2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günlerden aylık aşı..
Şöyle bir gidelim aşı olup gelelim dedik...
Arkadaş selam vermeye gelmiyor hastaneye, göz muayenesi, kalça ultrasonu, kan değerlerine bakalım, aaa sarılığı uzamış ona da bir bakalım, uzadı ise karaciğer böbrek en iyisi karın ultrasonu alalım e tabi hemen bir de idrar tahlili, öyle böyle hirpalamadilar ağla ağla minik kuzum en son herşey bitti deyip odadan çıktığım da bayilmisti resmen kuzum emzirme odasında kendimize gelelim dedik bu kez yorgunluk tan uyanmiyo ama aç. Ne yaptimsa uyanmadi bu kez ben başladım ağlamaya
Onca sey yaptılar sonuc: testler normal anne ve bebek pert..
2. Ay. Aşısını sağlık ocağına gideceğim

Merhabaa bizde doğduk çok şükür... Normal diye kıvrandık çarşamba günü 40+5 te sezaryenle ancak getirebildik Artun beyi 53 cm 3.472 gr olarak geldi minik tırtıl
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün. 40+5 nedir yaaa duymak istemiyorum o vakit benimki ağustosa kalır Gideyim de accık ağustos analarına bakayım naaaapiiim bugün nst ye gidecektim canım istemedi yarın gidicem bakalım ne diceek doktor

Ikinci bebeği olanlar, ilk çocuğunuzun kıskançlık durumlari ne alemde? Biz 12 günlük olduk.
Oğlum kardeşini kabullendi gibi, hani arada bir bilinçsiz olarak elinin ayarı olmadığı için sert davranmaya yelteniyor ya da kulak deliğiyle ya da gözüyle falan oynamaya çalışıyor Tabii pür dikkat ediyoruz ve asla azarlamamaya çalışıyoruz, guzelce anlatıyoruz falan.
Babası onunla ilgilendiği vakit ben bebekleyim, ya da tam tersi. Asla bi ilgi yoksunluğu yaşamıyor.. Fakat şuan tam bir 3 yaş sendromundayiz ve herşeye muhalefet
Kardeşiyle ne kadar alakası var bilemiyorum.. En basiti bir banyoya gireceği zaman bile bizi yalvartiyor nerdeyse. Cidden bir yalvarmadigimiz kalıyor ve sonunda çileden çıkıyoruz.
Bu zamana kadar oğlumu görenler hep ne kadar uysal ve sevgi dolu olduğunu söylüyorlardı, şimdi evimize bi misafir çocuk gelse çileden çıkartıyor çocuğu, elinden oyuncak çekerek ya da vurarak
Bi yerde bi yanlışlık yaptık ama nerde

Gözün aydın canım maşallah analı babalı sağlıkla büyüsün ❤

Ben de 40+5 im suyum geldi açıklığım var nişan geldi bugğn nst de sancı da çıktı ama bebek gelmiyor Alttan bi muayeneler yaptı feci yaktı canımı dünkü 1 cm olan açıklık 1.5 olmuş nst de de düzenli bulmadı sancıları suyu da iyi bekleme taraftarı 2 gün daha midemi de bozmuşum kusma isal başladı sancılar da arada yokluyor annem de hasta o fa gelemiyor falan Hamileliğim rahat geçmişti son günlerim zorluyor

kızlar 40 uçurma kızların 38. günde erkeklerin 39. günde yapılıyomuş
doğru mu ?
ve nedeni ?
biri söylemiş anneme niye diyorum öyle dedi bilmiyom diyo

Şuan gahvemi içiyorum :) merci cinim
Gördüm instada gördüm.. Backgrounddaki saçlar kahveden bile güzeldi

Yanlış bişi yapmıyosunuz bence..
Zaman lazım..
Bizim 1. Günümüz.. Oldukça benzer durumlar. Sadece biz abi kardeşi genelde aynı odada tutuyoruz . Yani anne baba kardeşleri paylaşmıyoruz. Ben kucağımda bebek varken onla lego yapıyorum. Ya da hadi gel kardeşine kitap okuyalım diyorum.. vs..
Atlas Alpere dokunsun die bi anda oyundan kalkıp koşarak odaya beşiğe gidiyo bazen. Yanında gidiyoruz, dokunup dönüyoruz. Bi ara emerken dokuncam die çok ısrar ediyodu, o sütünü içerken Alperi kucaklayıp Atlasın yanağına götürdük. Alper sana bi dokunmak istiyo die.. No! Dedi.. Tamam dokunmasın o zaman dedik.. Aldık Alperi karşımıza, Alper bak Atlas süt içerken ona dokunmanı istemiyo.. Dokunamayız şimdi sen git uyu .. tamam sen süt içerken o da sana dokunmaz vs dedik..
Oğlum sana söylüyom öteki oğlum sen anla
Daha da dokunmadı..
İlerde dokunabilir.. ama anlayana kdar devam..

Bi çocuk gelişimci ark var, tamamen doğal diypr. Bence de öyle. Mümkün mertebe konuşun konuşturun.. Fiziksel öfke gösterisine dönüşebilir kendini ifade edemezse..
Yani o gitsin onu sevmiyorum bile diyebilir.. Normaldir.. sev demicez sevdiricez demişti..

İnşallah sizi de bunaltmadan kolaylıkla aşılır

Gözün aydın canım maşallah analı babalı sağlıkla büyüsün ❤
Teşekkür ederimm bi sürü

Geçen hafta cuma sabahı sezaryenle oglumuza kavuştuk sevgili anneler, 2900 Gr 51cm olarak dünyaya geldi çok şükür.ilk gün sarı süt gibi bı şey geldi ama tabi bebegimi doyurmaya yetmedi. Etrafımda bı ton insan vardı ama hiçbiri adamakıllı yonlebdirmedigi için yavrum ertesi güne kadar aç bekledi cumartesi günü taburcu olduktan sonra aglamalarina dayanamadım ve mama verdik, biraz idare etti. Emzirmeyi de beceremedim, bebek kuş gibi ağzını açıyor ama bende süt yok, bir de pozisyonu tutturamadim bir türlü...3.gun topuk kanı alındı, kimliğimiz de çıktı. 4.gun hastaneye rutin kontroller için geldiğimizde psikolojim yerle birdir çünkü oğlum bildiğiniz aç ve deli gibi ağlıyordu. Hastane personelinin yönlendirmesiyle emzirmeyi öğrendim, sütüm de geldi fakat o ilk 4 gün sarilik yaptı oğlumu bugün tekrar kontrole geldik, oğlum kilo almış fakat sarılığı ilerlemiş...1gun yatış verdiler, şu an hastanedeyiz. Umarım yarın sağ salim çıkarız

Öncelikle geçmiş olsun en kısa sürede toparlar inşallah Hangi hastanede doğum yapmıştınız ?

Kanz cameron gold öneririm nerdeyse 1 aydır araba bakyrdm kraft Leonla arasında kalmstm ama iyi ki bunu almsm dedim.
Travel sistemler 1 yasa kadar kullansa sonra bastona geçiyor çocuk ve 1100tl fiyatı da çok hafif geldi bana. Dün teslim aldım internetten gittigidiyor

Canım bence gelir kendi kendine..
Nişan mı diil mi dediğim şey gelmişti. Bulantı başağrısı vardı sonrasında. Annem sıcaktan dio, öteki yorgunsun dio.. ama bulantı geçmedi ertesi gün su geldi ve doğdu hemen biliyosun. Yani belirtiler çoooook yakın dio. 2 güne gelir gibi inşallah açıklığın daha hızlı artar

Teşekkür ederiz taze anne

Kızlar sinirlerim çok bozuldu ya Bugün kontrol vardı bugün ki durumuna göre beklemeye ya da suni denemeye karar verecektik. Beklemekten yana bir sorun olmadığını söylerse bekleyecektik yani. Baktı suyu eskiye göre bir tık azalmış ama 3-4 gün daha beklenebilir dedi ama doktorum Pazar günü yurtdışına gidiyormuş. Beklemeyelim dersem kendisi yarın yaptıracak, bekleyelim dersem başkası yaptıracak. Allah’a şükür bir problem yok evet ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son dk böyle birşey olması çok sinirimi bozdu. Ben bekleyebileceğim kadar beklemek istedim her zaman ama şimdide böyle şey gibi ortada kaldım. Ne yapıcam bilmiyorum sinirimden ağlıyorum bir saattir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…