• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ay çok şükür iki gecedir çok güzel uyuyo bizim zilli 🧿🧿🧿
nazarım değmesin
P Pelinim35 Birefebirece Birefebirece
dediğiniz gibi yapıp zırt pırt uyandırmıyorum çocuğu kendisi zaten 3 saate falan uyanıyo sonra sinirlenip dalmamazlık yapmıyo ki
dün gece iki kere uyanınca altınıda değiştirdim emzirdim geri hemen uyudu
normalde altı açılınca uyanırdı ağlardı
allahım kendi kendime nazar değdircem pek mesudumm 😍

B bskscl kuzucum nasılsın bebişle yalnız mısınız nasıl gidiyor?
Evet canım yalnızız ❤❤ Allahtan uslu bir bebek yoksa inanılmaz zor olurdu. Dün evim temizlendi yine onu kadınlar yapıyor. Çok sıkılırsam bebekle ablama gidiyorum öyle idare ediyoruz. ❤❤ Sen nasilsin canim?

nazarım değmesin
dediğiniz gibi yapıp zırt pırt uyandırmıyorum çocuğu kendisi zaten 3 saate falan uyanıyo sonra sinirlenip dalmamazlık yapmıyo ki
Benim oglan İlk haftaladda sadece 2,5-3 saat falan uyuyordu. Şu an en fazla 2 saat hele geceleri saatte bir uyanıyor. Uyanırken deli gibi ağlamaya başlıyor ellerini yiyerek uyanıyor. İki kişi zor zapt edip memeyi bulduruyoruz. Ağzı kocaman açık bekliyor. Emzirmeden önce altını açmam mümkün değil. Kendini oradan oraya atıyor açlıktan. Benim oğlan doymuyor mu acaba ya

Kızlar hastanede ve de evde 3 gün bebeğim mevcut mekonyumu yaptı ondan sonra ise hiç daha kaka yapmadı 😟 çocuk doktoru 1 haftaya kadar yapmaması normal diyor ama siz sürekli altını değiştiriyoruz dedikçe bende neden bizde yok diyorum . Alttan Gaz çıkarıp çişini yapmaktan başka bişeyi yok. Hiç başına böyle bişey gelen oldu mu?

nazarım değmesin

Poponu kaşı poponu :)

Kızlar hastanede ve de evde 3 gün bebeğim mevcut mekonyumu yaptı ondan sonra ise hiç daha kaka yapmadı 😟 çocuk doktoru 1 haftaya kadar yapmaması normal diyor ama siz sürekli altını değiştiriyoruz dedikçe bende neden bizde yok diyorum . Alttan Gaz çıkarıp çişini yapmaktan başka bişeyi yok. Hiç başına böyle bişey gelen oldu mu?
Benimde 3 gün yapmadı neredeyse canım yapıcak merak etme 🙏 çişini güzel yapıyorsa tamamdır

Eğer kızarıp ıkınıp huzursuzlanmıyorsa sorun yok canım.
Benim oğlum ayda 2 defa kaka yapardı. Ek gıdaya kadar sürdü. Gerçek anlamda 15 günde 1 kaka..
Geciken kaka sendromu diyolar burda. Çiş yapıyosa gaz çıkarıyosa sorun yok. Yapacaktır ☺️

Hanımlar yarın yatışım var saat 7 buçukta ilk önce suni takacaklar 5 saat kadar sonrasında açılma olmazsa sezeryana alacaklar ama cok gerginim. Doktor suniyle de pek ümitli değilim ama bi deneyelim dedi. Sizce direk sezeryan mı istesem çekmesem o kadar sancıyı bos yere. Çekenlerin yorumlarını okudum da daha bi panik oldum :KK64:

Hanımlar yarın yatışım var saat 7 buçukta ilk önce suni takacaklar 5 saat kadar sonrasında açılma olmazsa sezeryana alacaklar ama cok gerginim. Doktor suniyle de pek ümitli değilim ama bi deneyelim dedi. Sizce direk sezeryan mı istesem çekmesem o kadar sancıyı bos yere. Çekenlerin yorumlarını okudum da daha bi panik oldum :KK64:
Belki aksam kendiliginden gelir başak B bskscl sabah sezeryan olucakti gece kendiliginden kizcesi belli olmaz ... hangisi hayirlisu olucaksa o olsun

Yazamıyorum ama okuyorum..
2 anne 1 kb, 1 adet 2 yaş bebe ile 39. hafta çok acaip geçiyo.,
Günde 3-4 km yürüyorum halen ama sıkılmaya da başladım..

Dün ebe randevum vardı.. Kalp normal. Bebek yaşıyo. Bildiğim bu :)
Hareketleri azaldığı için portakal suyu içip şekerli bisküvi ye yat diyolar..
Dün aralıksız düzenli sancı çektim. Ama normal. Yalancı sancılar işte. Parasetamol içtim geçti.
Benden haberler böyle..
Doğuranlara sevgilerimle..
Bekleyenlere sabırlar ve güç dilerim efenim..

Belki aksam kendiliginden gelir başak B bskscl sabah sezeryan olucakti gece kendiliginden kizcesi belli olmaz ... hangisi hayirlisu olucaksa o olsun
Hayvanseverdost Hayvanseverdost evet balim hiç planlama 🤗 Ertesi gün sezeryan olacağım diye uyudum. Gece yarısı sancim suyum nisanım hepsi bir geldi ve 4 saat sonra normal doğumla kızımı kucagima aldım ❤❤ Eminim bebekler annesini dinliyor ve birlikte uyum içindesiniz. Hiçç korkma sancidan. Ben 6 cm kadar hissetmedim bile. Normal doğum istiyorsan suniyi dene bence. En güzeli ❤❤

güzel haberlerle gel canım inşallah

Topuk kanı aldılar kuzum kilo kaybı normalmiş ama sarılıgı sınırda cıktı 😥 bol bol emzir dedi yarın bir daha gidicez gözlerinden anlamıştım kuzumun 😕
Evet canım yalnızız ❤❤ Allahtan uslu bir bebek yoksa inanılmaz zor olurdu. Dün evim temizlendi yine onu kadınlar yapıyor. Çok sıkılırsam bebekle ablama gidiyorum öyle idare ediyoruz. ❤❤ Sen nasilsin canim?

İyi olun da kuzum normal doğum dikişlerin iyileşti mi? Biz de doktordan geliyoruz topuk kanı aldılar yarım bir daha gidicez

Back