Bence geçebilirsin canım. Hatta normal 10 lu pedler bende iyi oldu. Yani öyle uzun falan gerekmedi.Normal pede ne zaman gecmiştin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence geçebilirsin canım. Hatta normal 10 lu pedler bende iyi oldu. Yani öyle uzun falan gerekmedi.Normal pede ne zaman gecmiştin canım
tesekkur ederim canim Allah razi.olsunSanırım doğurdun canım.Allah analı babalı büyütsün.Bol sütlerin olsun.Gecmis olsun sana da ❤![]()
Az kalmis kalmis zaten canimAyy ne güzel canımm, gözün aydın. Detayları bekliyoruz inşaAllah. Seninle günümüz aynıydı ve bebişim halen karnımda. Aile hekimim beni görünce daha doğmadımı diye şaşırdı bugün
. Bu arada benim kasılmalarım ve rahmimde adet sancısı gibi zonklamalar var. Az mı kalmış dersin?
Tabi kızım ne saniyodun ki kadın 70 geçti sonuçta ama yine de hic taviz vermiyo goruyo musun bende öyle yapcam jöle gibi karnımı soylemiycem ama efsoyum diycemKız bide Ajda diyince aklıma ne geldi ben genç körpe iken güvenlik yapmıştım çeşmede acık havada ajdanın konseri vardı bi araba geldi herkez Ajda geldi falan diyo r ben aranıyorum Ajda :)) bir baktım ayağında şalvar tipi pantalon üstünde bol bişi dizilerini tuta tuta yaşlı bir kadın geliyor ben burada nasıl konser vercem şimdi diyerek şok oldum hayallerim yıkıldı:) konser çıkışı herkez ajdayı bekliyor bize soruyorlar siz yakından gördünüz mü güzel mi diye bende dedim eh işde:))))) Ajda bir geldiii aman Allahım o gözler o yüz o fizik dedim bu ne beeee....kadına içerde napmıslarsa ben bu kadar güzel yüz görmedim :))
Bende milletin gözünün içine baka baka 90/60 /90 ım dicem idolum banu alkan:))Tabi kızım ne saniyodun ki kadın 70 geçti sonuçta ama yine de hic taviz vermiyo goruyo musun bende öyle yapcam jöle gibi karnımı soylemiycem ama efsoyum diycem![]()
İkiside mi gazlı canım ?Gazla uğraşması ne zor. Tuvalete gidemiyorum![]()
Ben de gecmeyi dusunuyorum hasta bezi cok agır oluyor. Bir de dikiş ağrıları ne zaman azalırBence geçebilirsin canım. Hatta normal 10 lu pedler bende iyi oldu. Yani öyle uzun falan gerekmedi.
Evet canım Ömer daha fazla ama ikisinde de varİkiside mi gazlı canım ?
Canım sen birde hangi çocuk druna götürmeyi düşünüyorsun yada memnun olduğun biri var mıİkiside mi gazlı canım ?
Canım gazla uğraşmak zor, geçen hafta sucuk ve acı turşu yemiştim 3 gün sancılandılar baharat ve acıya dikkat ediyorum şimdi daha rahatlarEvet canım Ömer daha fazla ama ikisinde de var
Evet canım çok sık hıçkırık ve hapşırma var ebe adapte olmak için hapşırıyo anne karnında olmayan şeylerle karşılaştı dediCanimsular ❤ benim kız hemen her emmeden sonra hıçkırıyor. Bazıları ciğerleri açılıyor diyor, bazıları çok emdiginden yaradığını gösterir diyor. Bir de arka arkaya 4 5 kez hapşırıyor. Hasta da değil. Var mı başka bebisiböyle olan?
Wcye her gittikden sonra buz gibi su dök canim orana cabuk iyilestiriyoBen de gecmeyi dusunuyorum hasta bezi cok agır oluyor. Bir de dikiş ağrıları ne zaman azalırbugun 4.gün daha cok agrıyor
Hepsi normal, bebeklerin burun kılları olmadığından hapsırırlar..Canimsular ❤ benim kız hemen her emmeden sonra hıçkırıyor. Bazıları ciğerleri açılıyor diyor, bazıları çok emdiginden yaradığını gösterir diyor. Bir de arka arkaya 4 5 kez hapşırıyor. Hasta da değil. Var mı başka bebisiböyle olan?
Çakacan ağzına bitaneeKatılıyorum sana bu kv de beni cıldırtacak sürekli sarılık olursa aglayınca pipisinde yara mı var. Göğsün topaklanmıs ateslenirsin hep olumsuzu cagırıyor cıldıracam.
Ayy allaaam yaaa heee bekliyom napacan yaniii. Sen mi büyütüceeen. Bu insanların da gereksizliğiiiya dün dışarı çıktık eşimle
arkadaşla karşılaştık yanında bi kadın vardı
bebek mi bekliyosun hayırlı olsun dedi ben şok
ne dicem bilemedim
arkadaşım yeni doğum yaptı dedi ben cevap veremedim sinir oldum![]()
Hayırlısı ile gelsin bebişin :) sancı veya kasılma var mı?