2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben 12+5 e randevu aldim.

Çok zararlı canm hamile olmasak bile.Ben rahat bi 10 senedir falan içmiyorum.Gorunce bile midem kalkıyor.İçindekileri araştırmistim üniye giderken.Asitli olan bütün içecekler zararlı.Tabi tercih senin...
Ben de o videolardan falan kasıtlı izledim içeriğini gösteren videoları. Ama hamile değilken bile herseyden tiksinen ben ondan bir türlü tiksinmiyorum bu nasıl iş yaa

Amin canm inşş gittin mi dr naptın ben ptesi gitmeyi düşünüyrm

Ben de o videolardan falan kasıtlı izledim içeriğini gösteren videoları. Ama hamile değilken bile herseyden tiksinen ben ondan bir türlü tiksinmiyorum bu nasıl iş yaa
Canım ben öncesinde de öyle aşırı bağımlı değildim kolaya.Tiksinmem kolay oldu.Birde ben çok çabuk tiksinirim o tarz şeylerden.

Hamburger kola patates coook istiyorummmmmmmmmmmmmm ama kola emziren anneler bile içmiyor bebekler o zaman bile cok rahatsız hissediyormus bizim minikler dünden rahatsız olur
Kola asidinden değil de içindeki yabancı maddelerden dolayı zararlı dıye bılıyorum yani kola içmeyip icetea kutu meyve suyu vs. içiyorsanız hiç değilse az da olsa kola için nefsiniz körelsin:) Çünkü onlar da zararlı:)

Ben de pepsiden baska içemiyorum diğerleri cok tatlı geliyor. Ama su an canım cekıyor nedense cekse bir çay bardağı içerdim:)

Yok yok onları da içmiyorum ama sağlıksız şeyler benim işim 1990 dan beri cok seviyprum valla ya zararlı herseyin tadı cok güzel gıcık üreticiler

Yok yok onları da içmiyorum ama sağlıksız şeyler benim işim 1990 dan beri cok seviyprum valla ya zararlı herseyin tadı cok güzel gıcık üreticiler
Su an bana hiçbir şeyin tadı guzel gelmiyor inşallah sizin haftalara geldikçe canım bir şeyler çeker de yerim :)

Kızlar beynim patlıyor gerçekten ilaç almamak için zor tutuyorum kendimi öksürük desen öyle 10 dakika 10 dakika uyuyabiliyorum kriz geliyo resmen
Çok geçmiş olsun canım.kalici bi çözüm değil ama öksürük krizine bol şekerli sıcak su iyi geliyor.eger çok icemiyorsan, yarim fincan kaynar suya 5_6 şeker at sogutmadan iç.en azindan biraz sakinlestirsin.limon grip için çok iyi ama öksürüğü çoğaltabilir dikkatli kullan canim

Kızlar beynim patlıyor gerçekten ilaç almamak için zor tutuyorum kendimi öksürük desen öyle 10 dakika 10 dakika uyuyabiliyorum kriz geliyo resmen
Basını su hani sarma yöntemiyle sarsan birde sirkeli su ile gargara yapsan biraz rahatlatır emınım bisürü denemişsindir ama ne bilim belki bunun faydası dokunur

Su an bana hiçbir şeyin tadı guzel gelmiyor inşallah sizin haftalara geldikçe canım bir şeyler çeker de yerim :)
İnşallah arkadaşım gececek hic merak etme oburiks gibi de yiceKsin oohh simdi formda kalıyorsun gibi iyi yönlu dusun ben hic kusmadım daha sadece bir kere kustum pardon ve tıksınme falan olmadı 1.5 kılo almısım doktorumla cok samimiyiz pasta göturmustum ona kılo aldıgımı görunce evde de yapıp yapıp yiyoruz herhalde dedi gülerek aynen öyle dedin üc ayda bir bucuk kılo almısım cok mu dedim ya neler yıcem de zararlı diye yemıyorum hamılelık oncesı kılo vermeye calıs hamıle kal kılo almamaya calıs yeter mankenmıyım ben dedim sakasına tamam zaten normal ama belki ikna edersem diye dusundum diyor:) sen fit kalıyorum sonra naskl olsa kılo alcam diye dusun ben yuyorum da kendıme yıyorum yanı kusan annelerın bebeklerı vıtamın acısından hıc zorda değil sakın kafana takma arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…