Anladım canım çok teşekkür ederim, daha önce bikaç kere gitmiştik babam rahatsızlanınca solunum cihazları bozuktu 3-4 gün sonraya çağırmışlardı. O yüzden soru işareti oldu ama acaba kadın doğum farklı mı diye düşündüm. Orası doğum için vs de çok uygun değilmiş biraz araştırdım yenidoğan ünitesi falan da yokmuş ama muayene için devlet harici bi yer olması açısından uygun sanırım. Bi de ben bebeğimin 3-4 gün geriden gelmesine takıldım ya gidip düzgün bi ultrason cihazı olan yerde baktırmak istedim ama şu ana kadar muayene ücreti 200den aşağı bi hastane bulamadım. Yine de muayeneye gidicem sanırım. Teşekkürler
Canım benim migrenim var, hamileliğim başladığından beri iki kez çektim. Kamfolin diye bi krem var, Vicks’in daha keskini. Mentollü bi krem. Kas ağrısına baş ağrısına falan kullanırım kokusu da nefes açıyor ve çok çabuk etki ediyor, doktora da sordum günde 10 kez kullanmıyosan bi zararı olmaz dedi. Şakaklarına masaj yaparak sürdür eşine, sonra bi tülbentle sıkıca bağla kafanı. Yat dinlen. Benim tek çözümüm bu. Krem yakıyor yalnız gözüne falan bulaştırma sakın. Geçmiş olsun.