Merhabalar öncelikle. Ben eylül annesiyim ama şöyle bir temmuz annelerine bakayım dedim mesajınızı gördüm Ben ilk kızımı epiduralle 2. Kızımı spinalle kucağıma aldım ve ikisinde de şükür bir sıkıntı yaşamadım sezeryanlarim rahat geçti cabuk ayaklandim. Korkacagınız hicbir şey yok rahat olun. Bebişinizi goreceksiniz koklayip öpeceksiniz ona odaklanın herşeyin güzel ilerleyeceğini düşünmeye çalışın. Dualarım sizinle
Merhabalar öncelikle. Ben eylül annesiyim ama şöyle bir temmuz annelerine bakayım dedim mesajınızı gördüm Ben ilk kızımı epiduralle 2. Kızımı spinalle kucağıma aldım ve ikisinde de şükür bir sıkıntı yaşamadım sezeryanlarim rahat geçti cabuk ayaklandim. Korkacagınız hicbir şey yok rahat olun. Bebişinizi goreceksiniz koklayip öpeceksiniz ona odaklanın herşeyin güzel ilerleyeceğini düşünmeye çalışın. Dualarım sizinle
Bende böyle düşünüyorum ama ilk bebeğim ve ister istemez korkuyorum. Rahat olmam herke biliyorum ama malesef beyin öyle demiyor bin bir türlü şey geçiyor aklımdan
Bende böyle düşünüyorum ama ilk bebeğim ve ister istemez korkuyorum. Rahat olmam herke biliyorum ama malesef beyin öyle demiyor bin bir türlü şey geçiyor aklımdan
Korkma canım
Ben deli gibi korkardım ayık olmaktan genel diye gezdim aylarca
Son bir gün önce spinale karar verdim iyi ki de öyle yapmışım
Çok çok konforlu bişey
Ameliyattan sonra 4-5 saat rahatsın misler gibi
Korkma canım
Ben deli gibi korkardım ayık olmaktan genel diye gezdim aylarca
Son bir gün önce spinale karar verdim iyi ki de öyle yapmışım
Çok çok konforlu bişey
Ameliyattan sonra 4-5 saat rahatsın misler gibi
Valla benim pasta bu aralar dikişli. 2 hafta oldu hala tam iyileşmedi Eski formunda da değil. Doktora azıcık torpilli dikmesini söyledim ama bakalım netti test etmek lazım
Ben de seninle ayni duygular icindeydim cok korkuyordum igne yaprken falan hic acimiyormus ameliyathanede baya rahstlatiyorlar. Ben olduysam herkes olur ☺
BEn kokoreç yedim hem sen çook benim doktor bildiğin yerde ye kokoreç diyo. Ama midye yasaaak ona da çok canın çekerse bir tane at nefsin körelsin dedi de onu yemedim bir iki tane midye hiçbişe yapmaz sesi. Canım doktorum