Ay gerçekten çok sevindim bu bilgiye öyle olursa tutturuyoruz almamız gereken kiloyu. Bizim sağlık ocağındaki ebe bana sinir oluyor, onu dinlemeyip sağıp biberonla verdiğim için. Emzirmene bakayım dedi, girdik emzirme odasına bebiş uyanmadı. 2 saatte bir uyandıracaksınız diyordu, bakın uyanmıyor dedim. Kendisi de uyandıramadı, sonra oda sıcak ondan uyanmıyordur evde uyandırıp emzir dediEn tabandan itibaren hesaplıyoruz ilk ay canım bizimkini öyle hesaplamislardi aylık kontrolde, :) sağlık ocağındaki ebeler de emzirme konusunda yardımcı oluyorlar sağolsunlar, aklında olsun sıkışirsan
Bugün başladım ben de tahine inşallah benim boyutumdaki yaralarda da işe yarar, teşekkür ederimCanım bana buradaki arkadaşlar tahinin üzerindeki yağı söylemişti gerçekten de faydasını gördüm bı dene istersen, sabah akşam sürekli her dk sur, emzirmden önce göğsünü iyice temizle sonra yine sur. İnşallah iyileşir yaraların Allah yardımcın olsun canım
Maşallah onaBenim oğlum 2900 doğdu, ilk4 gün emziremedim yavrum sarilık oldu hastanede yatti 2600lere düştüdün kontrolumuz vardı, 18.gundu. 3350 olmuş kilosu çok şükür toparlamış maşallah. Sıkma canını, emzirme düzene girince kilo alır o, senin yaraların bı an önce iyilessin bak nasıl da tospik olacak annesi
Amiiin çok sağol canımGeçmiş olsun inşallah işe yarar ve umarım çabucak iyileşir
Tabiiisii de düştüğünden say Canım sonuçta o kadar kilo almış oluyor. Her bebişin doğası farklı ama bir şekilde hepsi hayata tutunup eninde sonunda düzenini kuruyo. Gün geçtikçe daha da iyi emer hiç sıkıntı yapma bence
Ayrıca ben çocuğu çok sıcak tutuyorum korkudan ya duş aldırdığımda evde her yer kapalı ona rağmen ateş gibi hareket ediyorum da aman soğuk kapmasın. Sonrasında önce müsline sonra battaniyeye sarıyorum. Bir süre öyle yatıyor sonra yavaş yavaş gevşetiyorum ama beline kadar her uykuda battaniye kullanıyorum Müslin dışında. Şapka kullanmıyorum normalde ama banyodan sonra mutlaka takıyorum. Sıcak tutmak lazım gaz belası hemen yakalıyor bebeleri
Alper balasından vakit kalmaz diye şeeetmiyoruzz..
Aybala uyuyunca dev fincanımla kahve yapıp içiyorum, karamelimin ellerinden olsun niyetiyle, yanına da kahvenin devasalığı ile örtüşen bi çiko
Bende dustan sonra sıcak tutarım,çorap şapka kundak ve battaniye 4-5saat sonra şapkayı çıkarıyorum sadece. Biz klima acıyoruz ben bile bazen üşüyorum,bide erkek bebekler sıcağı pek sevmez,benimki terliyor bazen uyanırken saçı islak oluyor kafasini koyduğu tarafAyrıca ben çocuğu çok sıcak tutuyorum korkudan ya duş aldırdığımda evde her yer kapalı ona rağmen ateş gibi hareket ediyorum da aman soğuk kapmasın. Sonrasında önce müsline sonra battaniyeye sarıyorum. Bir süre öyle yatıyor sonra yavaş yavaş gevşetiyorum ama beline kadar her uykuda battaniye kullanıyorum Müslin dışında. Şapka kullanmıyorum normalde ama banyodan sonra mutlaka takıyorum. Sıcak tutmak lazım gaz belası hemen yakalıyor bebeleri
Canım aynen benimkide erkek. Sıcağı sevmezler ama vallahi korkuyorum. Duştan çıkınca eline ayağına dikkat et sende morarmış oluyor soğuktan. Onlar hasta olmaya çok müsait. Birde havalardan dolayı sürekli pencere aç kapat kapı aç kapat soğuk alabilirler. Tabi normalde kucağımda falan üzerine sadece müslin atıyorum. Ya da yarım kundak yapıyorum Müslinle.Bende dustan sonra sıcak tutarım,çorap şapka kundak ve battaniye 4-5saat sonra şapkayı çıkarıyorum sadece. Biz klima acıyoruz ben bile bazen üşüyorum,bide erkek bebekler sıcağı pek sevmez,benimki terliyor bazen uyanırken saçı islak oluyor kafasini koyduğu taraf
Canm nr zor bir süre Rabbim kimseye yasatmasin 3 kere yapılıp geçmeyince insan elinde olmadan takıyor cok sagol sen demistin bir nebze iyi gelmişti bugun testi geçince bayram bugun oldu banaBak demiştim ben çok şükür gözünüz aydın
Aynen morarmış oluyor bazen korkmakta haklısın canım valla hastalık belası var. Bide buranın kışı var -30lari gorucez evin her yeri ayni sıcaklıkta neyseki ama disari çıkarmak çok zor olacak ,koca insanlar bile dayanamıyor o soğukluğaCanım aynen benimkide erkek. Sıcağı sevmezler ama vallahi korkuyorum. Duştan çıkınca eline ayağına dikkat et sende morarmış oluyor soğuktan. Onlar hasta olmaya çok müsait. Birde havalardan dolayı sürekli pencere aç kapat kapı aç kapat soğuk alabilirler. Tabi normalde kucağımda falan üzerine sadece müslin atıyorum. Ya da yarım kundak yapıyorum Müslinle.
Bende senin gibiyim. Giydiren anne. Doktora sordum çok mu giydirmişim diye yok canım depoda battaniye yorgan vardı onları da getirteyim dediAyrıca ben çocuğu çok sıcak tutuyorum korkudan ya duş aldırdığımda evde her yer kapalı ona rağmen ateş gibi hareket ediyorum da aman soğuk kapmasın. Sonrasında önce müsline sonra battaniyeye sarıyorum. Bir süre öyle yatıyor sonra yavaş yavaş gevşetiyorum ama beline kadar her uykuda battaniye kullanıyorum Müslin dışında. Şapka kullanmıyorum normalde ama banyodan sonra mutlaka takıyorum. Sıcak tutmak lazım gaz belası hemen yakalıyor bebeleri
Canim ben o bel kismina.pamuktan baya.ince bir yastik yaptik koyduk doktorumuz bir sey koyun bel.kismina dedi. O zaman oturur.pozisyonunda olmuyor.Kızlar size bişey danismam gerek, biz yarın uzun yola çıkacağız yaklaşık 12 saat falan, bizim minik hatunu taşıma koltuklarının-pusetin içine koyunca çok oturuyor gibi oluyor, nasıl etsek? Normal mi öyle, konulur mu? Ağrımaz mı beli
Bize de kalça usg için 45 günlükken dedi. Devlet hastanesine gideceğim inşallah.Kızlar sağlık ocağındaki ebemiz sürekli arayıp soruo bizi ya ne tatlı uygulama
Yarın tam bir aylık oluyo yapılacakları hatırlattı aşı kalça usg vs.
Öyle dedi ama sor mu dedi acaba :))Şükocum 1 aylıkta da kalça usg çekiliyor mu
Oh masallah Alper Leo'yabelli zaten tombalak olacak. Benimki belki şimdi 4500 gr olmustur bende bir kaç gün sonra 1 numarali beze gecicem.
Ben alırım gayhve please
Oy yerimmAlper balasından vakit kalmaz diye şeeetmiyoruzz..
Aybala uyuyunca dev fincanımla kahve yapıp içiyorum, karamelimin ellerinden olsun niyetiyle, yanına da kahvenin devasalığı ile örtüşen bi çiko
Kızgın kumlardan serin sulara geçmiş gibi oldum okuyuncaMaşallah Alper Beye.Bu sefer kahveyi ben sana yollim mi London Karameli❤❤❤
HahahahaBende senin gibiyim. Giydiren anne. Doktora sordum çok mu giydirmişim diye yok canım depoda battaniye yorgan vardı onları da getirteyim dediNapiyim ama ya üşür o
Canım doktora götürdük yazdı ilaç inşallah geçer çok yıprandıkCanım karnına dokun ağladığı anlarda sağ taraf sert mi ? Yüksek ihtimal gaz var. Ama bir dr görmeli çocuğu yazık yavruma ya ilaçla hallolacak bir şey inşallah
Buda mı gol değiilEMZİR CABUK BENI ALÇAK KADIN NIHAHAHAH
Geleceğin mankeni Baharın şok görüntüleri yayınlandı ❤❤
Eki Görüntüle 2296598
Aynen yaa benimki de öleee gidip uyandırasım varBütün gün uyudu.
O zaman gece dans parti var demek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?