2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
2 gündür bebeğim çok huysuzdu kızlar. dün sadece sabah huysuzluk yapmıştı, bugün akşama kadar da doğru düzgün uyumadı. akşam da uyutamayınca kundak yaptım, kucağımda yan yatırıp ağzına emziği dayadım pışpış yapa yapa uyuttum. normalde memede uyuyor hemen yatağına yatırıyordum uyanmıyordu bile. 2 gündür ellerini bacaklarını hareket ettirerek kendini uyandırıyor, kundak yapınca uyandıramadı da. valla hepinize tavsiye ederim. mis gibi uyuyor yavrum.

Ozgurkus selam canim enfeksiyon olmus galiba sezeryan dikisinde cok gecmis olsun ben de akinti kizairklik sicaklkk yok dikismde ama dikisle alakasiz üst tarafda bir sislik var anlamadim senin de boyle miydi ilk boyle mi basladi ...
Yok canım .buarada sagol gecti gitti bile sükürcok ceksemde kurtuldum.ama yengemın şişlik olusmustu ve doktor fıtık dedi suan 5yıl oldu yumusadı ırası ama agır kaldırımca agrır.

Ben son 1 haftadir kundak yapiyorum bizim sipayi,hatta amazondan hazir kundan sipariş verdim dün geldi cit citli çok rahat

Bak bu aşağıdaki

Eklentiler

• 43F03686-8E96-4B08-8C35-B91C688EF429.png
    577,7 KB · Görüntüleme: 37
Kız doğurdun mu sonunda
Bak bebişin bekledi bekledi çok rahat gelmiş maşallah gözünüzaydın sağlıkla büyüt canım

Ya bende kalkmıyorum beşikten yüzünü görüyorum zaten,ama 5 saat o sesleri cikardi ve ben doğru düzgün uyuyamadım hiç Çöpe aticam ben bu çocuğu
Heh çöpe at çocumuuu yok ya yırtıla yırtıla kesile kesile çıkardık biz o bıdıkları gığıldanıyo deriz biz ona mutlu bebiş rahat bebiş gığıldanır uyuyo işte yavrum sende uyu kajinim

Sağol canım bugün biraz daha iyi yumuşadılar hafiften .bende durmadan emziriyorum uçları paramparça olmuş inan ağrısını bile umursamıyorum yeterki emsinde doysun diye .Benimde inşallah ona yetecek kadar olur .

Her yeni yas eskisini mumla aratacak desene

Şuan o durumdayiz vallahi seval :) bende öyle izliyorum onu ama uyumuyor beyefendi

Valla canım gaz mı çocuğuma noldu bilmiyorum 4 saattir uyuyor kaldırmadım harap oldu bütün gün yavrum gece uyandı 15 saat uyumadı resmen
Gaz olabilir. Gaz 3. Haftada baslar. Benimki 3 haftalık olur olmaz gaz sancısı başladı,ayaklar eller hiç durmuyor yerinde,surat kızarıyor,ikiniyor agliyor

Günaydın hanımlar benim karnım duzlesti az bir kaslarda sarkma var ama kanamam ilk günkü gibi ve gece pıhtı geldi normal mi hala böyle devam etmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…