2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Nişanım geldi jel slime kıvamında içinde de minik bir parça kan halinde . Hepimizi hayırlısıyla kurtarsın Rabbim
Oh şükür doğuruyorsun kendim gibi sevindim. Ben doğurmadıkça strese girdim hergun okuyorum ama yazacak biseyimiz kalmadı daha bekliyoruz .
Rabbim bi nefeste kurtarsın inşallah.

Zarar vermez değil mi uzamış sarılık
Ben o + , eşim ab +, bebek b+
Abo uygunsuzluğu var
Tam bilmiyorum ki oğlanda bir şey olmadı. Doktorlar da bir şey yapmıyor. Kendiliğinden geçiyor. Sanırım önemli olan belli bi değeri geçmemesi. Zararı olmuyor o zaman. Kan uyumsuzluğunu ise bilmiyorum.

bi yalnız kalalım bakalım aklımda olucak canım bu söylediğin

Oh şükür doğuruyorsun kendim gibi sevindim. Ben doğurmadıkça strese girdim hergun okuyorum ama yazacak biseyimiz kalmadı daha bekliyoruz .
Rabbim bi nefeste kurtarsın inşallah.
Allah razı olsun canım benimm amin. Rabbim hepimizi tek nefeste kurtarsın inşaAllah. Şimdilik sık kasılmam ve sancım olmadığı için evde stres yapmadan bekliyorum doktorumda suyun gelirse kasılman 3 dk da bire düşerse gel dedi .

Hayırlı olsun yabrun, sana da geçmiş olsun, inşallah bir an önce toparlar ve kalkarsın.
Teşekkür ederim. Amin. Sen nasilsin toparlanabildin mi?

Göbek için bize de solüsyon yazdı doktor. Her gün iki kez temizleme yapıyoruz. Iltihap kapmaması için sanirim
Daha iyiyim, yoğun tempoya alıştım. İyi gibi şimdilik.

Bende kaşıntı yoktu. Peynir kesiği gibi akintin vardı çok miktarda.

Kuzum doğum hikayeni bildiğim için yazıyorum Allah seni ve bebeğini bagisladi resmen. Kuvozden de çıkar inş yakında. Evet kolay değil ama güçlü olman gerekiyor bebişin için. Onun sana çok ihtiyacı var güzel annesi ❤❤❤

Bende 24 gun oldu dogum yapali dikisin 2 barmak üstunde icte benimde sertlik ve agri var kasigimda elime ceviz buyuklugunde geliyor ebeye sordum ic dikislerin zamanla vucut eritecek dedi hala kalkarken agriyor dikislerim

Merhaba inşallah saglik sorunu yaşamadan gelişim surecini tamamlayip en kisa surede eve cikarsiniz devlet hastanesi ise kalmayi talep edebilirsiniz arkadaşımın 34.haftada dogan kizim 22 gun kalmıştı kilosu 1810 gr olunca taburcu olmuştuk 31 haftada 40 gun civari kalmisti arkadasiminki

Aynen ben de burca yanıyorum
Valla artık atlayarak okuyorum hele doğurayım Ağustos annelerine sorarız artık emzirme işlerini zira bende de belirti Melirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…