2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende çok fena zengin oldum kız çocuğusu ayrı zengin oldu daha mevlüt okutmadann herkes doğurmamı bekliyormuş meğer

Kızımı evde bırakıp Allahın cezası döküntüler için doktora gidiyorum inşallah bulaşıcı bişey değildir
Hem içim buruk kızımı bıraktım diye hemde ilk kez korkuyorum bulaşıcı çocuğa yanaşma dicekler diye dua edin basit Bi Alerji olsun kızlar

kilo alımı nasıl canım
doktoru kilosuna bakıp sütümün yetip yetmediğini söylüyo bana
her kontrole gittiğimizde kilo aldığı için doyduğunu sütümün yettiğini mamaya gerek olmadığını söylüyo doktorumuz

Yaslandigini mi kabul edemiyor torununu mu tövbe tovbe cidden kadini depresyona sokmussun

Bana da ilk kızımda eşimin bi akrabsı çocul doğurduğumu bildiği halde yapmıştı. Hala kadına gıcığım. Densiz çok canını sıkma.
Vay be doğuranlar listesi yaptıgım günlerden bu günlere bir de doğuran kaçtı farkında mısınız
Nasıl kaçmayalım kuzu 3 tane bebe bakıyoruz
Oh maşallah. Ömrü bereketli olsun.
Evet canım pazar günü çıktık. Bugün kontrole gittik. Herşey yolunda. Siz nasılsınız?
Sen kendini nasıl konforlu hissedeceksen öyle yap bence.

Yoktur bişey ya içini ferah tut git bakalım

Bende çıktım eve geldim iyiymiş benim rahmişko ce dikişler
Kanamam devam etcekmiş daha temizliğe çok dikkat et dedi hergün banyo ve günde iki kez sabunlu vajinal temizlik
Sizde dikkat edin sıcak diye ekstra dikkat etmek lazımmış
Üç hafta sonra bida bakcak

ben büyük vurgunu 40 mevlütünde bekliyorum

Kizlar ya bebegim bugun resmen baygin uyuyo ne yaptiysam uyanmiyor. sabah yedirdim falan bir uyudu ne yapsam emmiyor kasikla verdim sutumu onu bile almiyo oylece uyuyo. Bugun 3. gunu sizde oldu mu boyle
Benim sarılık 13lere cıktıgı gün olmustu .korkutmak istemem .yuzunu yıka bebeğin altını ac bişekilde doyur canım

içini ferah tut canım
bi krem falan verir gönderir inşallah
öyle çocuğa yanaşma falan demez
kötü şeyler getirme aklına

Canım gözünaydın
Kızın naaptı görünce bebişi
Allah yardımcın olsun seninde yaş az araları ya ama ikisi bir büyücek
İnşallah acıların azalmıştır seninde

BiZde paradan ziyade altın takıldı amcaları ,dayıları,teyzeleri,nenesi ,dedesi vs
Bozdurup harcayasım varda neyse bebişe saklicam

Sevalcim inşallah basit bir allerjidir haber et beni

En son 14 gün önce götürmüştük.220gr almıştı bir haftada. Doktor gayet iyi dedi. Ama üç dört gündür çocuk bir garip oldu. 10 dk ekip uyuyakaliyor. 45dk sonra uyanıyor tekrar emmek istiyor. Hep böyle devam ediyor bu. Mama verdim denedim. 3saat uyudu. Yarın 28 günlük oluyor. Kontrol var bakalım.ne diyecek doktor. Gazı da var. Soralim doktora.

Gece sağıp biberonla veriyorum sütü daha iyi oluyor
Memeyi 5 dk kısa bir süre alıyorsa biberonla vermek daha iyi Beslenmesi açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…