2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dudakları ağzı biraz kuru uyanıyor. Bizimki açlıktan değil de emip hemen kaka yapmak istiyor. Sabırlı sayılır. Acaba erkek bebeler daha mı sabırsız?
Valla benimki sabirsizligin kitabını yazmış. Uyanır uyanmaz meme ağzında olacak.biraz geç ver memeyi kararıyor bagirmaktan. Merak ettim böyle olan var mı diye

uyutmadan önce ne kadar emzirmiştin canım
bide en sonki uykusunu ne zaman uyumuştu ne kadardır uyanıktı

uyutmadan önce ne kadar emzirmiştin canım
bide en sonki uykusunu ne zaman uyumuştu ne kadardır uyanıktı
Canım gündüz pek uyumamıştı 4ten sonra ancak 10da uyudu ama uyumadan iki göğsümü birden emmişti. Bende şaşırdım. Bakalım devam edecek mi böyle bilmiyorum ki
Bir arkadaşımın bebeği öyleydi gece uykusunu çok seviyordu. Gece yaptırmadan emziriyorum sabah 6ya kadar uyuyordu bebek küçükken bile inş. Öyle olsun hepimizin bebekleri

Aa ne güzell MaşaAllah diyeyim. Benim ki saat 2 den evvel uyumuyor. 2 de uyursa şükrediyorum çünkü genelde 3 gibi uyuyor. Bir kere 4 ü bulmuştu hatta .

Hep oyle olsun canim darisi bizlere hic gunu gununu tutmuyor gecen hafta cok güzeldi 2 3 gun bubhafta pert
Aynen canım hiç tutmuyor ya da bu gece serindi hiç üstünü örtmedim tek zıbınla rahat rahat uyudu bilmiyorum. Birde bebe dönüyor benimki yerinde durmuyor yer değiştiriyor... Normal mi bu durum bu ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…