2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bana pastil kullanabilceğimi söyledi ama doğal içerikli olanları canım bugün alıcam burnum tıkalı değil çok şükür akıyo ıhlamur limon inşallah atlatırım çok sağol

Kızlar idrar yolunda enfeksiyon olan ve bunun için hap kullanan var mı? Kardiyoloji doktoru ilaç veremem kadın doğuma gözük dedi.sizden kullanan var mı?
3 günlük haplar var onlarla tedavi uyguluyolar canım benim az miktarda çıktığı için vermedi ama vajinal enfeksiyon için fitil vermişti mesela idrar yolu enfeksiyonu bebişine zararlı aman ihmal etme bi doktora görün azsa bol su c vitamini tüket diyo zaten çoksa ilaç verir

Benım eleştirdiğim noktayı kımse anlamadı sanırım arkadaş yazmıştı korkan evıme gelmesin tabi ki hayvanlar evde beslenir sevilir Ama korkan evıme gelmesin biraz absürt gelmişti , başka yöne çekildi konular .

yok sana demedim başka biri yazmış canım onun dediğide biraz abartı ya şöyle açıkçası baktığın zaman örnek veriyorum sen benim arkadaşımsın ve kediden korkuyosun ama sen gelip gidiyosun orası o hayvancağızın evi ben sana saygı duyup onu odaya koyarım ki var arkadaşlarım koyuyorum da mamasını tuvaletini odayı kapatıyorum. Ama sen bana ben senin evine asla girmem kedi besliyosun iğreniyorum dersen cevabım farklı olur. Korkmak farklı saygı duymak farklı bi olay

Tebrikler guzel anlatmışsın işte budur:)

Tebrikler guzel anlatmışsın işte budur:)
sen korkuyorum dedin zaten bende anlayış göstermediklerini söyledim kayınvalidenler için ama biri saçmalamayın nasıl evlat gibi görüyosunuz o zaman bütün hayvanları evinize alın demiş onuda yadırgadım mesela :) herkesin kendi sevgi biçimi herkesin anlayışı farklı ne diyebiliriz onlarında bizi yargılaması saçma

Yarın gözükücem Kadın doğuma bakalım ilaç veriliyor mu diye merak etmiştim.

Yarın gözükücem Kadın doğuma bakalım ilaç veriliyor mu diye merak etmiştim.
eğer çoksa veriyo ama sadece 3 gün arkadaşıma da vermişti bana da öyle dedi 3 günlük tedavi uygularız çoksa dedi inşallah seninkide suyla c vitaminiyle atılacak bişeydir. Bide yabanmersini idrar yolu enfeksiyonlarına çok iyi geliyo ve gebeliktede faydalı bilgin olsun

korkmanıza saygı duyarım. hayvan seven ve besleyenlerin de hissettiklerini yaşadıklarını gerçek anlamda evde bakmadıktan sonra anlamanız çok zor. bende evde köpek bakmış biri olarak yazıyorum. insanların sizin düşüncelerinize saygı duyduğu gibi onlarında düşüncelerine saygı duymalı. köpeğimiz evde hiç bir kısıtlaması yok misafir geldiğinde bi odaya kapattığım da da misafirler bizden çok rahatsızlık duyuyorlar. çok huzursuz oluyor misafirlerde aynı huzrusuzluğu yaşıyor. bizde serbest bırakıyoruz. köpek var diye gelmeyenimiz de hiç olmadı çook korkanlar bile. ama gelmek istemeyen huzursuz olan varsa da kendi bilir. tartışmak için değil sadece fikrimi söylemek istedim.

Bebegine zarari yok canim faydasi var. Kullanmazsan zarari olur. Cok rahatsiz ediyorsa tekrar gidebilirsin doktora dozunu degistirir belki. 1 ay kullanmadan birsey yapacagini zannetmiyorum ama cok rahatsiz oluyorsan yinede bi gidip gorusmekte fayda var.

Kizlarrrrrr disim cok kotu agriyor.sanirim iltihap yaptı. Nasıl zonkluyor anlatamam kulağımın içine vuruyor ağrı. Hastaneye gitsem öyle kesip temizlemek isteyecekler .napsam hiç bilmiyorum

Gebeligini soylersen mudahele etmezler zaten. 3. Aydan sonra sanirim izin veriyor doktorlar dis tedavi islemlerine.
Karanfil cigneyebilirsin uyusturur agrini alir biraz. Tuzlu suyla ya da sirkeli suyla gargara yapabilirsin iyu gelir.
Karanfili kullandim ben iyi geldi

Kızlar ben boyuna temmuz anneleri de aktifim ama sanırım doğum Haziran'da olacakmış. Genelde beklenenden iki hafta önce oluyormuş :)) beklenenden iki hafta önce doğacak olursa benim doğum günüm oluyor :)

Hic belli olmuyor dogumun tarihi 40 haftasini geçen de olabiliyor. Dogum gunune gelse hos olur tabi. Allah gonlune gore versin canim

kızlar benim mide bulantılarım çok azaldı sadece sabah oluyor geçen hafta 24 saat sürüyordu. bi sıkıntı yoktur demi ? yani bulantıların bu kadar azalması için erken değil mi ?

kızlar benim mide bulantılarım çok azaldı sadece sabah oluyor geçen hafta 24 saat sürüyordu. bi sıkıntı yoktur demi ? yani bulantıların bu kadar azalması için erken değil mi ?
benim hiç yoktu bi kaç gün sevindim sonra geri geliyo sonra yine bitiyo dün yine kustum
bir sorun yoktur canım merak etme azalır başlar biter tekrar başlar böyle böyle gidiyo

Ayy kuzum kıyamam yaa haklısın ama benim 5. Gün hala yataktayim bak :)

Kızlar daha çok var ama biraz sağlık sorunlarından uzaklaşalım bence :) Bebek odası takımı almayı düşünüyor musunuz? Yoksa direkt çocuk odası almak daha mı mantıklı, fikirleriniz neler?

Kızlar daha çok var ama biraz sağlık sorunlarından uzaklaşalım bence :) Bebek odası takımı almayı düşünüyor musunuz? Yoksa direkt çocuk odası almak daha mı mantıklı, fikirleriniz neler?
Ben daha hiç bir şeye bakmadım inanır mısın ? Uğursuzluk getirir falan derler ya biliyorum batıl ama yine de daha hiç birşeye internetten bile bakamadım :) sen napicaksin:)

Allah nasip ederse kendi odama bi anne yanı beşik istiyorum odasını yapıcam gardrobu şifonyeri ama büyüyen beşikler varya onlardan alıcam rahat 10 yaşına kadar kullanılabilir diye

Ben daha hiç bir şeye bakmadım inanır mısın ? Uğursuzluk getirir falan derler ya biliyorum batıl ama yine de daha hiç birşeye internetten bile bakamadım :) sen napicaksin:)

Yaa ben hiç öyle bi şey duymamıştım. Ama biraz kafa dağıtmamın başka yolu yok, kendime bi şeyler bakasım hiç gelmiyor şu an kendimi gereksiz masraf olarak görüyorum resmen :) Ben de hiç bilmem işte ne yapılır ne alınır çevremde de hiç öyle birileri yok ki öğreneyim :)

Allah nasip ederse kendi odama bi anne yanı beşik istiyorum odasını yapıcam gardrobu şifonyeri ama büyüyen beşikler varya onlardan alıcam rahat 10 yaşına kadar kullanılabilir diye

İşte ben de anne yanına yatak düşünmüştüm o yüzden kafam karıştı aslında, yani bir bebek kaç yaşına kadar anne yanında yatabilir? Kendi odasında kalmaya başladığında bebek odası mobilyaları yetersiz gelir mi, kullanamadan değiştirmemiz gerekir mi? Odasını set olarak mı almayı planlıyorsun, ayrı ayrı mı? Büyüyen beşikleri bilmiyordum ona bi bakayım :)

2 yaşına kadar zaten benim odamda park yatakta yatacak, zaten kızların odası var, kıyafetleri için de şifonyerde bir yer ayarlarız:) tecrübeli anne olarak fikrim odaya acele etmeyin, emdiği müddetçe zaten aynı odayı paylaşacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…