Canım sabah 8de uyanıp, gece 12ye kadar hiç uyumadı neredeyse. Şekerleme yaptı hep. O yüzden yazdim
Aa ne güzell MaşaAllah diyeyim. Benim ki saat 2 den evvel uyumuyor. 2 de uyursa şükrediyorum çünkü genelde 3 gibi uyuyor. Bir kere 4 ü bulmuştu hatta .
Doğduğundan beri aynı. Sabah bi kalkıyorum reflu yatağının en altında, sirt üstü yatıyor, eller yukarda falanAynen canım hiç tutmuyor ya da bu gece serindi hiç üstünü örtmedim tek zıbınla rahat rahat uyudu bilmiyorum. Birde bebe dönüyor benimki yerinde durmuyor yer değiştiriyor... Normal mi bu durum bu ayda
Bikere benimde 4 4-5 saat civari uyudu cok iyi gelmisti ne yalan soyleyim,Valla bayadır böyle uyumamışım canım iyi geldi. Bende şaşırdım şuan uykumu almış vaziyetteyim bünye alışkın değil çünkü
Gündüz de uyuyamıyorum bile oynuyorum o uyuyunca darısı size inş.
3 saatte1 uyanmis iste kurulu saat gibi daha napsinBenim geleceğin mankeni, şimdinin emici kuvveti gece 12 de anca uyudu. Gece 3.30 da uyandı. Emistik.. Şimdi uyandı tekrar emisiyoruz. Gözleri dikmiş bana bakiyorBen de seni uyutmazsam el bebesi Uyumazsan bütün kremlerini kullanıcam yer cücesi seni ❤❤❤❤
Yetmezzzzz anasını dün mahvetti bok böceği. Bugün bütün gün uyuyacak ❤❤❤❤3 saatte1 uyanmis iste kurulu saat gibi daha napsin
Ayajta sallamak ilerde perisan edebiliyor canim mecbur kalinca yapacak bisey yok tabi de aliskanlik kazandirmadan iyi dusun derimayakta sallamak mı
aaa çok demode
Su falan iciyorum ben canim yada atistirmalik yiyorum annemde oyle der emzirirken bisey yiyip icilmez hatta konusulmaz genzine kacar diyorKızlar size günün sorusu daha önce sordular mı bilmiyorum. Emzirirken hiç bir şey yiyip içilmezmiş bana da su bile içirmediler emzirirken sizde de durumlar böyle mi? Böyle birşey var mı?
Gece çıkartmıyorum canım uyuyunca hemen koyuyorum yatağına uyanırsa daha zor oluyor yoksaNe kadar uğraşıyosunuz gaz için gece siz?
Ona göre vicdan yapcam
Yüz üstünden sirtustune mi donuyor canimAynen canım hiç tutmuyor ya da bu gece serindi hiç üstünü örtmedim tek zıbınla rahat rahat uyudu bilmiyorum. Birde bebe dönüyor benimki yerinde durmuyor yer değiştiriyor... Normal mi bu durum bu ayda
Bizimki de öyle bi bakıyorum reflü yatağının tepesine çıkmış bir bakıyorum en altına inmiş Rahat yatsın diye yan yastıklarını çıkartmıştım bi bakıyorum sağına ya da soluna dönüyor Normal ama bence gelişiminin bi parçasıAynen canım hiç tutmuyor ya da bu gece serindi hiç üstünü örtmedim tek zıbınla rahat rahat uyudu bilmiyorum. Birde bebe dönüyor benimki yerinde durmuyor yer değiştiriyor... Normal mi bu durum bu ayda
Adamı sanki üç gün aç birakmissin gibi ya:)Biz varız:)) elini bırak geçen gün cibinliğini emiyordu:))))
Bize o gün yıkamayın dediler canım ertesi gün yıkadıkKızlar 1 ay aşısında bebeği yıkıyabiliyorduk dimi? Bugün asm ye götüreceğim ikizleri bakalım ne kadar büyünüşler.
evet kafayı tutabildiği için artık korkmuyorum. Birde varya abisine bakacağım diye memede boğuyordum kaç kere bebeyi kendini kurtarmayı öğrendi nefes alamayınca hemen çekiyor ağzını memeden survivor yetiştiriryorum şimdidenDoğduğundan beri aynı. Sabah bi kalkıyorum reflu yatağının en altında, sirt üstü yatıyor, eller yukarda falandeli yatacaklar belli oldu. Ödüm kopuyor kusmuk yutacak diye
süper demi yaBikere benimde 4 4-5 saat civari uyudu cok iyi gelmisti ne yalan soyleyim,arada surprixlerine açığım
yan dönüyor şuan için birde yüzüstü yatarken ayaklarıyla ittirip baya ilerliyor olduğu yerdeYa zzz 51 de ot vit 0rdpe9e9wpee
Yüz üstünden sirtustune mi donuyor canim
2 gün ben yıkamadım canımKızlar 1 ay aşısında bebeği yıkıyabiliyorduk dimi? Bugün asm ye götüreceğim ikizleri bakalım ne kadar büyünüşler.
Canım kimyon çayı iç ben içiyorum bende gaz sorunu yok ama bebekte arada oluyor
Canım kolay gelsin tek başına zor tüm önlemleri almışsın bide kimyon çayı mı denesen acaba yediklerine filan biraz biraz kimyon ekleyebilirsin
Bebişin karnına masaj yap,bacaklarını hareket ettir.Kimyon-rezene çayı iç kendin.Bio gaia damla tavsiye ederim.
Bsnj
Canim bizim coxuk doktoru yemeklerine.kimyon koy dedi. Ben yemek.tabagima biraz serpip oyle yiyorum. Onun haricinde taneli kimyon cayi yapiyorum her gun.
Ah canım keşke sadece dikkat ederek çözülseydi. Biraz genetik , biraz sütle biraz da onların gelişmemiş sindirim sistemleriyle ilgili ve şans işi gibi de. Rezene kimyon çayı kendine. Bebeğe uygun gaz damlası. İyi haber ise eninde sonunda bitecek
Benimki geceye geç giriyor ama bi problem yoksa 5-6 saat uyuyor. Normal bence. Uyandırmıyorum ben de.Kızlar selam 45. Gündeyiz ve normalde 3 3.5 saatte bir uyanan oğluş bu gece annesine torpil yaptı. 5.5 saatte uyandı. Bu normal midir? Çünkü şimdiye kadar hiç 3.5 saati geçirmedi için alarm fln kurmadım. Sizde de öyle olan varmı
Buarada sağ göğsüm taş gibi sertleşmiş tabi o kadar emzşrmeyince şimdi emdi de rahatladım.
Dün aşı olduk. Bugün yıkarım. Bi problem yok bu aşıda diye biliyorum.Kızlar 1 ay aşısında bebeği yıkıyabiliyorduk dimi? Bugün asm ye götüreceğim ikizleri bakalım ne kadar büyünüşler.
Değişiyor canım. Bizim 10. Gün düştü. Daha erken daha geç de olabilir. İlla düşer.Göbekleriniz ne zaman düştü hanımlar, bizim 10. Gün bugün daha düşmedi yıkayamadık da çocuğumu annem de gidiyor bugün
Değişebilir canım. Aktardan tohum olarak aldırıp demlersin. Kısa sürede oluyor. Tatlarını da sevdim şekersiz. Ben sabah 1 kupa rezene akşam bir kupa kimyon çayı gibi bir düzen kurdum kendime. Tersi de olabilir.Sağolun canlarım hemen eşime rezene ve kimyon çayı aldiriyorum günde kaç kere içiyorsunuz? İnşallah gider bendeki bu gaz da bebeğim de rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?