Oyle hemen bı seferde biten bişey mi :) o zaman çok iyi. Konak fırçası alacaz o zaman çünkü benim yumuşak taragim yok. Bı de tehlikeli bişey değil sanırım dimi :)
Ya bu prima premium care 3 seferdir sızdırıyor beline kadar ıslanıyor yavrum sinir oldum yanlış mı bağlıyorum desem annem de baktı kaç kere. Resmen bezden cok zıbınına vermiş çişi
Ya bu prima premium care 3 seferdir sızdırıyor beline kadar ıslanıyor yavrum sinir oldum yanlış mı bağlıyorum desem annem de baktı kaç kere. Resmen bezden cok zıbınına vermiş çişi
Bizimkide sekizde başlamıştı. Uyandırdım ben valla sonrA biraz bakındı filan neyse uyudu şimdi bakalım kaça kadan uuyuyacak.
Yaa prima çok kokuyo. Çiş yapınca bile hemen kokmaya başlıyo bez. Ben minies aldım bu sefer baya uygun fiyatı da. Bi deneyecem bakalım
Benden bı pok olmaz. Akşam insta da bı psikoliga yazdım soru cevap yapıyordu. Hocam dedim bebeğim doğdu dogali gece uyuyamıyorum bebeğim uyuduğu halde acaba neden cvp gelmedi ama
Benden bı pok olmaz. Akşam insta da bı psikoliga yazdım soru cevap yapıyordu. Hocam dedim bebeğim doğdu dogali gece uyuyamıyorum bebeğim uyuduğu halde acaba neden cvp gelmedi ama