Seninle çok benzeşiyoruz bu yönden ya, kaynana olamam ben elti görüyorum kendimi demişti zamanında.. 1,5 yıl anne dememiştim bende madem kv görmüyorsa kendini diye.. babanneliği de kabul edememişti şimdi kabullendi şükür çocuk 8 yaşındaEvvetttt sonunda kv ağlaya ağlaya itiraf etti.. Çok seviyorum canımı veririm ama ben babanne olmaya hazır değilim. Çok ağır geliyor çok aradayım diye yıkmış ortalığıYemin ederim kadının lohusa depresyonu geçmedi. Dikişleri acıyor zaar
Söylediğin gibi şikayetlerimiz şimdilik yok inşallah olmaz da canım. İçim rahatladı gerçekten teşekkür ederim Bilgi içinEğer kızarıp ıkınıp huzursuzlanmıyorsa sorun yok canım.
Benim oğlum ayda 2 defa kaka yapardı. Ek gıdaya kadar sürdü. Gerçek anlamda 15 günde 1 kaka..
Geciken kaka sendromu diyolar burda. Çiş yapıyosa gaz çıkarıyosa sorun yok. Yapacaktır
Ah maasallah ya demek ki ne kadar temiz kalplisin ki Allahım yüzüne gülmüş mucizevi bir sey bu aslında. Ben zannetmiyorum doktor pek umitli konuşmadı ama hersey Allahtan tabi. Suniyi de 10 15 saat cekenler var o kadari gözüm almıyor ben 2 saat sonunda çıkarın derim muhtemelen. Ay Allahim bi atlatsam su günü hayırlısıylaHayvanseverdost evet balim hiç planlama Ertesi gün sezeryan olacağım diye uyudum. Gece yarısı sancim suyum nisanım hepsi bir geldi ve 4 saat sonra normal doğumla kızımı kucagima aldım ❤❤ Eminim bebekler annesini dinliyor ve birlikte uyum içindesiniz. Hiçç korkma sancidan. Ben 6 cm kadar hissetmedim bile. Normal doğum istiyorsan suniyi dene bence. En güzeli ❤❤
Hayatim ben ilk 4 5 gün buldumcuk gibi olduğumdan, adrenalinle mutlulukla ne uyudum ne uzandımTopuk kanı aldılar kuzum kilo kaybı normalmiş ama sarılıgı sınırda cıktıbol bol emzir dedi yarın bir daha gidicez gözlerinden anlamıştım kuzumun
İyi olun da kuzum normal doğum dikişlerin iyileşti mi? Biz de doktordan geliyoruz topuk kanı aldılar yarım bir daha gidicez
Güldürdün beni bu halinle çatlakEvvetttt sonunda kv ağlaya ağlaya itiraf etti.. Çok seviyorum canımı veririm ama ben babanne olmaya hazır değilim. Çok ağır geliyor çok aradayım diye yıkmış ortalığıYemin ederim kadının lohusa depresyonu geçmedi. Dikişleri acıyor zaar
Nerelerdesin karamela sepeti bakiim Sen? Suda doğum yapamadın mi daha? Hepimizin yerine havuzunda bol bol yüz tamam mıopucuklerrrr❤❤❤❤
Geldimmm o kişi benHanımlar yarın yatışım var saat 7 buçukta ilk önce suni takacaklar 5 saat kadar sonrasında açılma olmazsa sezeryana alacaklar ama cok gerginim. Doktor suniyle de pek ümitli değilim ama bi deneyelim dedi. Sizce direk sezeryan mı istesem çekmesem o kadar sancıyı bos yere. Çekenlerin yorumlarını okudum da daha bi panik oldum
Benim de tam girmediği için sezeryan demişlerdi canımEvet olabilir ama bebek tam kanala yerlesmemis o yuzden çok dusuk bi ihtimal. Yarın bu vakitlerde belki de doğmuş olur Allahın izniyle ama baya stresli bi surecmis
Hiç korkma kendini rahatlat suni sancı o kadar da kötü değil idare etmeyi öğreniyorsun zaten kesik kesik geliyor açılma başlarsa yeterli seviyeye geldiğinde epidural istersin. Doğum gerçekten stres yönetimi işiymiş bunu anladım. Kafan rahatsa bedeninde rahatlayacak emin olHanımlar yarın yatışım var saat 7 buçukta ilk önce suni takacaklar 5 saat kadar sonrasında açılma olmazsa sezeryana alacaklar ama cok gerginim. Doktor suniyle de pek ümitli değilim ama bi deneyelim dedi. Sizce direk sezeryan mı istesem çekmesem o kadar sancıyı bos yere. Çekenlerin yorumlarını okudum da daha bi panik oldum
Nasil yani oglunu dogururken onun kv si boyle mi yapmis ona .... yahu insan yasiyorken çocuğumun çocuğunu göreyim mutluluğunu paylasayim der .. basakcim allah sabir versin canim lohusa sen değilsin o galiba ... keske yakin olsak destek olurdum dinlendirirdim seni..Evvetttt sonunda kv ağlaya ağlaya itiraf etti.. Çok seviyorum canımı veririm ama ben babanne olmaya hazır değilim. Çok ağır geliyor çok aradayım diye yıkmış ortalığıYemin ederim kadının lohusa depresyonu geçmedi. Dikişleri acıyor zaar
Sende az manyak değilsin seval he sancıyı sevmek ne demek :)Geldimmm o kişi bentam 5 saat suni çektim bende denedim yerinde olsam denerim inan katlanılmicak Bi yanı yok hatta ben ilginç Bi şekilde sevdim sancıyı kasılmaya güzel karşıla o kadar zaten gidişata göre doktorun yönlendirecektir inşallah normal yollardan gelsin sezaryene gerek kalmasın canım
Yaaa Başak kankim sende de ki babaanne dedirtmicem isminle seslendircem söz kadını rahatlat biraz aşk olsunEvvetttt sonunda kv ağlaya ağlaya itiraf etti.. Çok seviyorum canımı veririm ama ben babanne olmaya hazır değilim. Çok ağır geliyor çok aradayım diye yıkmış ortalığıYemin ederim kadının lohusa depresyonu geçmedi. Dikişleri acıyor zaar
Şükocum valla sevdim her sancıda bebeğim bana gelcek kavuşucaz diye diye ben 5 saati nasıl geçirdim anlamadım kiSende az manyak değilsin seval he sancıyı sevmek ne demek :)
AbooowwwSeninle çok benzeşiyoruz bu yönden ya, kaynana olamam ben elti görüyorum kendimi demişti zamanında.. 1,5 yıl anne dememiştim bende madem kv görmüyorsa kendini diye.. babanneliği de kabul edememişti şimdi kabullendi şükür çocuk 8 yaşında
Sarılığa bakıldı mi canim? Benim de ilk günler öyleydi sarılık değeri yükselmiş meğer. Çocuğu güneşe çıkarmaktan kapkara yaptımKizlar ya bebegim bugun resmen baygin uyuyo ne yaptiysam uyanmiyor. sabah yedirdim falan bir uyudu ne yapsam emmiyor kasikla verdim sutumu onu bile almiyo oylece uyuyo. Bugun 3. gunu sizde oldu mu boyle
Oh çok şükür canımMesajlarımdan anlaşılacağı üzere ben normale dönüyorum yavaştan
Hala bebişim eve gelmedi ama olsun çok daha iyi
İyi olsunda azcık daha sabrederim ben
Dün emzirdim ilk kez
Bugün yine gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?