• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hastaneden çıkmadan sarardı oğlum.8 çıktı değeri.Cocuk doktoru yarın mutlaka kontrole getirin dedi.Bugun acilde kan verdik 9.9 çıktı.Emmede sıkıntı varsa yatıralım.Emiyorsa sıkıntılı bir değer değil dediler.Bol bol emzirmeye devam edicez salı tekrar kontrol.Kizinla kan grubunuz farklı mı canım? Birde sütun indi mi
Kan grubuna bakılmadı sütüm de çok şükür hemen indi doğumdan sonra

Normal canım sen lohusasın daha. Çocuğun dilinden anlaman için zamana ihtiyaç var. Nerden bilecen ne derdi var. Zamanla zamanla anlayacaksın amaa emin ol. Hareketlerinden ağlamasının şeklinden bile. Hepsi farklı yaradılış 👍
Çok uyuyan bir bebekti oğlum ama bugün inat ediyor uyumamakta zar zor uyuttum :( niye böyle yapiyor anlasam

Canimsular ❤ benim kız hemen her emmeden sonra hıçkırıyor. Bazıları ciğerleri açılıyor diyor, bazıları çok emdiginden yaradığını gösterir diyor. Bir de arka arkaya 4 5 kez hapşırıyor. Hasta da değil. Var mı başka bebisiböyle olan?
Canim ben sunu farkettim gazini cikaramadigim zamanlarda özellikle hıçkırık basliyor ve gazi da çıkıyor tekrar emzirince biter hickirik yoksa dakikalarca suruyo benimki inat ediyo bazen emmiyo cadi

Yaklaşık bir saattir düzenli ya da sık kasılmalar yaşıyorum. Doğum kasılmalarımı yoksa klasiklerden mi bilmiyorum ama eğer doğum kasılmaları ise, doğurursam Meylenin haber vermedin gizli doğurdun triplerinden korkuyor ve haber verme gereksinimi duyuyorum😅🤣. Hadi hayırlısı ☺.

Kızlar beni ayaga kaldırmıyorlar idrar cıkısı azmıs napıcam ya iyice zorlasıcak
Banada öyle dediler canım sontayı cıkarmadılar ben çıkarın dedim ısrarla çıkardılar ama ayağa 3/4 saat sonra kalktım sontaa çok sonra cıktı.ayağa kaldırırken idrara bakmadılar yani ayaklarımın uyusukluğu geçince kaldırdılar

Yaklaşık bir saattir düzenli ya da sık kasılmalar yaşıyorum. Doğum kasılmalarımı yoksa klasiklerden mi bilmiyorum ama eğer doğum kasılmaları ise, doğurursam Meylenin haber vermedin gizli doğurdun triplerinden korkuyor ve haber verme gereksinimi duyuyorum😅🤣. Hadi hayırlısı ☺.
Hadi hayırlısı canım geliyor mu kuzun yoksa :KK54:
Şimdi ne alemdesin ?

Kızlar gece idrar söktürücü yaptılar ondan sonra idrarım arttı ayaga kaldırdılar.Serumlarım bitti. Agrı aynen devam.Ne yazık ki oglum da kızım gibi meme meraklısı cıkmadı zorla agzına sokuyorum iki emip uyuyakalıyor.Tavsiyesi olan var mı bu konuda cidden dertliyim😟

S
Hu huuuuuuu teyzoşlar ben Kerem.Maşaallahinizi ve hayır duanızı almaya geldim.❤☝Abim beni seviyor❤
Canlar topuk kanı aldırdık.Hastaneden çıkarken 3600 gr düşmüştü cumartesi günü.Bugun 4 kilo geldi.3 günde 400 gr almış maşallah küçük tosbagam.Sarilikta sıkıntı yok kilo almış bebeğin emzirmeye devam dediler.Saglik müdürlüğünden sağlık ocağını denetime gelmişler bana da emzirme ile alakalı sorular sordular cevap verdim.Hemsireler sarılıp öpecekti neredeyse beni bize artı puan kazandırdın diye 😂Oğlumu da yutacaklardi ellerinden zor kurtardim😍😁
Ay allahım ikisine de :nazar: :nazar: bravo çok iyi kilo almış yavru kuş. Biz de düm verdik topuk kanı.

Kızlar buraya üzücü bir haber vermek istemezdim ama malesef eşimin babannesi bugün vefat etti...esim henüz 1 yaşındayken babası vefat etmiş ve onu annesi ile babannesi birlikte büyutmus, o yuzden anneden farksız:KK43: oğlumuzu görmeyi çok istiyordu yıllarca bizden çocuk bekledi ama doğuma 3 gün kala veda etti:KK43: bugün kötü bir gündü ama her şey Allah'tan...herkes perişan durumda
Her şey nasip kısmet. Başınız sağ olsun..

Back