2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bana dua edin yarın sabah 9 da sezeryanla bebeğimi alacağım kucağıma spinal olacağım ve çok korkuyorum nolur bol bol dua edin
Merhabalar öncelikle. Ben eylül annesiyim ama şöyle bir temmuz annelerine bakayım dedim mesajınızı gördüm Ben ilk kızımı epiduralle 2. Kızımı spinalle kucağıma aldım ve ikisinde de şükür bir sıkıntı yaşamadım sezeryanlarim rahat geçti cabuk ayaklandim. Korkacagınız hicbir şey yok rahat olun. Bebişinizi goreceksiniz koklayip öpeceksiniz ona odaklanın herşeyin güzel ilerleyeceğini düşünmeye çalışın. Dualarım sizinle

canım bende insaAllah yarın seninle beraber hayırlısıyla doğururum. Bende doğuramazsam bu gidişle basacaklar suniyi. Hayırlısı olsunda hepimiz için
İnşallah cnm hakkımızda hayırlısı artık senin içinde dua ediyorum hemencecik olur biter hiç birşey anlamazsın inşallah

Bende böyle düşünüyorum ama ilk bebeğim ve ister istemez korkuyorum. Rahat olmam herke biliyorum ama malesef beyin öyle demiyor bin bir türlü şey geçiyor aklımdan

Bende böyle düşünüyorum ama ilk bebeğim ve ister istemez korkuyorum. Rahat olmam herke biliyorum ama malesef beyin öyle demiyor bin bir türlü şey geçiyor aklımdan
Korkma canım
Ben deli gibi korkardım ayık olmaktan genel diye gezdim aylarca
Son bir gün önce spinale karar verdim iyi ki de öyle yapmışım
Çok çok konforlu bişey
Ameliyattan sonra 4-5 saat rahatsın misler gibi

Hayırlısıyla al kucağına

Off bende deli gibi korkuyorum

Bi kaç saat sonra hastaneye yatışım var ve ben hala uyuyamadım ayaktayım hiç uyumadan gireceğim ameliyata

Kızlar bana dua edin yarın sabah 9 da sezeryanla bebeğimi alacağım kucağıma spinal olacağım ve çok korkuyorum nolur bol bol dua edin
Allah'ım sağlıkla sıhhatle evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah canım..

ay hamileyken en çok özlediğim şey kokoreç ve midyeydi
26 günlük olduk hala yicem
bi gidemedim
BEn kokoreç yedim hem sen çook benim doktor bildiğin yerde ye kokoreç diyo. Ama midye yasaaak ona da çok canın çekerse bir tane at nefsin körelsin dedi de onu yemedim bir iki tane midye hiçbişe yapmaz sesi. Canım doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…