2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
En tabandan itibaren hesaplıyoruz ilk ay canım bizimkini öyle hesaplamislardi aylık kontrolde, :) sağlık ocağındaki ebeler de emzirme konusunda yardımcı oluyorlar sağolsunlar, aklında olsun sıkışirsan
Ay gerçekten çok sevindim bu bilgiye öyle olursa tutturuyoruz almamız gereken kiloyu. Bizim sağlık ocağındaki ebe bana sinir oluyor, onu dinlemeyip sağıp biberonla verdiğim için. Emzirmene bakayım dedi, girdik emzirme odasına bebiş uyanmadı. 2 saatte bir uyandıracaksınız diyordu, bakın uyanmıyor dedim. Kendisi de uyandıramadı, sonra oda sıcak ondan uyanmıyordur evde uyandırıp emzir dedi sonra da hiç ilgilenmedi emzirme tekniğiyle.
Bugün başladım ben de tahine inşallah benim boyutumdaki yaralarda da işe yarar, teşekkür ederim
Maşallah ona Ah şu emzirmeyi bi oturtabilsek
Amiiin çok sağol canım

Ayrıca ben çocuğu çok sıcak tutuyorum korkudan ya duş aldırdığımda evde her yer kapalı ona rağmen ateş gibi hareket ediyorum da aman soğuk kapmasın. Sonrasında önce müsline sonra battaniyeye sarıyorum. Bir süre öyle yatıyor sonra yavaş yavaş gevşetiyorum ama beline kadar her uykuda battaniye kullanıyorum Müslin dışında. Şapka kullanmıyorum normalde ama banyodan sonra mutlaka takıyorum. Sıcak tutmak lazım gaz belası hemen yakalıyor bebeleri

Tabi burası Van. Buranın yazı oranın Nisanı falandır

Bende dustan sonra sıcak tutarım,çorap şapka kundak ve battaniye 4-5saat sonra şapkayı çıkarıyorum sadece. Biz klima acıyoruz ben bile bazen üşüyorum,bide erkek bebekler sıcağı pek sevmez,benimki terliyor bazen uyanırken saçı islak oluyor kafasini koyduğu taraf

Canım aynen benimkide erkek. Sıcağı sevmezler ama vallahi korkuyorum. Duştan çıkınca eline ayağına dikkat et sende morarmış oluyor soğuktan. Onlar hasta olmaya çok müsait. Birde havalardan dolayı sürekli pencere aç kapat kapı aç kapat soğuk alabilirler. Tabi normalde kucağımda falan üzerine sadece müslin atıyorum. Ya da yarım kundak yapıyorum Müslinle.

Aynen morarmış oluyor bazen korkmakta haklısın canım valla hastalık belası var. Bide buranın kışı var -30lari gorucez evin her yeri ayni sıcaklıkta neyseki ama disari çıkarmak çok zor olacak ,koca insanlar bile dayanamıyor o soğukluğa

Bende senin gibiyim. Giydiren anne. Doktora sordum çok mu giydirmişim diye yok canım depoda battaniye yorgan vardı onları da getirteyim dedi Napiyim ama ya üşür o

Canim ben o bel kismina.pamuktan baya.ince bir yastik yaptik koyduk doktorumuz bir sey koyun bel.kismina dedi. O zaman oturur.pozisyonunda olmuyor.

Oh masallah Alper Leo'ya belli zaten tombalak olacak. Benimki belki şimdi 4500 gr olmustur bende bir kaç gün sonra 1 numarali beze gecicem.

Ben alırım gayhve please

Bir aylıkken olur belki bizimki de o kadar

Alper balasından vakit kalmaz diye şeeetmiyoruzz..
Aybala uyuyunca dev fincanımla kahve yapıp içiyorum, karamelimin ellerinden olsun niyetiyle, yanına da kahvenin devasalığı ile örtüşen bi çiko
Oy yerimm
Sana öpücükler gönderiyorum kahveli çikiletalı

Maşallah Alper Beye.Bu sefer kahveyi ben sana yollim mi London Karameli❤❤❤
Kızgın kumlardan serin sulara geçmiş gibi oldum okuyunca Teşekkür ederim canımcım, kahve yanında kendin de gel de iki sohbet edelimm

kizlar ya.sizde de bel agrisi var mi boyle.adet agrisi gibi ve belimin sol tarafi. Acaba spinal.sezeryanla alakasi var midir. Bazilari igneden.dolayi bel.agrisi olur diyorlar.23 gun oldu dogum yapali. Ya da surekli bebekle.ilgilenmekten mi agriyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…