2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım sen birde hangi çocuk druna götürmeyi düşünüyorsun yada memnun olduğun biri var mı
Canım bizim doktor başkentte. Bı kere Gülay hanıma bi kere de Musa beye götürdüm. İkisi de 100 lira. Bı de Zeynel bey var prof. O 250 lira. Çok elzem bişey olmadıkça artık doktora götürmek istemiyorum . Ama gerek olursa Gülay hanımla devam edicem. Tatlı kadın tüm sorularini içtenlikle ve uzun uzun cevaplıyor ve tecrubeli. Musa bey genç ve çok ekabir. Bı kaç bişey sorunca hoşlanmadı benden. Cahil insan seviyor anladığım kadarıyla. O diyecek sen yapacan soru sormayacan öyle bi tip.

Son düzenleme:
Ya kızlar moralim çok bozuk :( oğlum sabah 6:30 de uyandi şuan öğlen 2:14 daha yeni uyudu,agladi sizladi bende bagirdim:( altini temizledim sakinleşti kucağıma aldım sakin sakin durdu gözlerime bakti uzun uzun içim parçalandı ya ben ne biçim anneyim? El kadar bebeğe bağırdım...
Kiz bağırma anlamaz ki annesini benimkide öyleydi. Kaç gündür halbuki çocuğum doymuyormus

Ya kızlar moralim çok bozuk :KK43: oğlum sabah 6:30 de uyandi şuan öğlen 2:14 daha yeni uyudu,agladi sizladi bende bagirdim:KK43: altini temizledim sakinleşti kucağıma aldım sakin sakin durdu gözlerime bakti uzun uzun içim parçalandı ya ben ne biçim anneyim? El kadar bebeğe bağırdım...
Bozma moralini daha çoook bağıracak. Biz de insanız bi sabrımız var. ANNeliğini sorgulama canım.

Kızlar şimdi benden limon büyüklüğünde bi parça düştü sert bi pıhtı yumağı gibi yuvarlak bütün bi parça kafayı yicem ya normal mi anormal mi başına böyle bişey gelen var mı
O ne yaa. İçerde parça filan mı kalmış acaba🤔 doktora bi sorsan yaa. Limon baya büyük bişee çünkü

Kızlar şimdi benden limon büyüklüğünde bi parça düştü sert bi pıhtı yumağı gibi yuvarlak bütün bi parça kafayı yicem ya normal mi anormal mi başına böyle bişey gelen var mı
Bence normal canım. Sezaryen mi oldun? Eğer öyleyse gayet normal. Mesela ben doğumdan çıktıktan sonra tansiyonum dusuktu ve çıkmıyordu rahmimde kalan pihtilardan şüphelendiler,bir doktor geldi karnıma sertçe basti 4-5 defa ve bütün pıhtılar çıkmış (eşim görmüş) o yüzden sonradan hiç parçalı kan gelmedi. Ama seninkine öyle yapilmadiysa o parçaların gelmesi normal

Bozma moralini daha çoook bağıracak. Biz de insanız bi sabrımız var. ANNeliğini sorgulama canım.
Ya sorma gerçekten uykusuzluk baş agrisi beni oldurdu. Geceleri 2 defa uyandırıp emziriyorum,tekrar uyutmak falan 1.5 saatimi alıyor haliyle çok az uyuyorum,oda az uyuyor ama niye tekrar uyumuyor anlamıyorum ki :( iki gözüm iki çeşme agladim yavrum bana masum bakınca

Kızlar bebeğim dogdu şükür yanımda uyuyor su an. Ama resmen unutmuşum taze bebek emzirme vs.Kızım daha 21 aylık olmasına ragmen her sey sil bastan resmen. Bi de agrım cok var asırı. İkinci sezeryanda bu agrılar ne zaman geciyor baya zorlanıyorum cunku ilki boyle değildi. Bi de ben daha ayaga kalkmadım. 3te odadaydım ama 11 de kaldırıcaz dediler. Sanki ilkinde hemen kaldırmıslardı gibi hatırlıyorum.Siz de nasıl olmustu.

Ben de gecmeyi dusunuyorum hasta bezi cok agır oluyor. Bir de dikiş ağrıları ne zaman azalır :KK43: bugun 4.gün daha cok agrıyor
Evet bazen daha belirgin bir ağrı oluyor. Geçer kısa sürede. Dr. muhakkak ağrı kesici yazmıştır. Sabah akşam sonuna kadar kullandım ben. Antibiyotik de öyle. Batikon da iyileşmeye yardımcı oluyor, enfeksiyon gelişmesine engel olarak.

Ya kızlar moralim çok bozuk :KK43: oğlum sabah 6:30 de uyandi şuan öğlen 2:14 daha yeni uyudu,agladi sizladi bende bagirdim:KK43: altini temizledim sakinleşti kucağıma aldım sakin sakin durdu gözlerime bakti uzun uzun içim parçalandı ya ben ne biçim anneyim? El kadar bebeğe bağırdım...
Anneliğini sorgulama kuzum bağıracaksan şimdi bağır zaten anlamaz üzülmez deşarj olmuşsundur en fazla zor süreçlerden geçtik daha zor sürece girdik sinirlerin boşalmış olmuş bitmiş mikemmel annesin ben eminim sende emin ol ❤️❤️❤️

Kızlar kalça çıkığı usg yaptıran var mı
Bugun dr gittim iki bez takmami söyledi,1 ay sonra tekrar kontrol
Böyle bir durum yaşayan var mı

Kızlar bebeğim dogdu şükür yanımda uyuyor su an. Ama resmen unutmuşum taze bebek emzirme vs.Kızım daha 21 aylık olmasına ragmen her sey sil bastan resmen. Bi de agrım cok var asırı. İkinci sezeryanda bu agrılar ne zaman geciyor baya zorlanıyorum cunku ilki boyle değildi. Bi de ben daha ayaga kalkmadım. 3te odadaydım ama 11 de kaldırıcaz dediler. Sanki ilkinde hemen kaldırmıslardı gibi hatırlıyorum.Siz de nasıl olmustu.
Gözünaydın canım 🙏 korktuklarını yaşamadan meleğine kavuştun şükür ❤️
Genel mi oldun spinal mi bilmiyorum ama 7-8 saat sonra kalktım ben ayağa uyuşukluk geçince

Anneliğini sorgulama kuzum bağıracaksan şimdi bağır zaten anlamaz üzülmez deşarj olmuşsundur en fazla zor süreçlerden geçtik daha zor sürece girdik sinirlerin boşalmış olmuş bitmiş mikemmel annesin ben eminim sende emin ol ❤❤❤
😭Sevalimmmm🤗 kuzum iyi ki varsın.

Back