2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynı benim bebiş. Birden kilo alacak bak gör :))

Ay cocuk üsüyo diye lütfen kat kat giydirmeyin hapsirmasi gayet normal bagisiklik kazaniyo hickirmasida migdesinik yavasca büyüdüne isaret canim emzirirken bazen bacaklarini soy daha iyi emer Allah bagislasin

Sen bi sussana alla alla yaa biz burada moral vermeye calısıyoz kız cıkmış ben efsoyum hepimiz öyle değiliz diyor:)))))

Doğuranlar varsa Allah analı babalı büyütsün.Mesajlari okuyamıyorum hepsini.Dogurmayanlara Allah kolaylık versin.Saglikla gelsin bebekleriniz.Bugun öğleden sonra minik hep gazliydi.Abisi de sürekli kendisiyle ilgilenmemi istedi.Yoruldum baya.Ikisi de bi ara uyudu bende yorgunluktan uyuyup kalmışım iyi oldu.Bu arada hastaneden geldiğimden beri kimse yok yanımda yalnız bakıyorum bebeğe.Gece eşimle bakıyoruz.Kv canı isterse arada uğruyor.

Canım öylesi daha iyi bence yaa. Bebeğine kendin bak ama kv büyük oğlanı az goturse hiç değilse daha iyi olur senin için. Allah yardımcın olsun

Var ben her emmeden sonra az bi kusma hıçkırık hapşuuu :)) süt gıdıklıyor herhalde:)) annemde midesi genişliyor diyor hıckırınca herkez bişey diyor işde

Aynen hickiriyor benim oğlan da.Midesi büyüyor kilo alıyor minnoslar.Hapsirmasi da normal.Terletmemeye ve usutmemeye dikkat etmek lazım.Bizim burası serin biraz.Kisa kollu citcitli badi üzerine bir kat giydirip bir Müslin ve bir penye battaniyeye sarıyorum yeterli geliyor.Antalya sıcaktır ona göre giydirirsin.

Ben izmirdeyim kısa kol bacak çıplak falan takıldım başta sonra anne azarı yedim şimdi altına uzun üstüne uzun giydiriyorum bakıyorum keyfi yerinde ne terleme ne bişi diğer türlü bakıyorum ayakları elleri buz gibi oluyordu.buda bebekdeb bebeğede değişiyor herhalde bizim ki sıcağı seviyor

Canım öylesi daha iyi bence yaa. Bebeğine kendin bak ama kv büyük oğlanı az goturse hiç değilse daha iyi olur senin için. Allah yardımcın olsun

Tek bakmak iyi tabi canım.Kv çok moral bozuyor her konuda eşim tembihlemis.Aklinca banane madem diye uğramıyor.Çokta tın.Buyuk oğlumu alıyordu.Bugün onu da almadı.Nasilsa bu düzene er geç alışmak zorundayım erken oturmuş olur düzenimiz.Cok şükür iyi hissediyorum.3-4 gün daha geçse iyice toparlarim.Allah hepimize güç kuvvet versin kimseye muhtaç etmesin.Amin.

Aynen canim cocuk doktoru soyledi sut ver sonra mama ver dedi

Dur daha seneye de bi kız doğurup dooooogru estetikciye deri tayt şişme kolsuz mont spor ayakkabilar ve o zamana inşallah alacağım lüks aracımla gitcem oğlumu okukdan almaya
Kız bide Ajda diyince aklıma ne geldi ben genç körpe iken güvenlik yapmıştım çeşmede acık havada ajdanın konseri vardı bi araba geldi herkez Ajda geldi falan diyo r ben aranıyorum Ajda :)) bir baktım ayağında şalvar tipi pantalon üstünde bol bişi dizilerini tuta tuta yaşlı bir kadın geliyor ben burada nasıl konser vercem şimdi diyerek şok oldum hayallerim yıkıldı:) konser çıkışı herkez ajdayı bekliyor bize soruyorlar siz yakından gördünüz mü güzel mi diye bende dedim eh işde:))))) Ajda bir geldiii aman Allahım o gözler o yüz o fizik dedim bu ne beeee....kadına içerde napmıslarsa ben bu kadar güzel yüz görmedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…