Oh şükür doğuruyorsun kendim gibi sevindim. Ben doğurmadıkça strese girdim hergun okuyorum ama yazacak biseyimiz kalmadı daha bekliyoruz .
Rabbim bi nefeste kurtarsın inşallah.
Sonunda ben de doğurdummm güzel annelerr... ah çok şükür bin şükür çok zor geçen bir doğumdu ama bin şükür ki ikimiz de sağlıklıyiz su sancıları da bi atlatıp ayaga tam kalkabilirsem tamamdır
Tam bilmiyorum ki oğlanda bir şey olmadı. Doktorlar da bir şey yapmıyor. Kendiliğinden geçiyor. Sanırım önemli olan belli bi değeri geçmemesi. Zararı olmuyor o zaman. Kan uyumsuzluğunu ise bilmiyorum.
Canım ben file kullanmıyorum. Havlu seriyorum küvetin içine ve bas kısmını hafif bombeli bırakıyorum kafası için. Sonra önce on tarafını yavaşça şu dökerek yıkıyorum. Arkasına döndürürken gogusunden tutuyorum ayaklarını küvetin içine basıyor güvende hissediyor. Böl suyla şampuanla baya baya yıkıyorum hiç ağlamıyor. Bir alternatif olarak düşün. Suyun içinde olmak hoşuna gidiyor. Altı da yumuşak oluyor.
Oh şükür doğuruyorsun kendim gibi sevindim. Ben doğurmadıkça strese girdim hergun okuyorum ama yazacak biseyimiz kalmadı daha bekliyoruz .
Rabbim bi nefeste kurtarsın inşallah.
Allah razı olsun canım benimm amin. Rabbim hepimizi tek nefeste kurtarsın inşaAllah. Şimdilik sık kasılmam ve sancım olmadığı için evde stres yapmadan bekliyorum doktorumda suyun gelirse kasılman 3 dk da bire düşerse gel dedi .
Sonunda ben de doğurdummm güzel annelerr... ah çok şükür bin şükür çok zor geçen bir doğumdu ama bin şükür ki ikimiz de sağlıklıyiz su sancıları da bi atlatıp ayaga tam kalkabilirsem tamamdır
teşekkürler cevabınız için
hamile değilken mantar sorunum çok küçükken bi kez olmuştu. tekrar olmadı.
şimdi daha yeni yüksek doz ilaca rağmen 4. günde kaşınma başlayınca canım sıkıldı
sizde de öyle miydi.
Amin inşaallah. Kafamı dağıtmak için uğraş arıyorum. Ağrılarım devam ettiği ve sık sık evde kalıp sağım yapmak zorunda olduğum için başka bir şey de yapamıyorum. Çok sıkıntılı gebelik ve Doğum yaşadım. Oğlumun yanından her çıkışımda ağlıyorum. Moral olarak çok kötüyüm .
Dert ettiğimden mi sanıyorsun
Kuzum doğum hikayeni bildiğim için yazıyorum Allah seni ve bebeğini bagisladi resmen. Kuvozden de çıkar inş yakında. Evet kolay değil ama güçlü olman gerekiyor bebişin için. Onun sana çok ihtiyacı var güzel annesi ❤❤❤
Sezeryanla doğum yapan kızlar size bir sorum olacak 21 gün oldu oğlum dogali 2 gündür dikislerimin sol tarafında ağrı vardı ara ara sizi şeklinde giren bı bakayım dedim elimle sol taraf içten biraz şiş geldi elime şimdi herkesin aynimi oluyor yoksa bı sıkıntımi var Dr gitmeli miyim
Bende 24 gun oldu dogum yapali dikisin 2 barmak üstunde icte benimde sertlik ve agri var kasigimda elime ceviz buyuklugunde geliyor ebeye sordum ic dikislerin zamanla vucut eritecek dedi hala kalkarken agriyor dikislerim
Herkese merhaba
Ben Eylül annesi olmam gerekirken oğlum aceleci davrandı 31 haftalık doğdu Çarşamba günü. Şuan küvezde. Ne zaman çıkartırlar bilmiyorum söylemiyorlar. Ben de toparlanmaya çalışıyorum bir şekilde. Acil gittiğimiz için hiç tanımadığım bir hastanede Doğum yaptım ve doktorumla pek iletişim kuramadım.
Sezeryan Doğum sonrası kesi izi kalmaması için ne zaman hangi kremi uyguluyorduk bilen var mı?
Ve bebeği erken doğup küvezde kalan (ki inşaallah yoktur aranızda) ne zaman ve kaç kilo taburcu edildi bebeği söyleyebilir mi ?
Hamile grubu deil, anne bebek grubu oldu burası hepten
Gelip okuyup çıkıyorum paylaşabileceğim pek bişi yok artık
2. bebeğim diye herkesler hamileyken soru flan da cevaplıyodum ama şimdi herkes anne çok şükür ♥
Ayrıca evet bu gece de boş geçti. Ağrım sızım kasılmam akıntım hiçbir şeyim yok.. Arada bir hareket ettiği için yaşadığını umuyorum ve bekliyorum. Hepsi bu. Bi kaç gün daha doğurmayı düşünmüyorum. burcu olcak galiba..
Aynen ben de burca yanıyorum
Valla artık atlayarak okuyorum hele doğurayım Ağustos annelerine sorarız artık emzirme işlerini zira bende de belirti Melirti yok