• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aaa olur mu canım
aksine ilk 3 ay özellikle yiyin diyo doktorlar bebeğin tutunmasini sağliyor
Ve bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş rahim duvarını kalınlaştiriyomuş düşük önleyici etkisi
Varmiş
Ben tüp bebekle hamile kaldım doktor her zaman hatırlatiyodu nar suyu iç diye
Bende 3günde bir 1 litre bitiriyodum
bi marka var var ondan alıyodum

çok şukur hamilede kaldım

Sizde endişelenmeyin hiç korkutmayın kendinizi
:D nezaman cevredekilerden birşey duysam yanlıs cıkıyo denedıysen tamamdır canım benım tez çürüdü ;)

Benimde aynı kahvaltı ve ekmeği düşünmek bile tiksindiriyor zor yiyorum akşam yemeği de aynı az bişey yiyebiliyorum canım hiç istemiyor. Bu arada benimde bir kızım var ikinci gebeliğim haziranda düşük yaptım bu üçüncü hamileliğim inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza
Amin canim ayni kaderi paylaşmisiz seninle

Canm o herkeste ayni olmuyor senin dongun kac bende bu yumurtlama ile ilgili birazda olsa bilgi edindim ondan soruyorum.
Bende bu hamilelikte yumurtlama gerceklestikten sonra deneme yaptim bakalim bende merak ediyorim acikcasi
Adetnin 1.gununden 16.gunune kadar sayiyosun zaten byle beyazmsi bir aknti oluyor o gun yumurta catlamis oluyor

Canm o herkeste ayni olmuyor senin dongun kac bende bu yumurtlama ile ilgili birazda olsa bilgi edindim ondan soruyorum.
Bende bu hamilelikte yumurtlama gerceklestikten sonra deneme yaptim bakalim bende merak ediyorim acikcasi
30 gunde bir oluyorum canim tam 16.gnu catlama oldu zaten insan hissedyor o anı bide ates olcer kullandim ogun atesimde yuksekti

Gece çok sık uyanıyorum. Doğru düzgün dalamiyorum hiç. Sizde durumlar nasıl? Hamileliğin son aylarında uykular bölünür diyorlar ama bende başlarda başladı.

Cok farkli kuzum ya hatta 11 haftalik olan resim gonderim dur buraya anlarsan bak bi herseyi cok cabuk olusmus masallah rabbim kucagimiza almayida nasio eder insallah oyle merakla heycanla bekliyorm ki anlatamam persembe randevum var duanizi eksik etmeyin
Kemik yapısından erkeğe benziyor

Eklentiler

• 20181212_171902.jpg
    20181212_171902.jpg
    162,1 KB · Görüntüleme: 61
Back