Doktor uzamış sarılığın araştırılması gerektiğini belirtti. Bizim 48. Günümüz ama değer 10 civarı çıktı. Çeşitli sebepleri varmış hipotiroidi idrar yolu enfeksiyonu gibi. İlk önce neden olabilecek olası hastalıklar araştırılacak eğer birşey çıkmazsa anne sütü ile beslenmesine bağlanacak dedi doktor. Perşembe 6 tüp kan ve 2idrar verdik. Tsh 6 çıkmış 5-10arası 2. Test gerektiriyormuş. Ona göre karar verilecek.laiyka balım nasılsın? Kuzucugun nasıl? Uzayan sarılık demiştin yanılmıyorsam dün bize de öyle deyip bir takım testler yaptılar ama sonuçlar 1agustosta çıkacak, ne oluyor yani uzayınca? Mama mı baslaniyo? Fototerapi mı alıyor? Yoksa sadece takip mı ediliyor? Naptınız siz?
Benimki sabaha karşı 3,5-4 gibi saat başı kalkıyor ve uykusunda inliyor ıkınıyor. Çocuğum çok gazlı, 2 doktorda gaz damlası kullanma dedi.Seninki de mi yapiyor? Uyuyor musun peki o sesleri cikarirken
Bende öyle diyordum üzgünüm ama bizi kandırmışlar çocuğumun 40tan sonra gazı ve inlemeleri dahada arttı.Anom ne 40mış ya ağzımıza sıçtı çıksada rahatlasak ya
Aynılarını yaşıyorum sabaha karşı 3,5-4te başlıyor öğlen 2ye kadar huzursuz. Akşamda 6-7 civarı başlayıp gece 10a kadar. Hırsla memeye bi kafa atışı kendini vurup vurup çekmesi varki sormayın. Sinirden ucunu kopartacak kadar ısırıp kendini geri atıyor. Gazlı bebek çok zor.Aslında gaz sancısı. Sen gazı yok diyorsun. Değildir o zaman. Canım genelde belirli saatlerde ağlama durumu oluyor. Emip sakinleyemiyor. Memeye hırsla davranıyor. Daha kötü oluyor. Sabırla oyalıyorsun. Geçiyor neticede.
Kız büyürse giderGececek kuzum da niye büyüsün istemiyorsun ben büyümesini bekliyorum 4 gözle bi konuşmaya başlasın emeklemeye yürümeye:))
Benimkinin alti temiz,karni tok ama neden yapiyor anlamadim. 12 de yatağa koydum sabah 5e kadarUyuyorum canim artik uyuyamadigim noktada kalkiyorum alt degis emzirme vs isleri halledip yatiriyorum tabi uykunun tamami o sesle gecmiyor suan uyuyo mesela sessiz ben yataga girince baslar ikinma ve inlemeler
canım eskilerde hep doğumdan sonr ac ahemen karnını çarşafla sararmışlar. Normal doğumda hele hiç beklemeye gerek yok. Sezeryanda bile benim 2. Gün takmamı Dr. Söyledi.Normal doğumda doktorlar korse için ne diyo? Kaç gün mesela? Beklemek gerekiyo muymuş?
Korsen bu sefer çok iyi topladı. 40ım çıksın dikişler sorup ona göre yamuna korseme geçeceğim.Olabilir belki de 2. Doğum diye böyle, maşallah 8 kilo alman da hemen vermen de harika. Benim de 4 aylık gibi karnım yakorse iyi geldi ama ya
Bakalım canım, ama hiç leke bile yok o yüzden şaşırdım. Nasıl gidiyor?
Iste 2 yılı var o işin sutten kesene kadar gece uykusuzluga devamValla ben ona razıyım yagece uyusun 6 saat uyuyayım deliksiz kafi bana
Yok okadar büyüyene kadarrr ohooo:) ayrıca napalım kız onlarda aile kurucakKız büyürse giderbabası gibi bir kızın peşine takilirda başka kitaya giderse
ya ilk günler büyük oğluma haksızlık mı oldu diye çok ağladım bende am sonra biraz biraz alışınca biraz da büyüyünce işler daha güzel olacak diye kendimi avutuyorum..@comp
Ayyy sorma kendi istedi kardesi olsun diye dün bir hafta oldu 2 gündür normale döndü ... sevgiyi paylasmak istemedi trip atti vs kardesimi neden bana tasitmiyorsunuz dedi ... poposuna pisik kremi sürdürdübelki de biz sureci iyi yönetemedik onu da anlamaya calisiyorum cok uzüldüm boyle olunca gizli gizli agladim ama cok sükür iki gündür cok iyi...
Canım gaz sancısımı oldu nasıl Nisa şimdi?Kızıma Bişeyler oldu gaz sancısı mı başka bişey mi çözemiyorum gerçekten geceden beri toplasak 1 saat uyumadım çok yorgunum çocuğum huysuz ağlıyo sıyırıcam az kaldı
ayy aynı mantık sadece doruk uyanmasın diye alıyorum demiri yoksa ağlasa da biraz bırakıyorum. Ciğerleri açılıyor böylece 2.lerin kaderi bu galibaOy yerim o mırın kırınları
Alper de öyle canım ben uyusa da uyansa da mırıldansa da ciyak viyak ağlayana kadar almıyorum pek. Bazen abisi uyanmasın die az isyan edince alıyorum ama uyuyosam duyuyom ama kalkmıyom yani..
kesinlikle katılıyorum. Ama annemlerde diyorki sen daha dur esas büyüdükçe dertleri büyüyecek diyorlar...Ben suan dusununce en zor 3 yaş olduguna karar verdim 40 falan hayal zaten ne ataklari bitiyor ne sendromlari
Doğurmaya bir tek senmi kaldın canım haydi nir avazda inş.Sat a göre 40+0 aslında bugün. Ama o erken döllenme fln deyip 6 gün öne çekmişti. O hesaba göre 40+6 oluyorsuyuna her gün bakıyor gayet iyi diyor o acıdan dokunmuyor şimdilik
Bende alanyadayım. Ama haftaya 40ım çıkacak. Bakalım Dr. İzin verirse atacağım kendimi serin sularaBen de Akçay
Noooo duymadım duymicam hayırrBende öyle diyordum üzgünüm ama bizi kandırmışlar çocuğumun 40tan sonra gazı ve inlemeleri dahada arttı.
Moral oldu cınım yaIste 2 yılı var o işin sutten kesene kadar gece uykusuzluga devam
Emzirmeyi bıraktıktan 1 ay sonra sabaha kadar uyumaya başladı. Tabi odasına blackout perde aldım. Geçen sene 22 haziranda Emzirmeyi bırakmıştım ağlaya ağlaya... Bu sene 23 haziranda yine başladım emzirmeyeValla ben ona razıyım yagece uyusun 6 saat uyuyayım deliksiz kafi bana
Valla canım gaz mı çocuğuma noldu bilmiyorum 4 saattir uyuyor kaldırmadım harap oldu bütün gün yavrum gece uyandı 15 saat uyumadı resmenya ilk günler büyük oğluma haksızlık mı oldu diye çok ağladım bende am sonra biraz biraz alışınca biraz da büyüyünce işler daha güzel olacak diye kendimi avutuyorum..
Canım gaz sancısımı oldu nasıl Nisa şimdi?
Lokumum senin bebe de gazlı değil miydi.Ikinma sesi onlar problem yok yani.Uyuyup daha sağlıklı bir şekilde ilgilenmen gerekiyor minnosla
Ama neden ki yazik değil mi? Napicakmis ya el kadar bebek?Benimki sabaha karşı 3,5-4 gibi saat başı kalkıyor ve uykusunda inliyor ıkınıyor. Çocuğum çok gazlı, 2 doktorda gaz damlası kullanma dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?