Yeğeniminde çıkık değildi kalçalardan biri 58 biri 60 tı. Sen ihmal etme bence ne kadar erken tedavi edilirse o kadar iyi.Çıkık değil bizimkisi
Başka dr görüneyım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeğeniminde çıkık değildi kalçalardan biri 58 biri 60 tı. Sen ihmal etme bence ne kadar erken tedavi edilirse o kadar iyi.Çıkık değil bizimkisi
Başka dr görüneyım![]()
Bizimki 59 diğeri normal dediYeğeniminde çıkık değildi kalçalardan biri 58 biri 60 tı. Sen ihmal etme bence ne kadar erken tedavi edilirse o kadar iyi.
Tecrübelerinize güvenerek sizlere sormak istiyorum Düzensiz adet olduğum için günümü hesaplayamıyorum geçen hafta cuma günü betahcg bakıldı 2.3 çıktı bugün test tekrarlandı 5.2 çıktı doktorun biri negatif dedi birisi de bir hafta sonra tekrarlayalım dedi.sizin yorumlarınız neler
Henüz çok yeni canım. Bebek, süt ve sen sürece alışınca 2 saate sonra 3 saate çıkarsınız. Uzun uyur dinlenirsin.Biz bugün taburcu olduk çok şükür ❤
Yavrum yeni doğan sarıligi geçiriyor malesef. Sütüm geldi, Bol bol emzirmeye çalışıyorum ama feleğim şaştı 3 gündür. Sanki sürekli memede durmak ister gibi bi hali var.
Ağlayıp duruyor, meme verince susuyor ama her saatte bir nerdeyse emzirme rutinine girdik.Ee emzir gazını çıkar uyut yatagina yatır derken ztn 1 saat geçmiş oluyor nerdeyse, hoop bidahaki meme krizi geliyor. Valla anlamadım ben bu işi
Ağlamadan nasıl 3 saate cikaricam ben bu beslenme aralığını.
İlk bebeğim de böyle bi sorun olmamıştı
Normal doğummu sezeryan mı canımKızlar şimdi benden limon büyüklüğünde bi parça düştü sert bi pıhtı yumağı gibi yuvarlak bütün bi parça kafayı yicem ya normal mi anormal mi başına böyle bişey gelen var mı
Evet o serum sıkıntı canım 2 tane koca koca taktılar ilk çişine git Bi yürü açılcaksın kalkarken yatarken acicak sonrası çorap söküğü hayırlısıyla kolayca atlat inşallahİnşallah canım. Hemsire de senin gibi söyledi rahim kasılsın diye ilaçlar var ondan cok agrı oluyor diye.Şimdi corba getirdiler içtim.Yarım saate kadar da ayaga kaldıracaklarmıs. Dua et nolur su ayaga kalkma süreci de gecsın gitsin sanki hiç kalkamayacak gibiyim
Olur mu öyle şey gayet iyi bir annesin ilk zamanlarımız biraz stresli sinirin boşalmış canım bidaha olmucağına eminim:)Ya kızlar moralim çok bozukoğlum sabah 6:30 de uyandi şuan öğlen 2:14 daha yeni uyudu,agladi sizladi bende bagirdim
altini temizledim sakinleşti kucağıma aldım sakin sakin durdu gözlerime bakti uzun uzun içim parçalandı ya ben ne biçim anneyim? El kadar bebeğe bağırdım...
Doğru canım çok haklısın ama olsun çok güzel bebeklerimiz herşeye değer bak koca 9 ay bitti doğum acısı bitti oda biticekÖyle valla kuzum,geceleri 2 defa uyandırıp emzirmek,tekrar uyutmak zaten başlı başına bir challengeuyutana kadar diğer beslenme saati gelir. Allahtan eşim az buçuk yardim ediyor da yoksa iyice kafayi yerdim
Ay benim karnımada bastı odaya gelir gelmez canımdan can gitti beBence normal canım. Sezaryen mi oldun? Eğer öyleyse gayet normal. Mesela ben doğumdan çıktıktan sonra tansiyonum dusuktu ve çıkmıyordu rahmimde kalan pihtilardan şüphelendiler,bir doktor geldi karnıma sertçe basti 4-5 defa ve bütün pıhtılar çıkmış (eşim görmüş) o yüzden sonradan hiç parçalı kan gelmedi. Ama seninkine öyle yapilmadiysa o parçaların gelmesi normal
3/4 saat sonra kaldırmıslardı ölüyorum sandım tuvalete kadar gidip bez değiştirdik en zor kısmı atlattın dedi hakketten öleymiş sonra bidaha okadar acımadı dolandım odada hepKızlar bebeğim dogdu şükür yanımda uyuyor su an. Ama resmen unutmuşum taze bebek emzirme vs.Kızım daha 21 aylık olmasına ragmen her sey sil bastan resmen. Bi de agrım cok var asırı. İkinci sezeryanda bu agrılar ne zaman geciyor baya zorlanıyorum cunku ilki boyle değildi. Bi de ben daha ayaga kalkmadım. 3te odadaydım ama 11 de kaldırıcaz dediler. Sanki ilkinde hemen kaldırmıslardı gibi hatırlıyorum.Siz de nasıl olmustu.
He ben o serumlarla kalktım yürüdüm bi elimde serumla sonra WC te girdim baktım serum kan içinde sonra kanım geri döndü bana:))))Evet o serum sıkıntı canım 2 tane koca koca taktılar ilk çişine git Bi yürü açılcaksın kalkarken yatarken acicak sonrası çorap söküğü hayırlısıyla kolayca atlat inşallah![]()
Ne zaman bitiyor sorması ayıp:) hakketten kaç ay olunca rahat ediliyor acaba??Doğru canım çok haklısın ama olsun çok güzel bebeklerimiz herşeye değer bak koca 9 ay bitti doğum acısı bitti oda biticek![]()
O kasılma serumuyla değilde boş serumla gezdim canım kasılmada zaten kalkamazdım uyuşuktum bitene kadar evet kolunu katlayınca kan geliyoHe ben o serumlarla kalktım yürüdüm bi elimde serumla sonra WC te girdim baktım serum kan içinde sonra kanım geri döndü bana:))))
2-3 ay sıkıntı canım kardeşimden biliyorum sonra emzirme sayısı düşüyor bebeğin uykusu oturuyor falan anne rahatlıyor ama tam anlamıyla rahatlama 1 yaşNe zaman bitiyor sorması ayıp:) hakketten kaç ay olunca rahat ediliyor acaba??
Ne kalmış canım şunun şurasında1 yaş mı didin2-3 ay sıkıntı canım kardeşimden biliyorum sonra emzirme sayısı düşüyor bebeğin uykusu oturuyor falan anne rahatlıyor ama tam anlamıyla rahatlama 1 yaş![]()
Ee canım böyle sürekli olmicak tabiki diş dönemi ateş dönemi aşıları vs sonra daha da azalacak vücutlar alıştığı için koyar mı beNe kalmış canım şunun şurasında1 yaş mı didin
Normal canım sen lohusasın daha. Çocuğun dilinden anlaman için zamana ihtiyaç var. Nerden bilecen ne derdi var. Zamanla zamanla anlayacaksın amaa emin ol. Hareketlerinden ağlamasının şeklinden bile. Hepsi farklı yaradılışYa sorma gerçekten uykusuzluk baş agrisi beni oldurdu. Geceleri 2 defa uyandırıp emziriyorum,tekrar uyutmak falan 1.5 saatimi alıyor haliyle çok az uyuyorum,oda az uyuyor ama niye tekrar uyumuyor anlamıyorum kiiki gözüm iki çeşme agladim yavrum bana masum bakınca
Gözün aydın. Sağlıkla büyüsün bebişinİnşallah canım. Hemsire de senin gibi söyledi rahim kasılsın diye ilaçlar var ondan cok agrı oluyor diye.Şimdi corba getirdiler içtim.Yarım saate kadar da ayaga kaldıracaklarmıs. Dua et nolur su ayaga kalkma süreci de gecsın gitsin sanki hiç kalkamayacak gibiyim