2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayy ne güzel canımm, gözün aydın. Detayları bekliyoruz inşaAllah🤩😍. Seninle günümüz aynıydı ve bebişim halen karnımda. Aile hekimim beni görünce daha doğmadımı diye şaşırdı bugün🙄🙄. Bu arada benim kasılmalarım ve rahmimde adet sancısı gibi zonklamalar var. Az mı kalmış dersin?
Az kalmis kalmis zaten canim😊 Cok.tesekkur.ederim insallah hayirlisiyla sende en guzel zamaninda dogurursun

Kız bide Ajda diyince aklıma ne geldi ben genç körpe iken güvenlik yapmıştım çeşmede acık havada ajdanın konseri vardı bi araba geldi herkez Ajda geldi falan diyo r ben aranıyorum Ajda :)) bir baktım ayağında şalvar tipi pantalon üstünde bol bişi dizilerini tuta tuta yaşlı bir kadın geliyor ben burada nasıl konser vercem şimdi diyerek şok oldum hayallerim yıkıldı:) konser çıkışı herkez ajdayı bekliyor bize soruyorlar siz yakından gördünüz mü güzel mi diye bende dedim eh işde:))))) Ajda bir geldiii aman Allahım o gözler o yüz o fizik dedim bu ne beeee....kadına içerde napmıslarsa ben bu kadar güzel yüz görmedim :))
Tabi kızım ne saniyodun ki kadın 70 geçti sonuçta ama yine de hic taviz vermiyo goruyo musun bende öyle yapcam jöle gibi karnımı soylemiycem ama efsoyum diycem 😃😃😃

Canimsular ❤ benim kız hemen her emmeden sonra hıçkırıyor. Bazıları ciğerleri açılıyor diyor, bazıları çok emdiginden yaradığını gösterir diyor. Bir de arka arkaya 4 5 kez hapşırıyor. Hasta da değil. Var mı başka bebisiböyle olan?
Evet canım çok sık hıçkırık ve hapşırma var ebe adapte olmak için hapşırıyo anne karnında olmayan şeylerle karşılaştı dedi

Canimsular ❤ benim kız hemen her emmeden sonra hıçkırıyor. Bazıları ciğerleri açılıyor diyor, bazıları çok emdiginden yaradığını gösterir diyor. Bir de arka arkaya 4 5 kez hapşırıyor. Hasta da değil. Var mı başka bebisiböyle olan?
Hepsi normal, bebeklerin burun kılları olmadığından hapsırırlar..

ya dün dışarı çıktık eşimle
arkadaşla karşılaştık yanında bi kadın vardı
bebek mi bekliyosun hayırlı olsun dedi ben şok
ne dicem bilemedim
arkadaşım yeni doğum yaptı dedi ben cevap veremedim sinir oldum 😡
Ayy allaaam yaaa heee bekliyom napacan yaniii. Sen mi büyütüceeen. Bu insanların da gereksizliğiii 😏

Ya kızlar moralim çok bozuk :( oğlum sabah 6:30 de uyandi şuan öğlen 2:14 daha yeni uyudu,agladi sizladi bende bagirdim:( altini temizledim sakinleşti kucağıma aldım sakin sakin durdu gözlerime bakti uzun uzun içim parçalandı ya ben ne biçim anneyim? El kadar bebeğe bağırdım...

Kızlar şimdi benden limon büyüklüğünde bi parça düştü sert bi pıhtı yumağı gibi yuvarlak bütün bi parça kafayı yicem ya normal mi anormal mi başına böyle bişey gelen var mı

Back