2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet epidural rahatlatıyor ama 5 cmden sonra yapıldı bana . 5 cmye kadar epiduralsiz çekmek zorundayız sancıyı :)

Sende takıl pesime çömeZ böyle harika oluyo dimi bizde gerilmiyoruz bebislerde

Canım galiba sarılık olmuş alnına elinle bastır ufak sarı mı bir bak.benim yavrumda öleydi asla uyanmıyordu neler yapsamda bende öle kaşıkla veriyorum.doktoruna bir git istersen daha ilerlemeden
Dogru diyosun canim yaa. Henuz yeni de dogum yaptim dikis agrilari falan zor oluyor hep etrafinda donuyorum iste. Bu gunleri bir atlataydik hayirlisiyla

Selam kızlar ben artik takip edemiyorum pek .. Dr a gittim sezeryan günü istedim . Çatı muayenesi ile yarına gün verdi . Çocuk baya aşağıda çünkü. Herkes normal diyor niye sezeryan oluyorsun.bende düşün düşün bi çeşit oldum. Bugün meryem ana otunu suya koydum yarim saatte açılması lazimmis benimki açılmadı yarim saatte . O yüzden rahatlıkla gidip kesilecegim artik . Allah herkesin gönlüne gore versin .

Sende takıl pesime çömeZ böyle harika oluyo dimi bizde gerilmiyoruz bebislerde
valla gece çok güzeldi ama gündüzleri napcaz ustam onuda söyle bakalım
bugünde gündüz uyumuyo
sürekli memede durmak istiyo yatağına koyuyorum 5 dk sonra viyaklamaya başlıyo
ay bigün gece bigün gündüz uyumuyo bu zilli

Kızlar bizim 40 zamanı geldi. Ne yapılıyor şimdi? Ona göre söyleyeyim hazırlansınlar

HAyırlısı olsun senin için. Normal sezeryan artık bi şekilde sağlıkla al da kucağına hadi bakalım bir 30 temmuzlu daha gitti

I
inan sagligin yerindeyse kocanla bakmak en guzeli kafana gore.takiliyosun diger turlu her kafadan bir ses cikiyor. Simdi esimle aksama kadar yanliz olacagiz sagolsun esimde iyi bakiyor yardim ediyor kisa sureligine de olsa yanliz olmak rahatlatti beni

İkinci @Birvarbiryokum Seviyorum sizi kızlar

Bizimde boynumuz isilik popodakine hametan iyi gelmisti bugün hem zeytinyagi surdum hem hametan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…