2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Az kalmis kalmis zaten canim Cok.tesekkur.ederim insallah hayirlisiyla sende en guzel zamaninda dogurursun

Tabi kızım ne saniyodun ki kadın 70 geçti sonuçta ama yine de hic taviz vermiyo goruyo musun bende öyle yapcam jöle gibi karnımı soylemiycem ama efsoyum diycem

Evet canım çok sık hıçkırık ve hapşırma var ebe adapte olmak için hapşırıyo anne karnında olmayan şeylerle karşılaştı dedi

Hepsi normal, bebeklerin burun kılları olmadığından hapsırırlar..

Ayy allaaam yaaa heee bekliyom napacan yaniii. Sen mi büyütüceeen. Bu insanların da gereksizliğiii

Ya kızlar moralim çok bozuk oğlum sabah 6:30 de uyandi şuan öğlen 2:14 daha yeni uyudu,agladi sizladi bende bagirdim altini temizledim sakinleşti kucağıma aldım sakin sakin durdu gözlerime bakti uzun uzun içim parçalandı ya ben ne biçim anneyim? El kadar bebeğe bağırdım...

Kızlar şimdi benden limon büyüklüğünde bi parça düştü sert bi pıhtı yumağı gibi yuvarlak bütün bi parça kafayı yicem ya normal mi anormal mi başına böyle bişey gelen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…