- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Böyle durumlarda ilk yumruğu kimin attığının hesabı yapılmalı diye düşünüyorum :) hukukta da böyledir. Ağır tahrik denir hatta :) Neyse kimseyi kırmak incitmek değil maksadım. Kırdığım olduysa da affetsin. Gereksiz laf dalaşına gerek yok.Birefebirece
Ama siz de şimdi karşı tarafın duyar kasan eğitimsiz biri olduğunu ima ediyorsunuz. Yapmayın böyle ne gerek var o da kendi fikrini söylüyor. Ki ona da katılmıyorum yani bence Meylen doğru söylüyor evet acıya saygı olmalı ama internet ortamı burası yani KK komple durup bekleyemez ki maalesef bu böyle. Herkes üzüntüsünü de sevincini de paylaşmakta özgür.
Bir kaç arkadaş daha vardı sanırım bebeğini kaybeden. Hepsine geçmiş olsun ve onlar için hayırlısı neyse o olsun inşallah yakında sağlıklı gebelikleri olur.
Ben sevincimi paylaşmak için burada değilim zira paylaşabileceğim arkadaşlarım ailem dostlarım akrabalarım var. Hem fikir almak hemde bu süreci bir sürü arkadaşla geçirmek için burdayım. Yani ben bebeğimi kaybettiğimde kızlara yazayım diyemedim ki acısını paylaşayım haber vereyim diyemedim.. Ki şuan onu çok çok net anlıyorum diğer arkadaşta sevinciyle geldi ki merak ediyorduk hastaneye gideceğini biliyorduk haksızsın bunun başka yönü yok üzgünüm farklı yerden vurmaya çalıştın bencede birbirimizle muhatap olmamak en güzeli bu konuda çok haklısınO zaman siz neden sevincinizi sanal bir ortamda paylaşıyorsunuz?
Paylaşmayın demedim. Başkaların duygudurumu da umurunuzda olsun dedim. 2 paylaşım üste ne yazmış onu damerak et Bi bak öyle yaz dedim. Bu çok insani bir şey. Uzatmanın anlamı yok.
Tamam da yani abartmayın isterseniz. Konuyu açınca her zaman son sayfaya gelmiyoruz herşeyi göremiyoruz, kız heyecanlanmış hemen paylaşmak istemiş. Bir şey paylaşmak için bütün mesajları okumak gerekmiyor kız sevinmiş yazmış diğer mesajı fark etmemiş ne var bunda. Bencillikle uzaktan yakından alakası yok. Keşke güzel bir dille arkadaşım sevincini anlıyorum fakat şu şu üye şu an çok büyük üzüntüde sanırım görmedin ya görmedin mi acaba diye uyarabilirdiniz. insanlara direk bencil diye yaklaşmak da yapıcı olmuyor.O zaman siz neden sevincinizi sanal bir ortamda paylaşıyorsunuz?
Paylaşmayın demedim. Başkaların duygudurumu da umurunuzda olsun dedim. 2 paylaşım üste ne yazmış onu damerak et Bi bak öyle yaz dedim. Bu çok insani bir şey. Uzatmanın anlamı yok.
Yok anlıyorum ama karşı tarafın yaptığını siz yapmayın bence ne gerek var diyorum ben de :)Böyle durumlarda ilk yumruğu kimin attığının hesabı yapılmalı diye düşünüyorum :) hukukta da böyledir. Ağır tahrik denir hatta :) Neyse kimseyi kırmak incitmek değil maksadım. Kırdığım olduysa da affetsin. Gereksiz laf dalaşına gerek yok.
Ya Bi taraf üzülmüş ağlamış diğer taraf gülmüş oynamış dünyanın düzeni bu gerçekten şahsen ben seviniyordum diğer kızlar iyi haber verdiklerine Allah şahidim olsun ki haset etmedim aksine dua ediyordum ki sağlıkla kavuşsunlar diye o ayrı bu ayrıHayır da yani ben o paylaşımı görsem acaba yazar mıydım :) neyse ya insanlar çok acayip vallahi. Herkes en doğrunun kendisi olduğunu düşünüyor. Ve tanımadan etmeden pat diye bencil deyiveriyor.
Sizin bana söylediklerinizin yanında bencil çok masum kalıyor. Her insan özünde bencildir zaten bu genel geçer ve evrensel bir bilgidir. Sizi üzmek değil amacım. Bir farkındalık yaratmak. Görmediniz evet.Hayır da yani ben o paylaşımı görsem acaba yazar mıydım :) neyse ya insanlar çok acayip vallahi. Herkes en doğrunun kendisi olduğunu düşünüyor. Ve tanımadan etmeden pat diye bencil deyiveriyor.
Canım çok uzuldum çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda kendiliğinden nasip olurHepinize Elveda arkadaşlar. .dün 9+5 de minigimin kalbi durmuş. .ilk gebeligimdi
Asilamaydi...
Ve hayatımda çocuk nedir ,doğum nedir bilmeden KÜRTAJoldum.
Duygularim yok oldu..inş miniginizi kucaginiza hyirlisiyla alirsiniz
Artık hayat nasıl devam eder bilmiyorum...çok ağladım ama dönüşü yok .bebeğim çoktan gitmiş. .; (
artık ismimi de liseden silersiniz. .benim imtihanim bebekle sanırım
canım bana doktor dediki ki mantıklı geldi 10. haftada 2 aylık olmuş olucak iki haftasını boştan sayıyoruz ya internette de baktım 8+4 iki aylık deniyorşu ay hesabını anlamıyorum kasım bir aralık iki olarak sayıyorum ben temmuza göre hesaplarsak
Bana göre bu bencilce bir tavır. Samimiyet belirtisi bu yazdıklarım. Ayrıca sadece bugüne özel de değil. Başkalarının duygularını önemsemeyen birçok kişi var bu grupta.Tamam da yani abartmayın isterseniz. Konuyu açınca her zaman son sayfaya gelmiyoruz herşeyi göremiyoruz, kız heyecanlanmış hemen paylaşmak istemiş. Bir şey paylaşmak için bütün mesajları okumak gerekmiyor kız sevinmiş yazmış diğer mesajı fark etmemiş ne var bunda. Bencillikle uzaktan yakından alakası yok. Keşke güzel bir dille arkadaşım sevincini anlıyorum fakat şu şu üye şu an çok büyük üzüntüde sanırım görmedin ya görmedin mi acaba diye uyarabilirdiniz. insanlara direk bencil diye yaklaşmak da yapıcı olmuyor.
Üzülme cnm allah daha kötüsüyle sınamasın allah tekrar yasatmasinHepinize Elveda arkadaşlar. .dün 9+5 de minigimin kalbi durmuş. .ilk gebeligimdi
Asilamaydi...
Artık hayat nasıl devam eder bilmiyorum...çok ağladım ama dönüşü yok .bebeğim çoktan gitmiş. .; (
Çok zor bir durum gerçekten Allah yardımcınız olsun daha sağlıklı hayırlı bebekleriniz olsun inşallah.Hepinize Elveda arkadaşlar. .dün 9+5 de minigimin kalbi durmuş. .ilk gebeligimdi
Asilamaydi...
ultrason resminizi gorebilirmiyim merak ettim cnmEşim aha su pipisi diye bağırınca doktor bı kahkaha attı çok yüksek ihtimalle erkek iki hafta sonra net olarak söylerim dedi :)) ense kalınlığına burun kemigine falan da baktirdik :)
Bu bir sanal ortam değil gerçek hayatta kadınların bir araya gelip sohbet ettiği bir yer olsaydı sonuna kadar haklısınız derdim. Herkes her söyleyeni duyar öyle bir durumda. Ama bu kadar duyarlılığı bir forumdan bekleyemezsiniz. Benim de bütün mesajları okumaya vaktim olmuyor, bu beni bencil yapmaz. Ayrıca okusam da kendi güzel haberimi paylaşmak yine de hakkım olur. Arkadaşın paylaşımı beni rahatsız etmedi. Dünya böyledir, kimi güzel haber alır kimi kötü. Forumda yas diye birşey uygulanmasını bekleyemezsiniz. Evet tabi en güzeli bir önceki yorum kötüyse önce geçmiş olsun demektir. Ama göremeyebilir arkadaş. Kötü haberin hemen altına bilerek kasıtlı bir şekilde ben de şu güzel haberi aldım oley yapan yok.Bana göre bu bencilce bir tavır. Samimiyet belirtisi bu yazdıklarım. Ayrıca sadece bugüne özel de değil. Başkalarının duygularını önemsemeyen birçok kişi var bu grupta.
Kadınların bir araya geldiği her ortamda olur bence yine light bile gidiyoruzAcaba düşünüyorum da bizim konuda olan bu yargılamalar başka gruplarda oluyomu yani uzatmayalim birileri daha band yemesin kapatalim konulari lütfen
Bu haftalar geçmek bilmiyor bana çok güzel bı muayene gecirmissin canim darısı bizlereAmin canimm. Hislerim doğruymuş galiba erkekmis. Aşırı hareketli dedi. Ben hissediyorum hocam dedim. Hissedebilirsin tabi hiç durmuyor maşallah dedi.12. haftamdayim canım. Bu arada kulak burun boğaza da gittim. Antibiyotik öksürük şurubu gargara falan da yazdi. Lazım olursa isimlerini veririm. Sen ne hissediyorsun erkek mi kiz mi :)
ultrason resminizi gorebilirmiyim merak ettim cnm
ultrason resminizi gorebilirmiyim merak ettim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?