• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar beynim patlıyor gerçekten ilaç almamak için zor tutuyorum kendimi öksürük desen öyle 10 dakika 10 dakika uyuyabiliyorum kriz geliyo resmen
Canım yanına kuru soğan kesip faydası koysan geceleri bide zencefil bal çörekotu limon karışımı denemişmiydin küçük top yapıp yut baş ağrısı içinde Parol icebilirsin iyice halsiz kalma

Ballı su içiyorum bende zaten Bi o rahatlatıyor gerçekten başıma çare bulamadım duvara kafa atıcam o kadar ki ağrıyo Allahım hemen geçsin
Birde 1 tatlı kaşığı tereyağı eritip 1 tatlı kaşığı pekmez katıp azıcık sulandır ilikken iç annemde ise yaramisti

Benim göguslerim baya şişti büyüdü ama hiç ağrim olmadı simdiye kadar canım

geçen 1 kere sütyensiz yattım anam öldüm gece kalkıp ağlicaktım
resmen göğüslerim hep ezildi sanki

sağ sola dönemedim her döndüğümde paylicak sandım bidaha hiç südyensiz yatmadım çok sukur oyle ağrida yaşamdım hiç
Bende bu sefer hiç gogsg hassasiyeti olmadı insallah böyle kalır

Buzlukta beklettiğim patatesle sardım normalde keser ama o bile işe yaramadı sanırım çok öksürmekten ağrıyo :KK43: Allahım ilaç alamamak çok kötü sirkeye tahammül edemiyorum ki canım kusturursa diye tereddütte kaldım birazdan sarıp başımı yatmayı denicem öksürük uyutursa tabi
Hamilelikte ve emzirirken parol kullanılabiliyor canım aklında olsun.

Kızlar günaydın . 10 haftalık hamileyim kahverengi akıntım var . Bu ne demek :KK43: düşmüş mü bebeğim
Korkmayın lütfen benim de Cuma adet kanamasın gibi çok kanamam oldu ama bebeğim iyi progestan başladı iğne burdu. Hemen doktora görünün ama yarını beklemeyin bence

Korkmayın lütfen benim de Cuma adet kanamasın gibi çok kanamam oldu ama bebeğim iyi progestan başladı iğne burdu. Hemen doktora görünün ama yarını beklemeyin bence
Pazar olduğu için kadın Doğum doktoru var mıdır . Gece çok şiddetli sancı girdi kasığıma hemen geçti sabah uyandım peçeteye geldi . Çok akmıyor ama sildikçe geliyor . Çok üzgünüm :KK43:

Kızlar kahvaltidan tiskinen yapamayan var mi aramizda. Karnimin doymasina hasret kaldim. Bu 3. Gebeligim fakat 2. Bebegim olucak nasip olursa. 2018 agustos annelerine üyeydim fakat 2. Bebegimi düsük yaptim. Rabbim kimseye yasatmasin saglikli bi sekilde kucagimiza ALmayi nasip etsin insallah

Arkadaslar benim gebelik belirtilerim şöyle. Sag tarafimda sanci hissettim sonrasinda ilk günden bu yana koku ve mide hassasiyetim var. Midemden safra attigim zaman rahatliyorum. Yemek cok seciyorum pisirdiklerimi yiyemiyorum. Yakinlarda lokanta cok gidip yiyorum. Fakat keske yapanim bakanim olsa anneden uzakta oturmak zor :(

Merhaba şu an nasılsınız. Öncelikle sakin olun. Bi doktora gidin. Sancı da vardiyorsunhz en azından içiniz rahatlar geçmiş olsun
Evet öyle yapıcam :( ama gitmeden tedirgin oldum . İlk hamileliğim de böyle birşey olmamıştı . Şimdi iyiyim agrım yok . Normal hamile gibi bulantılarım devam ediyor

@inwerian şey ben senden cevap bekliyordum da :KK54: 19 mayıs hastanesiyle ilgili, muayene ücretini arayıp sordum ama başka bilgi veremediklerini söylediler. Bildiğim kadarıyla bazı yerler ultrason için ayrı giriş ücreti alıyormuş. Orda da öyle mi? Yani doktorun odasında oluyormuş göstermelik ama bunda net değil büyük ultrasonda bakılmalı falan diye ayrı ücret alıyorlarmış (Kızılay'da bi tıp merkezi mesela). Bi de doktorun kim, doktordan memnun musun? Ultrason cihazları yeni mi, bunları merak ediyordum.
Canım görmedim mesajını daha önce, muayene ücreti 65 tl, ultrasona ayrı bir ücret vs alınmıyor, kan verdiğinde de öyle yüksek bir ücreti yok, fiyatlar Ankara’ya göre çok uygun. Ultrasona doktor bakıyor evet onun odasında, 20 haftadan sonraki ayrıntılı ultrasona farklı bir odada giriyorsun, fiyatlar uygun olduğu için çok özel havası beklememek lazım devletten bir tık iyi. Benim esas doktorum özel polikliniği var zaten 30 haftadan sonra ona başlayacağım. İki tane Kadın doğumcu var Naciye ve BAran hanım. Arkadaşım naciyeden çok memnundu ben pek memnun kalmadım, Baran hanımı deneyeceğim

Canım yanına kuru soğan kesip faydası koysan geceleri bide zencefil bal çörekotu limon karışımı denemişmiydin küçük top yapıp yut baş ağrısı içinde Parol icebilirsin iyice halsiz kalma
Zencefil bal limon tarçın ve karabiber seklinde tuttum canım Bi kaç gün de bunu çekicem belli oldu

Bende de hiç bulantı olmadı göğüs hassasiyetim vardı geçti dün karnımın sol yani çok acıdı kanamam yok ama hiç gebelik belirtim kalmadi...birkac gün bekleyip gidicem doktora.. neler duyuyoruz ister istemez evham yapıyoruz fazlasıyla :KK57::KK43:

Kızlar merhaba bugün doktora gittim. Ne göreyim meğerse ikiz hamileymişim. Rabbim bir can aldı benden 2 can verdi. Allaha şükür kalp atışlarını da duydum. Sat a göre 7+2, usgye göre 7+1 yavru kuşlar. Hepimiz sağlıkla dunyaya getirelim yavrularımızı inşallah.
Gozun aydin canim sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim

Back