Devlet hastanelerinde ultrasona baska gun bakıyorlar dıye bılıyorum.Esentepeye giden bir arkadas daha vardı sanırım burada. Bana uzak kalıyor malesef. 2017de hayat hastanesinde yaptım dogumu spinal sezeryan oldu. Bu kez sanırım dorukta yapacagım evıme daha yakınBen şu anda zübeyde hanımda Mustafa Altundağ'a gidiyorum çok memnunum çok ilgili iyi bir doktor benim gittiğim en iyi doktor diyebilirim. Ama doğumu orda yapmak istemiyorum devlet hastaneleri malum. Esentepe hastanesinde aynı doktorun eşi Emel Altundağ çalışıyor kardeşimde onda doğum yaptı orayı düşünüyorum o da hastasıyla çok ilgili.
Bendede gecen hafta uçuk çıktı valla bir şey sürmedim kuruyor zaten,b kategorisi ise zararı yoktur diye düşünüyorum hem zaten bir defa kullanmışsınKızlar ya sabaha karşı uyandım dudağımda uçuk çıkacak gibi kaşıntı sızı hissettim uyku sersemi düşünemeden asiviral uçuk kremi vardı aldım sürdüm biyandanda eşime sordum ya bunu sürdüm bişey olurmu filan oda yok yaaa bişey olmaz filan deyince uyumuşum birazda dilime süründü tabi uyanınca panikledim ve prospektüsüne baktım b kategorisinde birkerecikten bişey olurmu başınıza böyle bişey geldimi
Geçmiş olsun inşallah tekrarı olmazGittim doktora . Kalp atışı 160 . Hareketlerini de gördük . Sıkıntı yok . Hafif kanama var dedi ilaç verdi . Bir gün öncesinde çok temizlik yaptım o yüzden olmustur dedi. 10 gün ilaç kullanıcam . Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok . Bundan sonra çok dikkat edicem artık
Hayır her doktorun odasında ultrason cihazı var sadece ayrıntılı ultrasona farklı gün bakıyorlar ama bebeğimin kalbi durduğu zaman doktorun ricasıyla beni hiç bekletmeden vajinal ultrasonla bakılmıştı çok ilgilenmiştiler dorukta hangi doktora gidiyorsunuz ben kızım da Şeyma hanıma gitmiştim sonra bırakmıştımDevlet hastanelerinde ultrasona baska gun bakıyorlar dıye bılıyorum.Esentepeye giden bir arkadas daha vardı sanırım burada. Bana uzak kalıyor malesef. 2017de hayat hastanesinde yaptım dogumu spinal sezeryan oldu. Bu kez sanırım dorukta yapacagım evıme daha yakın
Normalde çok dikkatliyimdir ama nasıl olduysa basiretim bağlandı daha sürmem zaten ama 1 kerede olsa panikliyor insanBi kereden bişey olmaz canım kaldı ki mecbur kalınca c katagorisinden bile ilaç veriyorlar sen yinede normal dudak nemlendiricilerden sür ilaç sonuçta kullanmamakta yarar var
Ayy inşallah daha sürmem zatenBendede gecen hafta uçuk çıktı valla bir şey sürmedim kuruyor zaten,b kategorisi ise zararı yoktur diye düşünüyorum hem zaten bir defa kullanmışsın
Komsum sevket yılmaza gıdıyor orada baska gune randevu verıyorlar ultrason ıcın. Kızımda kemal beye gıtmıstım 26.haftamda bıraktım bir cok doktor denemıstım o donem. Su an fatos hanıma gıdıyorum medicalparka da mete beye randevu aldım 28ınde gıdecegım bakalım :)Hayır her doktorun odasında ultrason cihazı var sadece ayrıntılı ultrasona farklı gün bakıyorlar ama bebeğimin kalbi durduğu zaman doktorun ricasıyla beni hiç bekletmeden vajinal ultrasonla bakılmıştı çok ilgilenmiştiler dorukta hangi doktora gidiyorsunuz ben kızım da Şeyma hanıma gitmiştim sonra bırakmıştım
Canım görmedim mesajını daha önce, muayene ücreti 65 tl, ultrasona ayrı bir ücret vs alınmıyor, kan verdiğinde de öyle yüksek bir ücreti yok, fiyatlar Ankara’ya göre çok uygun. Ultrasona doktor bakıyor evet onun odasında, 20 haftadan sonraki ayrıntılı ultrasona farklı bir odada giriyorsun, fiyatlar uygun olduğu için çok özel havası beklememek lazım devletten bir tık iyi. Benim esas doktorum özel polikliniği var zaten 30 haftadan sonra ona başlayacağım. İki tane Kadın doğumcu var Naciye ve BAran hanım. Arkadaşım naciyeden çok memnundu ben pek memnun kalmadım, Baran hanımı deneyeceğim
Biliyoruö evdede var ama bana fayda etmediği için almadımm
siizn dosyanız vardır oraya not düşmüştür 13 haftadan sonra 2li yapılmaz diye biliyorum ....yaparlar yani....bende simdi gidecegim sanırım 2 li test için cagrır birdahaKizlar devlet has gidiyorum ben doktor 2 hafta sonra 2li tarama icin gel dedi ama ayni doktora randevu yok baska doktora aldim gidince testi yaparmi yoksa testi yapmasi icin gun mu vermesi lazım acaba
Allaha şükür. Çok dikkatli ol. Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınGittim doktora . Kalp atışı 160 . Hareketlerini de gördük . Sıkıntı yok . Hafif kanama var dedi ilaç verdi . Bir gün öncesinde çok temizlik yaptım o yüzden olmustur dedi. 10 gün ilaç kullanıcam . Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok . Bundan sonra çok dikkat edicem artık
Cinsiyeti ne ?Benim 12. Haftam bitecek. 11 haftalıkken öğrendik.
Şevket Yılmaz da doktorların odasında ultrason yok başka yere yolluyorlar ama zübeyde hanımda hepsinde var. Bende doğumumu bahar hastanesinde güler hanımda normal doğum yapmıştım.Komsum sevket yılmaza gıdıyor orada baska gune randevu verıyorlar ultrason ıcın. Kızımda kemal beye gıtmıstım 26.haftamda bıraktım bir cok doktor denemıstım o donem. Su an fatos hanıma gıdıyorum medicalparka da mete beye randevu aldım 28ınde gıdecegım bakalım :)
Cinsiyeti nedirBenimki de Ins değişmezse 11. Hafta dr. Söyledi.
Kızınız kac aylık buyuk mu:)Şevket Yılmaz da doktorların odasında ultrason yok başka yere yolluyorlar ama zübeyde hanımda hepsinde var. Bende doğumumu bahar hastanesinde güler hanımda normal doğum yapmıştım.
Doğru ama bişey olmaz Allahın izniyle mecbur 3 gün c katagorisinden ilaç kullandım mesela o yüzden b den bişey olmaz diyebiliyorum ama ilaç sonuç olarak Bi daha kullanmazsan iyi olur tabikiNormalde çok dikkatliyimdir ama nasıl olduysa basiretim bağlandı daha sürmem zaten ama 1 kerede olsa panikliyor insan
Bende roll-on almayı düşünüyorum baş ağrısı için yeni çıkmış Bi zararı da yokmuş oda mentollü aynı mantıkta çalışıyor sanırım çok sağol canım sorarım eczaneyeAnladım canım çok teşekkür ederim, daha önce bikaç kere gitmiştik babam rahatsızlanınca solunum cihazları bozuktu 3-4 gün sonraya çağırmışlardı. O yüzden soru işareti oldu ama acaba kadın doğum farklı mı diye düşündüm. Orası doğum için vs de çok uygun değilmiş biraz araştırdım yenidoğan ünitesi falan da yokmuş ama muayene için devlet harici bi yer olması açısından uygun sanırım. Bi de ben bebeğimin 3-4 gün geriden gelmesine takıldım ya gidip düzgün bi ultrason cihazı olan yerde baktırmak istedim ama şu ana kadar muayene ücreti 200den aşağı bi hastane bulamadım. Yine de muayeneye gidicem sanırım. Teşekkürler
Canım benim migrenim var, hamileliğim başladığından beri iki kez çektim. Kamfolin diye bi krem var, Vicks’in daha keskini. Mentollü bi krem. Kas ağrısına baş ağrısına falan kullanırım kokusu da nefes açıyor ve çok çabuk etki ediyor, doktora da sordum günde 10 kez kullanmıyosan bi zararı olmaz dedi. Şakaklarına masaj yaparak sürdür eşine, sonra bi tülbentle sıkıca bağla kafanı. Yat dinlen. Benim tek çözümüm bu. Krem yakıyor yalnız gözüne falan bulaştırma sakın. Geçmiş olsun.
4 yaşına yeni girdiKızınız kac aylık buyuk mu:)
Maşallah benim kızıma gore baya buyuk:)4 yaşına yeni girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?