor zor yiyorum akşam yemeği de aynı az bişey yiyebiliyorum canım hiç istemiyor. Bu arada benimde bir kızım var ikinci gebeliğim haziranda düşük yaptım bu üçüncü hamileliğim inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza
Benım 28ınde kontrolum ama daha kucuguz belli olmaz sanırım yıne de bu kadar erken ogrenenler olunca umutlanıyor ınsan:)Aslında cımsıyetı balon patlatıp ogrenmek istiyorum ama bilmiyorum kızım da boyle bır sey yapmadım ama hamıle cekımı yaptım haksızlık olur mu acaba dıye dusunuyorumBenimki de Ins değişmezse 11. Hafta dr. Söyledi.
Ben şu anda zübeyde hanımda Mustafa Altundağ'a gidiyorum çok memnunum çok ilgili iyi bir doktor benim gittiğim en iyi doktor diyebilirim. Ama doğumu orda yapmak istemiyorum devlet hastaneleri malum. Esentepe hastanesinde aynı doktorun eşi Emel Altundağ çalışıyor kardeşimde onda doğum yaptı orayı düşünüyorum o da hastasıyla çok ilgili.Merhaba siz hangi hastaneye gıdıyorsunuz benım de bır kızım var 14 aylık su an:) Yıldırım doruka gıdıyorum bu ay medıcalparka da randevu aldım ayın 28ınde gıdecegım. Sızın memnun kaldığınız doktor var mı
Bi kereden bişey olmaz canım kaldı ki mecbur kalınca c katagorisinden bile ilaç veriyorlar sen yinede normal dudak nemlendiricilerden sür ilaç sonuçta kullanmamakta yarar varKızlar ya sabaha karşı uyandım dudağımda uçuk çıkacak gibi kaşıntı sızı hissettim uyku sersemi düşünemeden asiviral uçuk kremi vardı aldım sürdüm biyandanda eşime sordum ya bunu sürdüm bişey olurmu filan oda yok yaaa bişey olmaz filan deyince uyumuşum birazda dilime süründü tabi uyanınca panikledim ve prospektüsüne baktım b kategorisinde birkerecikten bişey olurmu başınıza böyle bişey geldimi![]()