Benim kızımda devamlı pompa kullanımından sütle basım dertteydi. Koltuk altlarım agrıyodu. Çünkü çok sagıyordum.Bence su an yaptıgın dogru elinle sag onsutu yaglı sutu de yatarak emzir.Günde 1 kez sagım yap rahatla buzlukta da stogun olur dıcem ama o da gunde bir kezle kalmıyor kısır döngü oluyor.Zaten bebekler buzluktan cıkan sutun tadını anlıyor ve içmeyebiliyor bosa gıdıyor. En iyisi su an yaptıgın canımEvet kuzum çok memnun kaldım ama pompa vs kullanmadığım için kıyaslama yapamadım Şukoma da aynı şeyi demiştim. Benimde 2 3 gündür tazyikli süt sorunum varbol bol sütün olsun duası ne kadar yanlışmış kuzum emerken tıkanıyor hep genzine kaçıyor. Başta fazla sütü sağıp buzluğa atarım diye düşünmüştüm ama tazyikli süt durumunda kimse pompa öneriyor, memeyi uyarıp daha çok süt iniyormuş. Önce elimle sağıyorum 2 3 dk sonra emziriyorum yatarak.
Bu konuda başka çözümü olan başına gelen var mı hiç şaştım kaldım, sütüm az gelecek korkusuyla şuan fışkıye gibi
Sütun meme büyüklüğü ile alakası yokmuş, bebeğin ihtiyacına göre ayarlıyor zaten vücut senin hali hali yetiyordur..Çok şaşırdım ya. Acaba meme büyüklüğüyle alakası var mı çok sütün diye aklıma geldi şimdi. Normalde 85 takiyordum. Şimdi sanırım 100 falan. Bildiğin büyükanne sutyenlerinden giyiyorum numarasını da bilmiyorum annem almış .
Sorma kuzum, bir de son günler çok değişik ruh hali içerisindeyim özellikle akşamları duygusallık cokuyor, bir anda korku bastırıyor, Allah kurtarsın derler ya tam o durumu yaşıyorum. Gece bölük pörcük uyku. Ama dün baya regli sancım vardı. Artık rahim ağzı yumusuyordur.. Sen nasılsın?Ben de kızdığım şeyi yapayım darlayım buradakileri @__karamel__ @deeploneliness @ZehranurHifa bu gece de mi boş geçti
Ben gündüz de baya uyutuyorum. En fazla 4 saat falan uyanık oluyor. Bazen üzülüyorum sürekli uyutmasam mi diye hattakesinlikle ilaç gibi oldu bu ya
aynen ık mık yapmaya başladığında uyanmadan hemen ağzına dayıyom memeyi emip geri hoppa yatak
Gece yatarkende mi canımBizim tüm camlar açık bi kısa kollu zıbın giydiriyorum üstünede tişörtümü örtüyorum
Benim hamilelik boyunca mantarım maalesef hiç geçmedi canım. Artık külot değiştirmekten bıkmıştim. Bez koyuyorsun kulotun içine.benim de 18.haftada cıktı. doktor 50mg fitil verdi. hemen geçti kaşıntısı fitil kullandigim gün ama şimdi 4. gün ve yeniden kaşınmaya başladı
sizde de hemen tekrarlamış miydi
Ben de merak ediyorum napicam tek başıma. Benim annem ve kayınvalidem de farklı şehirde. Ha deyince gelemezler. Başımızın çaresine bakicazinan sizinki daha iyi beybisu
ben hala daha tek kalamadım bırakmıyolar
neymiş 40 çıkmadan tek kalınmazmış
40 çıktıktan sonra tek başıma ne poh yicem acaba
Gece serin oluyor bizim ev canım yine de pencere de kapıda açık yatıyoruz üstünü uzun kollu giydiriyorum duruma göre ince bi muslin ya da penye battaniye örtüyorum canım dikkat etmek lazım, ince ama uzun kollu giydirebilirsin canım korkuyorsan, ya da üstü kısa kollu altı uzun giydir. Ben de usuturum diye korkuyorumKızlar havalar çok sıcak malum gece bebeklerin yattığı yerde cam pencere açıyor musunuz ne giydiriyorsunuz üstlerine ne örtüyorsunuz camı açsak kapıyı kapasak nasıl olur camdan esen rüzgar hasta edermi diye çok korkuyorum
Uzun kollu tulum üzerine de penye battaniye örtüyorum kapı açık yatıyoruz ama gece ilk uyanmada kapatıyorum serinler gecenin ilerleyen saatlerinde diyeKızlar havalar çok sıcak malum gece bebeklerin yattığı yerde cam pencere açıyor musunuz ne giydiriyorsunuz üstlerine ne örtüyorsunuz camı açsak kapıyı kapasak nasıl olur camdan esen rüzgar hasta edermi diye çok korkuyorum
9.günde düştü bizimki kuzu kuru tutmaya çalış inşallah düşer yakında belli olmaz, ben hiçbirşey surmemistim çok nadir batikonGobekler kaçıncı günde düştü kızlar yaa ikinci günümüzde hemen karardı ama 10 gün oldu hala düşmedi alkollü solusyonumuzu aksatmıyoruz doktorun dediği gibi sabah akşam uyguluyoruz ama dışından kabuk kabuk atmaya başladı da iç kısmı daha sımsıkı duruyo valla
Ya ikinci çocuğunu doğuranlar acaba ilk bebeklerinin 2 aylığını hatırlarlar mi ki
Benim oğlan her öğünde 200 ml içiyor cekmesem daha da içecek yani. Sırf ne kadar içiyor diye merak ettiğim için sagip biberonla verdim. Sagdigim 200 se onun çektiği nedir Allah bilir . Acaba doyma duyusu mu yok diye düşünüyorum . Yoksa normal mi ?
Sezeryan olan canlar, ne zaman nası bi korse kullanmaya başladınız
Gobekler kaçıncı günde düştü kızlar yaa ikinci günümüzde hemen karardı ama 10 gün oldu hala düşmedi alkollü solusyonumuzu aksatmıyoruz doktorun dediği gibi sabah akşam uyguluyoruz ama dışından kabuk kabuk atmaya başladı da iç kısmı daha sımsıkı duruyo valla
Canım bi dün sıcaktı adam akıllı ondan önce öyle bunaltıcı sıcak yoktu ki bizim ev serin yada bilmiyorum eldiven şapka giydirmiyorum dün sıfır kol zıbınla durdu mesela gece tek parça uzun tulum giydiriyorum müslin örtüyorum banyo yaparsa ilk Bi kaç saat eldiven şapka takıyorum morarıyo üşüyünce camlarımın hepsi üstten açık benim hiç kapanmaz gündüzleri balkon kapımda açıkKızlar havalar çok sıcak malum gece bebeklerin yattığı yerde cam pencere açıyor musunuz ne giydiriyorsunuz üstlerine ne örtüyorsunuz camı açsak kapıyı kapasak nasıl olur camdan esen rüzgar hasta edermi diye çok korkuyorum
Pencere kapalı. Dün kendime sıcak gelince üstten araladım. Perde çekili. Penye battaniye örtüyorum üzerine.Kızlar havalar çok sıcak malum gece bebeklerin yattığı yerde cam pencere açıyor musunuz ne giydiriyorsunuz üstlerine ne örtüyorsunuz camı açsak kapıyı kapasak nasıl olur camdan esen rüzgar hasta edermi diye çok korkuyorum
Gaz sancımız yoksa gündüz gece fark etmeden uzun uyuyabiliyor benimki de. Ben de kaygılanıyorum. Aç mı kalır az mı besliyorum diye. Kendi tercihi gibi de. Sanki diyet yapıyor. Bak saat 12'de tek meme emip uyudu. Veremedim 2. yi. Saygı duyuyorum da umarım kilo topluyordur.Ben gündüz de baya uyutuyorum. En fazla 4 saat falan uyanık oluyor. Bazen üzülüyorum sürekli uyutmasam mi diye hattagündüz nasıl uykusu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?