• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
11w0d uyumlu miniğim :)
Benim de 11+0 uyumlu canım normal de 1 ekim adet tarihim ama ultrasonda böyle cıktı bi kac gun ileri olbilir dedi nasıl bıcır bıcır oynuyor yerimm:KK200:
Bize de cinsiyet hakkında bisey demedi on gün sonra ense kalınlıgı ve burun kemiğine bakacağız dedi inş hepimiizin hersey yolunda gider Amin

Yapabiliyor muyum? Hamilelik öncesi yapardım da Bi sakıncası yoksa yaparım yine
Balın içine
toz zencefil
Karabiber
Az tarçin koy canım guzelce karıştır
(Zencefil yoksa bitek karabiberle yap )

Bu karişimdan 1 çay kasığı al ağzina boğazinda beklet biraz sonra yut yarım saat su içme

Görüceksin 1saat sonra felan balgam attırmaya başlıyor öksürük hiç bişi kalmıyor boğazın heryerin yumuşacık oluyor

Hiç bir zararı yok endişelenme.

Geçmiş olsun inşallah iyleşirsin bir an önce

Benim de 11+0 uyumlu canım normal de 1 ekim adet tarihim ama ultrasonda böyle cıktı bi kac gun ileri olbilir dedi nasıl bıcır bıcır oynuyor yerimm:KK200:
Bize de cinsiyet hakkında bisey demedi on gün sonra ense kalınlıgı ve burun kemiğine bakacağız dedi inş hepimiizin hersey yolunda gider Amin
Aynen kıpır kıpır:) bende haftaya gidecem ikili değilde nipt testi yaptıracağım

Balın içine
toz zencefil
Karabiber

Bu karişimdan 1 çay kasığı al ağzina boğazinda beklet biraz sonra yut yarım saat su içme

Görüceksin 1saat sonra felan balgam attırmaya başlıyor öksürük hiç bişi kalmıyor boğazın heryerin yumuşacık oluyor

Evet bal karabiber zencefil cok ise yarıyor.unuttum söylemeyi

Bende bulantı yok hiç
Kızımda 5.5 kilo vermiştim

Nefes nefese kalma ve göğüs hassasiyeti dışında bişeyim yok

Dün öğlen 12 de ankaraya gittim sabah 6:30 da eve geldim hatta enerji de güzel maşallah diyim de

İlki gibi olur sanmıştım bu süper geçiyo
Ben de ilkiyle cok zit bi hamilelik yasıyorum..arada uyku halleri haricinde evden çıktım mi enerji geliyor hemen... ama ilkinde aman aman fenaydım... mide bulantısı kusma aserme tiksinme ne ararsan vardi... gerçi benim 30 kilo almisligim var ilk gebelikte..

Merhaba kızlar göğüs hassasiyeti ilk haftalarda hafif vardı şimdi tamamen kayboldu du bulantim olmasa bebise biseymi oldu diye korkacagim varmı benim gibi olan
Beeen oğlumda göğüs hassasiyeti kısa sürdü bulantim da 4.ayda bitmişti...sonrası da zaten hareketlerinden anlıyorsun varligini

Balın içine
toz zencefil
Karabiber

Tamam canım yapmayım olması lazım zencefil

S Saryamarya iyiyim çok şükür. Gece de ufak bir kanamam oldu. Sabah dr us ile baktı bebeğin kalp atışlarını duyduk biraz daha kanama alanı varmış o da kahverengi şeklinde kanama yapar dedi. Progestan kapsül başladı bir de pzt iğne verdi hastaneden çıktım. Haftaya 5 gün rapor verecek dinleneceğim bakalım :dua:

Canım okudum senin de ikizmiş hayırlı olsun.:dua: Çarşamba 12. Haftam bitmiş olacak, perinataloğa ( ikiz ve riskli gebelik uzmanı) gideceğim. Normal ikili test olacağını sanmıyorum. Ya detaylı ultrason olacak ya da yurtdısına yollanan fetal dna. Ben de şuan bilemiyorum, doktor ne önerirse çarşamba öğrenince yazacağım:halay:

Bu arada 2 li test icin kacinci haftada gittinjz ya da gideceksiniz oglumda 13 üncü haftada gitmistim gelisimi önde oldugu icin doktorlar 2 li test zamanu gecti gececek dedi son dakika yaptilar... 9 +2 de randevum var doktar 15 gundw bir kontrole cagiriyor 11+2 de yaptiracak gibi geldi

S Saryamarya iyiyim çok şükür. Gece de ufak bir kanamam oldu. Sabah dr us ile baktı bebeğin kalp atışlarını duyduk biraz daha kanama alanı varmış o da kahverengi şeklinde kanama yapar dedi. Progestan kapsül başladı bir de pzt iğne verdi hastaneden çıktım. Haftaya 5 gün rapor verecek dinleneceğim bakalım :dua:
Oh şükür Allaha. Çok dikkat et evde de gerekirse uzat raporunu. Bol şifalar

Canım okudum senin de ikizmiş hayırlı olsun.:dua: Çarşamba 12. Haftam bitmiş olacak, perinataloğa ( ikiz ve riskli gebelik uzmanı) gideceğim. Normal ikili test olacağını sanmıyorum. Ya detaylı ultrason olacak ya da yurtdısına yollanan fetal dna. Ben de şuan bilemiyorum, doktor ne önerirse çarşamba öğrenince yazacağım:halay:
Teşekkür ederim. Ok beklemedeyim ben :anneadayı:
Siz bizden büyüksünüz :nazar::nazar::nazar::nazar:
Tansiyonum 10 a 5 e duştü bugün ilk kez boyle oldum :KK43:
Geçmiş olsun tuzlu ayran için

Back