set olarak kuzum aldığın setin içinde şifonyer gardrop ve büyüyen beşik oluyo sallanması sabitleniyo ve ilerde çekmeceli bölmesi çıkarılıp normal yatak gibi kullanabiliyosun baktığım yerlerde 3000-4000 arası fiyat var :) bebek anne yanında en fazla 6-8 ayına kadar kalmalı sonra alışmaması için ayrılmalı diyor uzmanlarYaa ben hiç öyle bi şey duymamıştım. Ama biraz kafa dağıtmamın başka yolu yok, kendime bi şeyler bakasım hiç gelmiyor şu an kendimi gereksiz masraf olarak görüyorum resmen :) Ben de hiç bilmem işte ne yapılır ne alınır çevremde de hiç öyle birileri yok ki öğreneyim :)
İşte ben de anne yanına yatak düşünmüştüm o yüzden kafam karıştı aslında, yani bir bebek kaç yaşına kadar anne yanında yatabilir? Kendi odasında kalmaya başladığında bebek odası mobilyaları yetersiz gelir mi, kullanamadan değiştirmemiz gerekir mi? Odasını set olarak mı almayı planlıyorsun, ayrı ayrı mı? Büyüyen beşikleri bilmiyordum ona bi bakayım :)
benim hiç yoktu bi kaç gün sevindim sonra geri geliyo sonra yine bitiyo dün yine kustum
bir sorun yoktur canım merak etme azalır başlar biter tekrar başlar böyle böyle gidiyo
Degildir insallah .benım gectı gecen hafta hiç yoktu bu hafta tekrar geldı ama az oluyor Rahat ol bence
Benim heyecanla bekledigim şey bebek alışverişi cinsiyeti belli olunca inşallah başlıcam almaya bebek odası yapicam ben şimdiden fikir edinmek için bakıyorum da .Ben hep kız hisediyorum o yüzden kızların eşyaları daha çok ilgimi çekiyor. Inşallah O günleri de görürüz. Hepimiz .Kızlar daha çok var ama biraz sağlık sorunlarından uzaklaşalım bence :) Bebek odası takımı almayı düşünüyor musunuz? Yoksa direkt çocuk odası almak daha mı mantıklı, fikirleriniz neler?
Çocuk odası daha mantıklı,masraf açısındanKızlar daha çok var ama biraz sağlık sorunlarından uzaklaşalım bence :) Bebek odası takımı almayı düşünüyor musunuz? Yoksa direkt çocuk odası almak daha mı mantıklı, fikirleriniz neler?
Gebelerde kaç olur net.bilmiyorum ama benim 3.38 çıkmıştı hamilelikten önce doktorum değerin 2 nin altına düşmeden tüp bebek tedavisine başlatmadı hamile kaldım yarın bi daha gidip baktiricam doktor ona gore ilacın dozunu ayarlayacak .sorarım bi yarın kaç olmalı diye.kızlar TSH kaç olmalı gebelerde? Bilginiz var mı?
Bende hayırlısıyla kız istiyorum ama sanki erkekmis gibi hissediyorum :) yakınlarda doktor kontrolü olan var mı ki 12 haftalık cinsiyet öğrenebilir miyiz acaba :) en son gittiğimde doktorum kuzum 1 ay sonra gel telaş etme oldu mu diyerek çok erken erken kontrole gittiğimi ima etti o yüzden 27 sine kadar bekleyecegim mecbur doktoru kendime bı kere daha guldurmeyeyim:))Benim heyecanla bekledigim şey bebek alışverişi cinsiyeti belli olunca inşallah başlıcam almaya bebek odası yapicam ben şimdiden fikir edinmek için bakıyorum da .Ben hep kız hisediyorum o yüzden kızların eşyaları daha çok ilgimi çekiyor. Inşallah O günleri de görürüz. Hepimiz .
İnşallallah canım çok teşekkür ederimeğer çoksa veriyo ama sadece 3 gün arkadaşıma da vermişti bana da öyle dedi 3 günlük tedavi uygularız çoksa dedi inşallah seninkide suyla c vitaminiyle atılacak bişeydir. Bide yabanmersini idrar yolu enfeksiyonlarına çok iyi geliyo ve gebeliktede faydalı bilgin olsun
Bende öyle yapicam sanırım büyüyene kadar belki daha başka şeyler hoşuma gider de fikrim değişir diyerek. İlk etapta bı beşiği olsun yeter diye düşünüyorum :)şahsen ben ilk 1 sene için odama küçük bir beşik daha sonra buyuyen yataklı oda takımı alcam yedı sekız yaşına gelınce de bı baza olur tamam iişte
ben başta yaptırdım yaptırdım daha sonra eşimin heyecanı geçince o olmasın bu olmasın dicek beni kanser edicek nasip olsun herşeyini halledicemşahsen ben ilk 1 sene için odama küçük bir beşik daha sonra buyuyen yataklı oda takımı alcam yedı sekız yaşına gelınce de bı baza olur tamam iişte
canım bana doktor dediki ki mantıklı geldi 10. haftada 2 aylık olmuş olucak iki haftasını boştan sayıyoruz ya internette de baktım 8+4 iki aylık deniyorBı de size bı tüyo vereyim mi ? Gece el etek çekilince sırt üstü yatıp ışıklar kapalı ses yok falan 1 kaç saat yattıktan sonra böyle saat 2-3 gibi bebek kimildamasini hissedebiliyorsunuZ full konsantre ile :)) resmen karnının pit pıt attığını seyirdigini hissediyorsun. Gün içinde hareket halindeyken insan farkedemiyor. Her zaman olmuyor ama ben yine de her gece deniyorum. Bı de siz deneyin :)) benim 3. Ayim nasip olursa 5 gün sonra bitiyor 4. Aya giriyoruz :)
bende yatak odama park yatak alacagım. kızımdan kalma karyolamız var.Kızlar daha çok var ama biraz sağlık sorunlarından uzaklaşalım bence :) Bebek odası takımı almayı düşünüyor musunuz? Yoksa direkt çocuk odası almak daha mı mantıklı, fikirleriniz neler?
kızlar TSH kaç olmalı gebelerde? Bilginiz var mı?
Çok hevesleniyorum bi de benim hiç öyle şeylerim olmadı biraz da o yüzden hevesleniyorum herhalde :)2 yaşına kadar zaten benim odamda park yatakta yatacak, zaten kızların odası var, kıyafetleri için de şifonyerde bir yer ayarlarız:) tecrübeli anne olarak fikrim odaya acele etmeyin, emdiği müddetçe zaten aynı odayı paylaşacaksınız
Evet baktım baya yüksekmiş fiyatlar ama olsun napalım :)set olarak kuzum aldığın setin içinde şifonyer gardrop ve büyüyen beşik oluyo sallanması sabitleniyo ve ilerde çekmeceli bölmesi çıkarılıp normal yatak gibi kullanabiliyosun baktığım yerlerde 3000-4000 arası fiyat var :) bebek anne yanında en fazla 6-8 ayına kadar kalmalı sonra alışmaması için ayrılmalı diyor uzmanlar
Ben de hep erkek hissediyorum ama çevremdeki herrkes kız diyor, hayırlısıyla sağlıklı olsun inşallah. Oda açısında öyle çok süslü püslü allı pullu şeyler sevmediğim için mobilyaları beyaz, krem, vizon gibi renklerde seçip nevresimidir battaniyesidir birkaç tablodur falan onları renkli alırım artık :) Ya çok heyecanlııı :)Benim heyecanla bekledigim şey bebek alışverişi cinsiyeti belli olunca inşallah başlıcam almaya bebek odası yapicam ben şimdiden fikir edinmek için bakıyorum da .Ben hep kız hisediyorum o yüzden kızların eşyaları daha çok ilgimi çekiyor. Inşallah O günleri de görürüz. Hepimiz .
Bence de baya bi kullanılır çocuk odası.Çocuk odası daha mantıklı,masraf açısından
Ben de şimdi heves etmişken almazsam sonra da almayız diye düşünüyorum. Aman gerek yok bi yatak bir gardrop alalım diye diye parça parça alır idare ederiz falan olsun istemiyorum. Hayırlısıyla sağlıcakla doğsun bebeklerimiz, Allah o günleri yaşamayı nasip etsin inşallah hepimizeşahsen ben ilk 1 sene için odama küçük bir beşik daha sonra buyuyen yataklı oda takımı alcam yedı sekız yaşına gelınce de bı baza olur tamam iişte
Kuzum bak ben ayın 27 zinde yani 27 Eylül'de böyle leke gibi değişik bı adet gördüm 2 günde de bitti. Biter bitmez de ilişkim oldu. Ayın 1 inde. Ve başka ilişki yaşamadım o ay. Hasta oldum iyi değildim falan. Yani ben ya üstüne gördüm ya da hemen hamile kaldım. Çünkü adetim geçer geçmez doktora gittiğimde kesem falan herşeyim vardı. Yani o iki haftayı ben çıkmıyorum çünkü hemen hamile kalmışım :)))canım bana doktor dediki ki mantıklı geldi 10. haftada 2 aylık olmuş olucak iki haftasını boştan sayıyoruz ya internette de baktım 8+4 iki aylık deniyorşu ay hesabını anlamıyorum kasım bir aralık iki olarak sayıyorum ben temmuza göre hesaplarsak
bende yatak odama park yatak alacagım. kızımdan kalma karyolamız var.
biraz büyüdüğünde ablasının odasına koyacagım. o zamana kadar park yatakla idare edecegiz. bir şifonyer alacagım sadece.
Bende de troid var. degerin 2.5 larda olması gerekiyor.
Doktor ilacın dozunu ona göre ayarlıyor. Aman troidi sakın ihmal etmeyin kızlar. Çok onemli.
İlaç kullanmaya baslayınca 1 ay içinde etkisini göstermeye baslıyor.
he tamam canım senin durumun farklı ben net yumurtlama zamanımı biliyorum adetimden tam 13. yumurtladım 14. gün çatladı meselaKuzum bak ben ayın 27 zinde yani 27 Eylül'de böyle leke gibi değişik bı adet gördüm 2 günde de bitti. Biter bitmez de ilişkim oldu. Ayın 1 inde. Ve başka ilişki yaşamadım o ay. Hasta oldum iyi değildim falan. Yani ben ya üstüne gördüm ya da hemen hamile kaldım. Çünkü adetim geçer geçmez doktora gittiğimde kesem falan herşeyim vardı. Yani o iki haftayı ben çıkmıyorum çünkü hemen hamile kalmışım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?