• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar benim belirtilerim kesildi bugün bulantim da yok artık göğüs hassasiyeti de geçti sadece halsizlik var üstümde bebisime bisey oldu diye cook korkuyorum salı günü kontrolüm var .Böyle olanlar varmi .

Genel olarak hepimizin gebeliği bulantılarla geçiyor sanırım:bicak: yüzüm gözüm çöktü benimde su içmek bile zor

Suyu dondurucuya koyuyorum. Buz gibi olunca gunde toplam 1 bardak icebiliyorum. Fazlasi imkansizzz
Bende soğutuyorum dediğin gibi yoksa çok zor. Ben yanıma koyup yudumluyorum mideme kramp giriyor resmen içince ne yapacağız bilmem. İçine zencefil dediler dilimleyip koydum hiç fayda etmedi

Bende soğutuyorum dediğin gibi yoksa çok zor. Ben yanıma koyup yudumluyorum mideme kramp giriyor resmen içince ne yapacağız bilmem. İçine zencefil dediler dilimleyip koydum hiç fayda etmedi
Midesi bulanan insan su içemiyor canım. Bol su için lafları hikaye. Içim yanıyor canım çok istiyor ama içtiğim gibi çıkıyor. Bi arkadaş zencefilli limonlu poşet çay önermişti Allah razi olsun ondan kimdi hatırlayamadım. Tavsiye ederim biraz yatistiriyor. Kokusu çok guzel. Hem de vücuduna su giriyor

Canlar aranizda nipt testi yaptıracak olan var mı?
Gittiğiniz hastane fiyat olarak ne dedi?
Pahalı ama yaptirmayi düşünüyorum açıkçası

Midesi bulanan insan su içemiyor canım. Bol su için lafları hikaye. Içim yanıyor canım çok istiyor ama içtiğim gibi çıkıyor. Bi arkadaş zencefilli limonlu poşet çay önermişti Allah razi olsun ondan kimdi hatırlayamadım. Tavsiye ederim biraz yatistiriyor. Kokusu çok guzel. Hem de vücuduna su giriyor
Sağol canım birde ben deneyeyim markası falan var mı çayın alayım. Normalde üç litreyi bile geçerim günlük ama artık içemiyorum

Kzlar kola hiç içemiyoruz dimi?
Aah sorma. Yani gebe ol olma kola zaten zararlı birşey. Beni bıraksan hergün 1 litre pepsi içerim (illa pepsi olacak bir de:)) bu zaafımı bildiğim için hiç almıyoruz pepsi, sadece yani böyle birkaç ayda 1 kere falan ya da bir yerde yemeğe çıktığımızda ısmarlıyoruz yoksa beni tutamazlar. Zaten eve aldığımız gibi bitiriyorum çok tehlikeli bir bağımlılık :D Hamile kalalı 2x yarım bardak içtim ama..:oops:

Hep halsizim ve her şey kokuyor. Ama her şey. Limon kolonyası ile geziyorum sürekli. İstahsizlik da cabası. Yemeyince tansiyon da duzelmiyor. :KK43:

Limon kolonyası bile midemi bulandırıyor desem :KK43: Geçecek elbette ama baya yıpranıyoruz.Annelik böyle birşey...

Canım bulantın varsa kafana hiçbişi takma. Yaramaz bebişin bulandırıyo mideni:KK4: benim de azalmıştı hakketen son 5 gündür, bugün de maşallah çok çok az. Demek ki geçecek:rolleyes: bende 2 bebiş olmasa evham yapıcam da, azalarak gidiyo bulantılarım bir de.
Çarşamba günü testlerimi yaptırıcam, bana önerdikleri teste göre max 1 hafta bekleme süresi olsa sonra instagramdam ilan edicem bebişlerimi, bananeee:confused: içim içime sığmıyo zaten, allah hayırlı haberler versin inş:dua:
Haydi ins. O güzel haberleri vermek nasip olsun hepimize

Back