2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen canım hiç tutmuyor ya da bu gece serindi hiç üstünü örtmedim tek zıbınla rahat rahat uyudu bilmiyorum. Birde bebe dönüyor benimki yerinde durmuyor yer değiştiriyor... Normal mi bu durum bu ayda
Doğduğundan beri aynı. Sabah bi kalkıyorum reflu yatağının en altında, sirt üstü yatıyor, eller yukarda falan deli yatacaklar belli oldu. Ödüm kopuyor kusmuk yutacak diye

Bikere benimde 4 4-5 saat civari uyudu cok iyi gelmisti ne yalan soyleyim, arada surprixlerine açığım

3 saatte1 uyanmis iste kurulu saat gibi daha napsin

Kızlar size günün sorusu daha önce sordular mı bilmiyorum. Emzirirken hiç bir şey yiyip içilmezmiş bana da su bile içirmediler emzirirken sizde de durumlar böyle mi? Böyle birşey var mı?
Su falan iciyorum ben canim yada atistirmalik yiyorum annemde oyle der emzirirken bisey yiyip icilmez hatta konusulmaz genzine kacar diyor

Aynen canım hiç tutmuyor ya da bu gece serindi hiç üstünü örtmedim tek zıbınla rahat rahat uyudu bilmiyorum. Birde bebe dönüyor benimki yerinde durmuyor yer değiştiriyor... Normal mi bu durum bu ayda
Bizimki de öyle bi bakıyorum reflü yatağının tepesine çıkmış bir bakıyorum en altına inmiş Rahat yatsın diye yan yastıklarını çıkartmıştım bi bakıyorum sağına ya da soluna dönüyor Normal ama bence gelişiminin bi parçası

Doğduğundan beri aynı. Sabah bi kalkıyorum reflu yatağının en altında, sirt üstü yatıyor, eller yukarda falan deli yatacaklar belli oldu. Ödüm kopuyor kusmuk yutacak diye
evet kafayı tutabildiği için artık korkmuyorum. Birde varya abisine bakacağım diye memede boğuyordum kaç kere bebeyi kendini kurtarmayı öğrendi nefes alamayınca hemen çekiyor ağzını memeden survivor yetiştiriryorum şimdiden
Bikere benimde 4 4-5 saat civari uyudu cok iyi gelmisti ne yalan soyleyim, arada surprixlerine açığım
süper demi ya
Ya zzz 51 de ot vit 0rdpe9e9wpee
Yüz üstünden sirtustune mi donuyor canim
yan dönüyor şuan için birde yüzüstü yatarken ayaklarıyla ittirip baya ilerliyor olduğu yerde
Altını açarken popoyu yana çeviriyor hemen
Kızlar 1 ay aşısında bebeği yıkıyabiliyorduk dimi? Bugün asm ye götüreceğim ikizleri bakalım ne kadar büyünüşler.
2 gün ben yıkamadım canım

Canım kimyon çayı iç ben içiyorum bende gaz sorunu yok ama bebekte arada oluyor
Canım kolay gelsin tek başına zor tüm önlemleri almışsın bide kimyon çayı mı denesen acaba yediklerine filan biraz biraz kimyon ekleyebilirsin
Bebişin karnına masaj yap,bacaklarını hareket ettir.Kimyon-rezene çayı iç kendin.Bio gaia damla tavsiye ederim.
Bsnj

Canim bizim coxuk doktoru yemeklerine.kimyon koy dedi. Ben yemek.tabagima biraz serpip oyle yiyorum. Onun haricinde taneli kimyon cayi yapiyorum her gun.

Sağolun canlarım hemen eşime rezene ve kimyon çayı aldiriyorum günde kaç kere içiyorsunuz? İnşallah gider bendeki bu gaz da bebeğim de rahat eder

Benimki geceye geç giriyor ama bi problem yoksa 5-6 saat uyuyor. Normal bence. Uyandırmıyorum ben de.

Sağolun canlarım hemen eşime rezene ve kimyon çayı aldiriyorum günde kaç kere içiyorsunuz? İnşallah gider bendeki bu gaz da bebeğim de rahat eder
Değişebilir canım. Aktardan tohum olarak aldırıp demlersin. Kısa sürede oluyor. Tatlarını da sevdim şekersiz. Ben sabah 1 kupa rezene akşam bir kupa kimyon çayı gibi bir düzen kurdum kendime. Tersi de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…