Sagol canım cok tesekkur ederim. Spinal oldu yine ama ikinci baya zor oldu benim. İlki boyle degıldı ya da ben hatırlamıyorum. Deli dehşet agrım var. Senin agrıların ne zman geceye baslamıstı. Agrı kesici falan kullandın mı evde de. Baya agrıyor ya zor dayanıyorum dişimi sıkmaktanGözünaydın canımkorktuklarını yaşamadan meleğine kavuştun şükür
Genel mi oldun spinal mi bilmiyorum ama 7-8 saat sonra kalktım ben ayağa uyuşukluk geçince
Hımm. Yeni bir düzenle inşallah toparlayacaktır. Ben de merak ediyorum. Topuk kanı verdiğimizde 6. gün çok az almış hatta hiç almamış gibiydi.16 günlük 65 Gr almış 1 haftaya en az 100 dedi
Serumlar kuvvetli adet sancısı gibi sancı yapmıştı rahim kasılsın kanama kontrolsüz olmasın diye takılıyomuş o bitince Bi tık rahatlamıştım kasık ağrısı olarak uyuşukluk geçince dikiş ağrısı başladı ilk kalkıp çişe gitmek aşırı zorladı ama ağrı kesici yaparlar 5-6 saatte bir 2. Ağrı kesiciden sonra rahatlıyosun canım merak etme çekim yaptık ertesi sabah zorlanmadım bile az sabır sabaha daha iyi olacaksınSagol canım cok tesekkur ederim. Spinal oldu yine ama ikinci baya zor oldu benim. İlki boyle degıldı ya da ben hatırlamıyorum. Deli dehşet agrım var. Senin agrıların ne zman geceye baslamıstı. Agrı kesici falan kullandın mı evde de. Baya agrıyor ya zor dayanıyorum dişimi sıkmaktan
Sende canım benim bende bazen aklımı oynatacak gibi oluyorum üzülüyorum kızıyorum uykusuzluk zaten tavan sinirler laçka hepimiz yaşıyoruz yanlış bişey yapmıyorsun ayıp bişey yapmıyorsun insanız geçicekSevalimmmm kuzum iyi ki varsın.
Bence normal canım. Birkaç kez bende de oldu. Hatta biri dün dr kontrolünün hemen öncesi oldu. Allahtan muayeneye girmeden vc gitmiştim. Öyle gördüm. Rahim kendini toparlıyor. Dr usg vs normal dedi zaten. Vücut ne var ne yok gönderiyor. Özellikle emzirme sonrasında oluyor.Kızlar şimdi benden limon büyüklüğünde bi parça düştü sert bi pıhtı yumağı gibi yuvarlak bütün bi parça kafayı yicem ya normal mi anormal mi başına böyle bişey gelen var mı
Uykusu nasıldı canım? Hani doymayınca uyuyamaz vs diyorlar ya.Benimkide ağlıyordu 10dk emip agliyordu gaz sancısı sandım Dr bugün bı tartti cocum günde 25 gram alması gerekirken. Haftada 65 Gr almış çok üzüldüm
Öyle valla kuzum,geceleri 2 defa uyandırıp emzirmek,tekrar uyutmak zaten başlı başına bir challengeSende canım benim bende bazen aklımı oynatacak gibi oluyorum üzülüyorum kızıyorum uykusuzluk zaten tavan sinirler laçka hepimiz yaşıyoruz yanlış bişey yapmıyorsun ayıp bişey yapmıyorsun insanız geçicek ❤
Kalça usg yaparak mı iki beze karar verdi? Açılarda bi problem varsa 2 bezle tedavi etmeye çalışılıyor. Biz 1 ay olunca gideceğiz. Sarılık, kalça usg ve kilo boy kontrol olsun diye bakalım.Kızlar kalça çıkığı usg yaptıran var mı
Bugun dr gittim iki bez takmami söyledi,1 ay sonra tekrar kontrol
Böyle bir durum yaşayan var mı
2 bez takmak çözüm olmuyor sadece vakit kaybı bilimsel bi yanıda yok. Aparat takıyorlar bence başka bi doktora git kardeşimin de aynısı oldu vakit kaybetme.Kızlar kalça çıkığı usg yaptıran var mı
Muhteşem oluyor sonra bebikto zart zurtYarasınye tabii kısıtlama kendini
İnşallah canım. Hemsire de senin gibi söyledi rahim kasılsın diye ilaçlar var ondan cok agrı oluyor diye.Şimdi corba getirdiler içtim.Yarım saate kadar da ayaga kaldıracaklarmıs. Dua et nolur su ayaga kalkma süreci de gecsın gitsin sanki hiç kalkamayacak gibiyimSerumlar kuvvetli adet sancısı gibi sancı yapmıştı rahim kasılsın kanama kontrolsüz olmasın diye takılıyomuş o bitince Bi tık rahatlamıştım kasık ağrısı olarak uyuşukluk geçince dikiş ağrısı başladı ilk kalkıp çişe gitmek aşırı zorladı ama ağrı kesici yaparlar 5-6 saatte bir 2. Ağrı kesiciden sonra rahatlıyosun canım merak etme çekim yaptık ertesi sabah zorlanmadım bile az sabır sabaha daha iyi olacaksın
Ne yapıldı peki cnm2 bez takmak çözüm olmuyor sadece vakit kaybı bilimsel bi yanıda yok. Aparat takıyorlar bence başka bi doktora git kardeşimin de aynısı oldu vakit kaybetme.
Evet . Sinir oldum ztn bu sıcakta birde iki bez izi çıkıyorKalça usg yaparak mı iki beze karar verdi? Açılarda bi problem varsa 2 bezle tedavi etmeye çalışılıyor. Biz 1 ay olunca gideceğiz. Sarılık, kalça usg ve kilo boy kontrol olsun diye bakalım.
Kızlar kalça çıkığı usg yaptıran var mı
Doktoru dinleyip 1 ay 2 bez taktı tabi bi faydası olmadı. İyi bi doktor buldu o söyledi 2 bezin faydası olmadığını. 3 ay aparat takıldı tabi zor oluyor çocuk aparatla hiç rahat edemiyor ama öyle iyileşiyor.Erken tedavi olmazsa alçıya alınıyor ameliyat falan oluyorlar. O yüzden erken teşhis aparatla hemen tedavi ediliyor.Ne yapıldı peki cnm
1.ay ya da 40 gunlukken yapılıyorCanim 2. Ayda yapilacak dediler bana doktor niye öyle dedi ki sana usg mi yapti
Çıkık değil bizimkisiDoktoru dinleyip 1 ay 2 bez taktı tabi bi faydası olmadı. İyi bi doktor buldu o söyledi 2 bezin faydası olmadığını. 3 ay aparat takıldı tabi zor oluyor çocuk aparatla hiç rahat edemiyor ama öyle iyileşiyor.Erken tedavi olmazsa alçıya alınıyor ameliyat falan oluyorlar. O yüzden erken teşhis aparatla hemen tedavi ediliyor.
Gazla uğraşması ne zor. Tuvalete gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?