• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dogum yapanlara sorum olucak dün geceden beri hic tivalete cıkmadigim kadar tuvalete çıktim affedersiniz büyük tuvaletimde ayni sekilde ve ishal degilim ... bugün bir supriz olmaz insallah
Canım benim de Doğumdan 1 hafta öncesine kadar o şekildeydi. Tuvaletini tutmaya çalıştığında su kesiliyorsa normal tuvalettir aksi takdirde suyun geliyordur.

Allah şifa versin canım. Öte yandan hiç okumasaydım keşke :(

Yok kuzum ben en korkak olandım belki de Doğum esnasında bile sünnet çocuğu gibi kaçmak istedim 😬 Doğumun korkulacak bir tarafı yok anlatmak istediğim kendinize Doğum sonrasında dikkat edin. Annem lohusasın yataktan çıkmaman lazım dedikçe ben iyiyim dedim ve hareket ettim 😔 büyük sözü dinlemek lazımmış tecrübem olmayınca dikişleri oturup kalkarken sürtüp açtım heralde.

günaydın herkese. Allah Doğum yapacaklara yardım etsin su gibi doğurun inşallah kızlar 🥰 ben hala iyileşemedim normal Doğumda çok yırtılmam olduğu İçin dikişler epey zorladı dikil yerlerimde hematom denilen şişlikler oluşmuştu doğumda. Birde eve geldiğimde kendimi iyi zannedip yattım kalktım oturdum 😣 maalesef dikişlerde açılma oldu ve tekrar dikiş atılmak zorunda kalındı. Anlayacağınız moraller bozuk 😔
Cok geçmiş olsun dikişlerle ilgili uyarmadılar mu hastaneden ? Yürüyüş esansında fln mı açıldı ki tekrar

Yok kuzum ben en korkak olandım belki de Doğum esnasında bile sünnet çocuğu gibi kaçmak istedim 😬 Doğumun korkulacak bir tarafı yok anlatmak istediğim kendinize Doğum sonrasında dikkat edin. Annem lohusasın yataktan çıkmaman lazım dedikçe ben iyiyim dedim ve hareket ettim 😔 büyük sözü dinlemek lazımmış tecrübem olmayınca dikişleri oturup kalkarken sürtüp açtım heralde.
Geçmiş olsun içim sızladı okuyunca 😣

Uykusu nasıldı canım? Hani doymayınca uyuyamaz vs diyorlar ya.
İki gündür hele geceleri hiç uyumuyor Dr ya uyumaz sürekli meme ister ya da şekeri düşer sürekli uyur demişti bı kaç gün çok güzel uyudu sonra yok bu gece beni emzik gibi kullandı ki iki kere sagipta verdim

S Saryamarya naptınız canım çıktınız mı hastaneden pamuk prensesler nasıllar 🥰

S Shewolf15 kusma sebebi acaba çok hızlı beslenmesi olabilir mi canım mama vs içiyorsa bebeğin biberon hızını kontrol et daha yavaş içsin mümkünse

Kızlar gece idrar söktürücü yaptılar ondan sonra idrarım arttı ayaga kaldırdılar.Serumlarım bitti. Agrı aynen devam.Ne yazık ki oglum da kızım gibi meme meraklısı cıkmadı zorla agzına sokuyorum iki emip uyuyakalıyor.Tavsiyesi olan var mı bu konuda cidden dertliyim😟
Canim gozunaydin acikip aranmaya baslayinca alir umarim sende kolay toparlarsin,

Kızlar gece idrar söktürücü yaptılar ondan sonra idrarım arttı ayaga kaldırdılar.Serumlarım bitti. Agrı aynen devam.Ne yazık ki oglum da kızım gibi meme meraklısı cıkmadı zorla agzına sokuyorum iki emip uyuyakalıyor.Tavsiyesi olan var mı bu konuda cidden dertliyim😟
Geçmiş olsun, benim çocuklarımda hep öyleydi canım mecbur sürekli uyandırıp emzireceksin sarılık vs olmasın emerken rahatsız et burnunu kulağını bacaklarını fln mıncıkla uyumasına izin verme 😊

Cok geçmiş olsun dikişlerle ilgili uyarmadılar mu hastaneden ? Yürüyüş esansında fln mı açıldı ki tekrar
Geçmiş olsun içim sızladı okuyunca 😣
Teşekkür ederim kızlar 😔 çok yorulmamak ve zorlanmamam söyleniyor ama deli gönül işte hasta psikolojisinden çıkmak isteyince olanlar oldu sanırım 😣

günaydın herkese. Allah Doğum yapacaklara yardım etsin su gibi doğurun inşallah kızlar 🥰 ben hala iyileşemedim normal Doğumda çok yırtılmam olduğu İçin dikişler epey zorladı dikil yerlerimde hematom denilen şişlikler oluşmuştu doğumda. Birde eve geldiğimde kendimi iyi zannedip yattım kalktım oturdum 😣 maalesef dikişlerde açılma oldu ve tekrar dikiş atılmak zorunda kalındı. Anlayacağınız moraller bozuk 😔
Kaçıncı gün oldu bu olay? Çok mu dikiş vardı. Geçmiş olsun.

Kaçıncı gün oldu bu olay? Çok mu dikiş vardı. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim cnm 🙏🏻 5. Gün kontrole gittim kendim acısından duramıyorum deyip orda anlaşıldı. İlk doğum olduğundan kesik de atılınca dikişler biraz fazla dedi doktorum ben de korkup hiç sayısını sormadım 😔

Back