• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
O da güzelmiş. Ben inanmıyom o ota o yüzden tutmaz zaten bende.
Çok merak ettiğimden koydum ben de. İlk doğumumda açılma sorunum olmamıştı zaten. Bakalım ne olcak ☺️

Ay ben sucuk yemiştim bir daha elimi sürmem artık canım sağol

Benden de parçalar geldi canım aöa seninki baya büyükmüş dra sordun mu

Sağol canım değerlendireyim bende. Bende Doğumda giren drdan çok memnun kalmadım da geçen gittiğimiz iyiydi ismi Ömer Dinçerdi sanırım

Pazartesi yapılacak canım bize de. Geçmiş olsun başka drla görüştün mü

😂😂😅 benimki de sarardı canım normal o. Sen doğurana kadar suda kalacak doğurunca otu Sudan çıkarmak gerek
Hehe sararıyosa doğru yapmışım o zaman. Beklemeye devam ☺️

Meme başının çevresinde yarılma ve kanama yaşayan oldu mu çözüm var mı Allahimmm kopacak tuttuğu an için gidiyor sonrasında sakın sakın emişiyoruz ama uyuyakalip birakmiyo memeyi...yalancı meme gibi ağzında duracak ara ara çekecek...biraktirayim diye çekiyorum geri daha berbat aciyo ilk acinin binlerce katı 😱 napmali ya kopacak yemin olsun ki
+1 yaşta olmuştu benim. Pompa ile sağınca çilekli süt gibi oluyodu kandan hatta. Ama tek çaresi bebek. Tükürüğü iyileştiriyo memeyi bebeğin.. devrik cümle ☺️
Hiçbir ilaç toparlamadı. Çünkü emdikçe açılıyodu ısırıyodu o dönemde diş kaşıyıcı gibi..
3 gün mama verip emzirmemiştim ama emzire emzire iyileştirdim sonunda.
Meme ucunu değil komple memeyi vermeye çalış ısrarla, canın yanınca serçe parmağını sokup bebişin dudağından, memeyi çek çıkar.. Çok can yakıyo inşallah çabuk geçer..

Kundağı kabul ettiyse ne mutlu ben azimle deniyorum ama yok o eller kollar illa dışarda olacak 🤷‍♀️ sonra da sıcrayip kendini uyandiracak 🙈
E bebekten hazır penye kundak almıstım yapıskanlı cok pratik tavsiye ederim gece nasıl koyduksak oyle kalktı ya kuzum kıyamadım ama rahat ettik napalım :)

Kızlar hastaneden geldiğimden beri bebeğe yalnız bakıyorum.Bizim burada iş güç zamanı tarlaya falan gidiyor millet.Gelen giden de olmadı.2 arkadasim geldi onlarda kafa dengi 1 saat oturup gittiler.Rahatça keyfime göre dinleniyorum.Curcuna telas yok.Yavas yavaş evimi toplayıp yemek yapıyorum.Bazen kv getiriyor bi kap.Eşim tembihleyince hicbiseye karismiyor kv.Inanin ilk oğlumda yaşadığım hiçbir sıkıntıyı yaşamadım.MORAL ne kadar önemliymiş bir kez daha anladım.Test ettim onayladım.Birde tecrübeli anne olmak mükemmel bişeymis.Bebenin ne istediğini biliyosun panik yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bebeklerimize sağlık sıhhat versin.Bizlere güç versin.(Amin)(Dua etmeyi cok seviyorum💕)Onlara her türlü bakarız bakıyoruz.👶💋
Ben size demiştim ben lohusa depresyonu yaşamam benden rahatı gevşektir diye 💃🏼💃🏼evim boş kalmadı kaynana görümceler annem kızkardeşim babaannem dönüşümlü kalıyorlar hergün görmeye geliyo kalmayan kim varsa teyzeler arkadaşlar kuzenler hep bende umursamadım kimseyi çocuğumu istediğim zaman yıkadım istediğimi yedim içtim giydim yüz vermedim kocalık olan adam dahil 😁
Miss gibi geçiyo günlerim :halay:

Benim yawruşum hemen hemen her bezine kaka yapıyor normal mi ki
Birde emzirirken dondurma yiyebiliyor muyız
Kaka yapması iyi beslendiğini gösterir canım. Çiş kaka iyidir 🤗 dondurma yemeyin hasta olursunuz diyorlar ben bir kere yedim
Meme başının çevresinde yarılma ve kanama yaşayan oldu mu çözüm var mı Allahimmm kopacak tuttuğu an için gidiyor sonrasında sakın sakın emişiyoruz ama uyuyakalip birakmiyo memeyi...yalancı meme gibi ağzında duracak ara ara çekecek...biraktirayim diye çekiyorum geri daha berbat aciyo ilk acinin binlerce katı 😱 napmali ya kopacak yemin olsun ki
Canım kırmızı kantaron yağı bulabilirsen sür ve üzerine göğüs ucu koruyucu tak mutlaka emzirme aralarında. Çok zordur Allah kolaylık versin

Kaka yapması iyi beslendiğini gösterir canım. Çiş kaka iyidir 🤗 dondurma yemeyin hasta olursunuz diyorlar ben bir kere yedim

Canım kırmızı kantaron yağı bulabilirsen sür ve üzerine göğüs ucu koruyucu tak mutlaka emzirme aralarında. Çok zordur Allah kolaylık versin
Canım bende de meme başında çatlaklar oldu sarı kantaron yağı almıstım sürmedim tadından tiksinir diye

20190717_192512.jpg kızlar 2 gündür çok kasılma oluyor bende karnım böyle tuhaf şekillere giriyor normal mi acaba sizdede böyle oluyormuydu .

Eki Görüntüle 2289962 kızlar 2 gündür çok kasılma oluyor bende karnım böyle tuhaf şekillere giriyor normal mi acaba sizdede böyle oluyormuydu .
Bende hiiç kasılma yok ara ara adet sancısı giriyo sadece. Benim karnımda böyle oluyo. Hatta geçen gün totosunu soluma ayağını sağıma olacak şekilde bi gerindi karnım dümdüz ben acıdan pert oldum :rolleyes:

Çok çektim canım 10 gün ağlaya zıplaya emzirdim yarıldı ucu kopacak gibi oldu 2 kere kabuk bağlayıp soyuldu şimdi 3 gündür ilk Bi kaç dakika acıyo sonra uyuşuyo lansinoh ve garmastan kullandım kantoron sürdüm Bi poka yaramıyor üstüne gitmek lazım emzirmek lazım sabır lazım acıya acıya geçiyo valla kremler sadece nemli tutuyo üstüne kalkan mutlaka koy hem nemli kalıyo hemde göğüs ucu Bi yere değmiyo Allah yardımcın olsun inşallah çok zor biliyorum ama🙏😔

Bende hiiç kasılma yok ara ara adet sancısı giriyo sadece. Benim karnımda böyle oluyo. Hatta geçen gün totosunu soluma ayağını sağıma olacak şekilde bi gerindi karnım dümdüz ben acıdan pert oldum :rolleyes:
Benimde tuhaf tuhaf şekiller oluyor o an çok ağırlık hisediyorum baskı oluyor ve nefesim kesiliyor sanki .

Sağ meme fenaydı benim.Esim lanolin diye bi krem almış onu sürdüm.Ve göğüs kalkanı taktım 2 günde çok güzel iyileşti.Krem baya yoğun agir da bi kokusu var ama iyi geldi.Kantoron yağı ile devam edicem.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağ salim al kucağına inşallah. Tabi başına ne geleceğini bilince insan daha da korkuyor bende cahil cesareti var sanırım doğumla ilgili hiç bi fikrim yok nasıl sancim başlayacak onu bile bilmiyorum hiç okumadım korkutmak istemedim kendimi 😂 kurbanlık koyun gibi bekliyorum .:)
Benim kaynanam geçen gün sıcak çay icersen bebeğin ağzı yanar dedi🙄🙄
Içimdeki çocuğun ağzı niye yansın 😂😂
İzleme bence video filan bilmemek daha iyi.bi de herkesin doğum süreci farklı yaaa. Kendini çok kolay olacak diye şartlandır kafa rahat vücut rahat👌 Kaynananın san kafası nasılmış acaba yaa. Ben de istiyorum o kafalardan 😳 beyni yok derdi yok dicem de. Bi de evet yaaa biz de doğursak keşkeeem bebek kokusu özledim. Ama niyeySe hep bi kırk dolacak gibim hissediyorum 😏

Ay ben sucuk yemiştim bir daha elimi sürmem artık canım sağol

Benden de parçalar geldi canım aöa seninki baya büyükmüş dra sordun mu

Sağol canım değerlendireyim bende. Bende Doğumda giren drdan çok memnun kalmadım da geçen gittiğimiz iyiydi ismi Ömer Dinçerdi sanırım

Pazartesi yapılacak canım bize de. Geçmiş olsun başka drla görüştün mü

😂😂😅 benimki de sarardı canım normal o. Sen doğurana kadar suda kalacak doğurunca otu Sudan çıkarmak gerek
Canım ben 1 aylıkken ultrason çekildim sağ kalça sorunlu çıktı. Bugğn doktor erken çektirmişsin 6 hafta olmasını bekliyorux 2. Ay bitsin yine çektir dedi.

Ben çocuk gelişimciyim canım.Zeka kartları kullanmadım ilk oğlumda.Konusup göz teması kurdum bol bol.Dogal uyaranlar kullandım genellikle.1 yaş sonrası geçtim kartlara kitaplara.Bu benim şahsi düşüncem çok erken başlamaya gerek yok.En güzeli bol ten teması bol göz kontağı.Birebir oyun ve konuşma.
Çok teşekkürler geçen bir doktorun yazısı vardı çok abartmayın herkesin çocuğu einstein olacak değil diyordu.

Benim yawruşum hemen hemen her bezine kaka yapıyor normal mi ki
Birde emzirirken dondurma yiyebiliyor muyız
İyi beslendiğini gösteriyormuş 😊

Büyük oğlum saç kurutma makinesi sesinde susuyordu
Benimkide her altını değiştirdiğimizde saç kurutma mak sesiyle sakinliyor.

Kızlar dikkatimi çekti bebeklerimiz hep gazlı ve yatırmak sorun hep kucak istiyor. Bugğn doktor bi masaj yaptı öyle gaz çıkardıki büyük adam gibi. Ben bu masajı beceremiyorum galiba

Canım ben 1 aylıkken ultrason çekildim sağ kalça sorunlu çıktı. Bugğn doktor erken çektirmişsin 6 hafta olmasını bekliyorux 2. Ay bitsin yine çektir dedi.

Çok teşekkürler geçen bir doktorun yazısı vardı çok abartmayın herkesin çocuğu einstein olacak değil diyordu.

İyi beslendiğini gösteriyormuş 😊

Benimkide her altını değiştirdiğimizde saç kurutma mak sesiyle sakinliyor.

Kızlar dikkatimi çekti bebeklerimiz hep gazlı ve yatırmak sorun hep kucak istiyor. Bugğn doktor bi masaj yaptı öyle gaz çıkardıki büyük adam gibi. Ben bu masajı beceremiyorum galiba

Aynı düşüncedeyim canim

valla gece çok güzeldi ama gündüzleri napcaz ustam onuda söyle bakalım 🤣
bugünde gündüz uyumuyo 😱
sürekli memede durmak istiyo yatağına koyuyorum 5 dk sonra viyaklamaya başlıyo
ay bigün gece bigün gündüz uyumuyo bu zilli
Gündüze daha bende çare bulamadim benim ki de bı gün uyuyorsa bi gün uyumuyor 😀😀

Back