2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gözünaydın canım 🙏 korktuklarını yaşamadan meleğine kavuştun şükür ❤️
Genel mi oldun spinal mi bilmiyorum ama 7-8 saat sonra kalktım ben ayağa uyuşukluk geçince
Sagol canım cok tesekkur ederim. Spinal oldu yine ama ikinci baya zor oldu benim. İlki boyle degıldı ya da ben hatırlamıyorum. Deli dehşet agrım var. Senin agrıların ne zman geceye baslamıstı. Agrı kesici falan kullandın mı evde de. Baya agrıyor ya zor dayanıyorum dişimi sıkmaktan

Sagol canım cok tesekkur ederim. Spinal oldu yine ama ikinci baya zor oldu benim. İlki boyle degıldı ya da ben hatırlamıyorum. Deli dehşet agrım var. Senin agrıların ne zman geceye baslamıstı. Agrı kesici falan kullandın mı evde de. Baya agrıyor ya zor dayanıyorum dişimi sıkmaktan
Serumlar kuvvetli adet sancısı gibi sancı yapmıştı rahim kasılsın kanama kontrolsüz olmasın diye takılıyomuş o bitince Bi tık rahatlamıştım kasık ağrısı olarak uyuşukluk geçince dikiş ağrısı başladı ilk kalkıp çişe gitmek aşırı zorladı ama ağrı kesici yaparlar 5-6 saatte bir 2. Ağrı kesiciden sonra rahatlıyosun canım merak etme çekim yaptık ertesi sabah zorlanmadım bile az sabır sabaha daha iyi olacaksın 🙏

Kızlar şimdi benden limon büyüklüğünde bi parça düştü sert bi pıhtı yumağı gibi yuvarlak bütün bi parça kafayı yicem ya normal mi anormal mi başına böyle bişey gelen var mı
Bence normal canım. Birkaç kez bende de oldu. Hatta biri dün dr kontrolünün hemen öncesi oldu. Allahtan muayeneye girmeden vc gitmiştim. Öyle gördüm. Rahim kendini toparlıyor. Dr usg vs normal dedi zaten. Vücut ne var ne yok gönderiyor. Özellikle emzirme sonrasında oluyor.

Son düzenleme:
Sende canım benim bende bazen aklımı oynatacak gibi oluyorum üzülüyorum kızıyorum uykusuzluk zaten tavan sinirler laçka hepimiz yaşıyoruz yanlış bişey yapmıyorsun ayıp bişey yapmıyorsun insanız geçicek ❤
Öyle valla kuzum,geceleri 2 defa uyandırıp emzirmek,tekrar uyutmak zaten başlı başına bir challenge 😥 uyutana kadar diğer beslenme saati gelir. Allahtan eşim az buçuk yardim ediyor da yoksa iyice kafayi yerdim

Kızlar kalça çıkığı usg yaptıran var mı
Bugun dr gittim iki bez takmami söyledi,1 ay sonra tekrar kontrol
Böyle bir durum yaşayan var mı
Kalça usg yaparak mı iki beze karar verdi? Açılarda bi problem varsa 2 bezle tedavi etmeye çalışılıyor. Biz 1 ay olunca gideceğiz. Sarılık, kalça usg ve kilo boy kontrol olsun diye bakalım.

Kızlar kalça çıkığı usg yaptıran var mı
Bugun dr gittim iki bez takmami söyledi,1 ay sonra tekrar kontrol
Böyle bir durum yaşayan var mı
2 bez takmak çözüm olmuyor sadece vakit kaybı bilimsel bi yanıda yok. Aparat takıyorlar bence başka bi doktora git kardeşimin de aynısı oldu vakit kaybetme.

Biz bugün taburcu olduk çok şükür ❤️
Yavrum yeni doğan sarıligi geçiriyor malesef. Sütüm geldi, Bol bol emzirmeye çalışıyorum ama feleğim şaştı 3 gündür. Sanki sürekli memede durmak ister gibi bi hali var.
Ağlayıp duruyor, meme verince susuyor ama her saatte bir nerdeyse emzirme rutinine girdik.😩 Ee emzir gazını çıkar uyut yatagina yatır derken ztn 1 saat geçmiş oluyor nerdeyse, hoop bidahaki meme krizi geliyor. Valla anlamadım ben bu işi 😥
Ağlamadan nasıl 3 saate cikaricam ben bu beslenme aralığını.
İlk bebeğim de böyle bi sorun olmamıştı

Serumlar kuvvetli adet sancısı gibi sancı yapmıştı rahim kasılsın kanama kontrolsüz olmasın diye takılıyomuş o bitince Bi tık rahatlamıştım kasık ağrısı olarak uyuşukluk geçince dikiş ağrısı başladı ilk kalkıp çişe gitmek aşırı zorladı ama ağrı kesici yaparlar 5-6 saatte bir 2. Ağrı kesiciden sonra rahatlıyosun canım merak etme çekim yaptık ertesi sabah zorlanmadım bile az sabır sabaha daha iyi olacaksın 🙏
İnşallah canım. Hemsire de senin gibi söyledi rahim kasılsın diye ilaçlar var ondan cok agrı oluyor diye.Şimdi corba getirdiler içtim.Yarım saate kadar da ayaga kaldıracaklarmıs. Dua et nolur su ayaga kalkma süreci de gecsın gitsin sanki hiç kalkamayacak gibiyim

Ne yapıldı peki cnm
Doktoru dinleyip 1 ay 2 bez taktı tabi bi faydası olmadı. İyi bi doktor buldu o söyledi 2 bezin faydası olmadığını. 3 ay aparat takıldı tabi zor oluyor çocuk aparatla hiç rahat edemiyor ama öyle iyileşiyor.Erken tedavi olmazsa alçıya alınıyor ameliyat falan oluyorlar. O yüzden erken teşhis aparatla hemen tedavi ediliyor.

Doktoru dinleyip 1 ay 2 bez taktı tabi bi faydası olmadı. İyi bi doktor buldu o söyledi 2 bezin faydası olmadığını. 3 ay aparat takıldı tabi zor oluyor çocuk aparatla hiç rahat edemiyor ama öyle iyileşiyor.Erken tedavi olmazsa alçıya alınıyor ameliyat falan oluyorlar. O yüzden erken teşhis aparatla hemen tedavi ediliyor.
Çıkık değil bizimkisi
Başka dr görüneyım 🤔

Tecrübelerinize güvenerek sizlere sormak istiyorum Düzensiz adet olduğum için günümü hesaplayamıyorum geçen hafta cuma günü betahcg bakıldı 2.3 çıktı bugün test tekrarlandı 5.2 çıktı doktorun biri negatif dedi birisi de bir hafta sonra tekrarlayalım dedi.sizin yorumlarınız neler

Back