2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok mu yüksekti değeri ben de tam olarak bilemiyorum yademim yazınca aklıma geldi..
Bizim 18 di 5. Gün aynen yüksekti. Sonuçlar çıktı 7. Gün bı daha çağırdı düşmeye başlayınca yatirmadilar . Anne sütü sarılığı dediler . Esimde bende A+ olduğumuz halde oğlumuz A- oldu. Ama kan uyuşmazlığı anne negatif bebek pozitif olunca oluyormus

sağ ol canım benim sen daha doğum yapmadın demi, darısı sağlıcakla sana inşallah
@Yademim bizimki abo uyusmazlıgı değil rh uyuşmazlığı canım hastaneye yattık
Geçmiş olsun kuzum, kısa zamanda Keremimiz toparlar inşallahhh.

İlk kan aldirmada aşırı ağladı ve elinin üstü günlerce mor kaldı diye ikinci cagirdiginda kan aldirmadim. Karnından baktılar gün ışığında. Sonra da işte eğer tehlikeli sariliksa tiroidden ve işitme kaybından belli olur dedi. 5. Gün kan verdiğimizde tiroide de bakmisti doktorumuz. İşitme de sorunsuz olunca annemi dinledim kan verdirmeden geldim . Bu kadar sarılık çok normal kardeşin limon gibiydi onda bile dogumevine goturdugumuzde kan grubumuzu sorup yolladılar boşuna ağlatma çocuğu dedi. İyi ki de dinlemisim. Çünkü doktorumuz da sarılığın kendisinden korkmayiz ışığa yatirdigimiz çocukta burdan sarı cikiyor. Biz bu kan testlerini belirtisi sarılık olan karaciğerle alakalı hastaliklari kontoel etmek için istiyoruz dedi. Sonra iyice rahatladım. Geçti de zaten.

Kac gram.olmus canim

3750 gram dedi ama +-300 gram olayından hesaplıyor sanırım. bide ilk doğum olduğundan günüm dolana kadar bekleme taraftarı, cumartesi işte son kontrolü yapıp kilosuna göre karar verelim dedi. en son çatı muayenesinde kemiğimin ön kısmının basık olduğunu söylemişti, bakacak tekrar.

Gözün aydın olsun canım.. Kutlu olsun Aybala'nın gelişi.. Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin sizle birlikte..

Benim bebeler Arh + ben de öyle. 1. sarılık olmadı. 2. uzamış sarılıktı. 1. ayda kandan bakıldı 8 dolaylarındaydı bir şey yapılmadı ve 3. de sarılık oldu. Gözler sarı şimdi. Herhalde bu da uzayacak.

Kız bacaklarının neresi çatladı kalça desen anlayacağım da bacağa aklım ermedi
Ben de kendimde görene hiç bilmiyordum böyle bir çatlak olabileceğini o yüzden ilk farkettiğimde baya şok geçirdim bacaklarımın iç tarafları komple çatlak valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…