2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydin anneler sizlerde ben gibi birşeyler yiyince bulantidan kurtuluyormusunuz kısa süre
Sadece yerken yediğim an fena oluyorum bendeki bulantı değilde farklı bişi sanki bir kuzu yemiş gibi oluyorum biri sanki midemi vargücüyle sıkıyor

Kolon şu an normal ve sezeryan için 7000 dedi bana yılbaşından sonrada değişecekmiş

İstanbulda ki arkadaşlar aldığınız doğum fiyatlarını paylaşırmısınız lütfen

Uuu trabzon burmasi da takacaklarmiymis die sordaydiniz bu ne yahu hangi semtteki kolana sordunuz
Kolon şu an normal ve sezeryan için 7000 dedi bana yılbaşından sonrada değişecekmiş

Uuu trabzon burmasi da takacaklarmiymis die sordaydiniz bu ne yahu hangi semtteki kolana sordunuz
bende adana da acıbadem hastanesine sordum 8-10 bin arası değişiyor gibi bi cevap aldım. eğitim masraflarını da karşılıyorlar sanırım dedim:)

Şişli kolona bende gittim 185 muayene ücreti
7000 doğum dediler

Şişli de oturuyosun çiko
Dr un kim?

Uçmuş fiyatlar ne o oyle ya ,burda 2000 özel hastanede mis gibi tertemiz

canım şuan fiyat aldığım yerler normal doğum 2250-3000 arası değişiyor hastanesine bağlı ben yüzyılı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…