2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bugün büyük ihtimal gidicem doktora halim olursa istersen detaylı sorayım canım 3 gün geri çıkması normal mi diye

Fırsatın olursa sorarsan çokkk sevinirim, sorabilsen de soramasan da Allah razı olsun Genelde farklı doktorlar denk geliyor devlet hastanesi olduğu için, acilde asistan normal o kadarlık fark diyor, poliklinikte uzman da normal diyor ama içim içimi yiyor.
Belki bi şeyin belirtisidir ve henüz erken olduğu için, ilerde arayı kapatabilir diye risk almamak için söylemiyolardır. Belki de gerçekten normaldir bilmiyorum ama baştan beri hep geri gidiyor olması aklımı karıştırıyor.

Bence başka bir doktora daha gitmelisin.

Acaba geç döllenme ile mi ilgili diye de düşünüyorum çünkü dediğim gibi başından beri bi geriden gelme durumu var. Ha maksimum 5 gün oldu, doktor 1 hafta-10 gün normal demişti ama yine de korkuyorum.

Acaba geç döllenme ile mi ilgili diye de düşünüyorum çünkü dediğim gibi başından beri bi geriden gelme durumu var. Ha maksimum 5 gün oldu, doktor 1 hafta-10 gün normal demişti ama yine de korkuyorum.
Bence kesinlikle boşuna kendini üzüyorsun . Doktorda normal demiş bak :)

Kziinla simdiki hamileliginde ne gibi farkliliklar var cnm
Kızimda nerdeyse 4 ay her sabah çıkardım söylemesi ayıptır mide asidi çıkmıştı hep öguruyordum oğlumda sadece 8 hafta ile 12 hafta arası olmuştu kusma hiç olmamıştı kızimda dediğim gibi iştahim pek yoktu kilo vermiştim birde eksi ye ve meyveye çok meyilliydim .oğlumda hamur işi ne olursa yiyordum iştahim çok açıktı birde yani demem o ki oğlumda hafif atlatmistim tabi bunlarla ne kadar ilgili bilemiyorum çünkü yaya hormonlara bakıyor deniyor hepsi bir olmuyormuş suanki ise belirti olarak oğlana daha yakın hiç kusmadim mesela ve arada bulandim sadece iştahim ilk zamanlar çok açıktı ama neden se kız gibi geliyor bana. Allah bilir hayırlı sağlıklı olsun fark etmiyor sürpriz bı bebek oldu bize doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım ama çok sevin dik meğer istiyormusuz ama cesaret edemiyormusuz kızıma veya oğluma .eş olacak inşallah

dur kuzum için içini yemesin ben sorarım onu bugün net bi cevap alırız bozma kalbini çünkü ilerde kapatır bence ultrason remin var mı büyümüş mü bebişin

canım devlet hastanesinde ciddi anlamda ilgilenip ölçtüler mi çünkü aciline gittim baştan savma bişey yaptı gönderdi kendi doktoruna tekrar git istersen

merhaba benim de bebegin gelişimi 3 gün geriden gelıyor doktor normal bi durum dedi bence 1 haftayı asmadıgı surece ssıkıntı olmuyodur içinizi ferah tutun

bilmiyorum ki çok hheyecanlıyım 12+5te ikili tarama için gidicem belli olur mu ki ben öğrenmek istemiyorum zarfa yazıp koysun istiyorum ama erken mi olur 16. haftada mı netleşir bilmiyorum :)
13 haftada genellikle söylüyolarmıs canım 16. haftada daha netlesıyo tabi ama bi fikir verıyolarmıs

Canım ultrasyon cihazları bazen birebir bilemeyebiliyor tam gününü bazen bir hafta önde çıkarken bazen tam gününde gösterebiliyor onun için kafan rahat olsun son aylarda kilosu için yorum yapıyor doktorlar mesela onda bile yarim kiloya fazla doğuyor yada eksik olabiliyor gayet normal canım onun için canını sıkma doktorun ne dediği önemli sıkıntılı bir durum olsa inan hemen söylüyorlar onlar öyle de olmaları gerekir sonuçta

evet eşimin yengesiyle aramızda tahmini 3 hafta var dün söylemişler oda büyük ihtimalle kız ama biraz daha büyüsün diye
gorumcemin kız 12.haftada kız gıbı demıs 13.te kesın demiş hala kız degısmesse 16 da sımdı
Allahım hayırlısını versin gönlüne göre versin canım
benim de randevum tam 13+1de daha dogrusu doktordan bu tarıhı ıstıcem ama daha evvel gel ıkılı test için dıyebılır 13+6ya kadar yapıldıgını okudum

2-3 günlük farklılıklar normaldir ,usg baktığımızda bazen kilosu farklı çıkıyor cok kurcalamasin kafanı

evet canım 14. haftaya kadar henüz derisi inceyken yapılıyor kuzenimden rica ettim ayarladı sağolsunn torch ve tarama testi için 220 tl istediler kurtulmuş oldum 27sinde gidicem bugünde uğricam doktora

Son adet tarihin neydi ?
28 Eylül canım.

dur kuzum için içini yemesin ben sorarım onu bugün net bi cevap alırız bozma kalbini çünkü ilerde kapatır bence ultrason remin var mı büyümüş mü bebişin
Acilde ultrason resmi vermiyorlar da büyümüş 31 mm dedi, hareket ettiğini de gördüm hatta.

merhaba benim de bebegin gelişimi 3 gün geriden gelıyor doktor normal bi durum dedi bence 1 haftayı asmadıgı surece ssıkıntı olmuyodur içinizi ferah tutun
İnşallah öyledir, inşallah sağlıklıdır ve sağlıklı gelir bebeklerimiz.

2-3 günlük farklılıklar normaldir ,usg baktığımızda bazen kilosu farklı çıkıyor cok kurcalamasin kafanı
Acaba başka hastaneye gitsem mi özele falan ya da bi şekilde arayı kapatacak mı, geriden gelme durumu hep olacak mı. Bunlar kafamdaki soru işaretleri işte.

evet canım 14. haftaya kadar henüz derisi inceyken yapılıyor kuzenimden rica ettim ayarladı sağolsunn torch ve tarama testi için 220 tl istediler kurtulmuş oldum 27sinde gidicem bugünde uğricam doktora
bana ılk doktora gıttıgımde bır yıgın test yapıldı canım kan vıtamın bilmemne 280 mi ne tuttu kurum indirimiyle sordum kıza torch testi de içinde var sizinki de bi sıkıntı yok dedi pahalı tutan oymus

benimki özelde canım pazartesi tekrar randevum var bi sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…