- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Canım vaktiyle anneme olmuş. Komşusu haber etmeden arkasından iki kürek kemiğinin ortasına kuvvetlice vurup eline de yarım ekmek soğan verip al ye demis. Annemin onunla boşalmış göğsü ama bilimsel bir yöntem değil tabiki bu. Diğer türlü ilaç ve hastane pompasiyla süt sagip bosaltiyorlarmis ama oda baya acılı oluyormuş. Esin bı denesin istersenOğlanlarin biri aşırı gazlı sabaha kadar çığlık çığlığa ağlıyor çıkarsa da bitmiyor bir türlü, diğeri bebek reflusu eğer besleyince kucağımda yarım saat dik tutmazsam hepsini kusuyorve tam ememedikleri için sağ meme bugün mastit oldu. Su mastitin çözümünü bilen beri gelsin hele bu meme açılırsa hayır duası alacak
Göğüs ağrısı yarası dedin mi cigerim sızlıyor valla nasıl bı acı tahmin ediyorum kıyısından döndüm bende. Annem mucize anlatır gibi anlatır her seferinde çünkü kangren gibi mosmor olmuş annemin göğsü o halde bile işe yaramış. Bı dene istersen eşine anlat haberin yokken yapsın.Birefebirece bilimsel yanım kalmadı vallahi su içinde bulunduğum hallerde, aklımda olsun denemek kimseye zarar vermez.
9 kg da cok iyi canim ben cok biskuvi cikolatane bulsam atiyorum malesef su da 1,5lt yi gecmiyor hosaf falan zaten yokbunu bende düşünüyorum
kilo verenler nasıl verebiliyo acaba
benim bugün 21. günüm giden kilo 9
ki ben aburcubur yemeyen asitli falan içmeyen
bütüngün hoşaf humana rezene takılan biriyim
anlamıyorum niye veremiyorum
hareket yok ondan belkide
gerçi her akşam eşimle 1 saat çıkıyoruz yürümeye ama bazen annem arıyo kız durmuyo gelin diye o 1 saatlik yürüyüş oluyo 10 dakika
Bende 5 daha versem tamam da zorlamiyorum simdilik hatta baya rahat yiyorum sonrada niye gitmiyo diyorum ilkinde 16kg aldim sadece 5kg vermistim simdide 11 kg aldim yine 5 kg verebildimBana 1 ay sonra ertesi gün de gelebilirsin dedi.
10. Gün 6 kilo gitmiş 7 kaldı. Tatlı, dondurma, komposto herbir şeyi de yiyorum. İlerde yürüyüşe başlarım. Eşim haftasonu evdeyken çıkabilirim. Evde mecburen iş de yapıyorum. Onun etkisi olabilir.
Canım ılık kompres yap sıcak suda sıktığın havluları koy yada sağlam bi sıcak su torbasınada kaynar olmayacak şekilde sıcak su koyup omuzlara koltuk altına göğüslere masaj yap ama dikkat et patlamasın torba allah korusun ve hemen ardından canın yansada sağOğlanlarin biri aşırı gazlı sabaha kadar çığlık çığlığa ağlıyor çıkarsa da bitmiyor bir türlü, diğeri bebek reflusu eğer besleyince kucağımda yarım saat dik tutmazsam hepsini kusuyorve tam ememedikleri için sağ meme bugün mastit oldu. Su mastitin çözümünü bilen beri gelsin hele bu meme açılırsa hayır duası alacak
Bende öyle ya tutamıyorum kendimi. Emzirmek feci aciktiriyor. Gerçi artık kilo derdim pek kalmadı gibi 4 kilom kaldı ama bende spor yapamidigim için çok üzülüyorum.9 kg da cok iyi canim ben cok biskuvi cikolatane bulsam atiyorum malesef su da 1,5lt yi gecmiyor hosaf falan zaten yok
Canim sicak buhara tuttum dus aldim sagmaya calistim daha beter oldu ne zamanki kızım bi sekilde taş gibi gogsu emmeye basladi o zaman rahatladimOğlanlarin biri aşırı gazlı sabaha kadar çığlık çığlığa ağlıyor çıkarsa da bitmiyor bir türlü, diğeri bebek reflusu eğer besleyince kucağımda yarım saat dik tutmazsam hepsini kusuyorve tam ememedikleri için sağ meme bugün mastit oldu. Su mastitin çözümünü bilen beri gelsin hele bu meme açılırsa hayır duası alacak
Sende cok iyi verdin ama canim bide baya su iciyosun sen onun faydasi oluyordur spor 6 ay sonra baslanabiliyor galiba ama simdi olsa o kadar enerjin varmiki her firsatta uyu bosverBende öyle ya tutamıyorum kendimi. Emzirmek feci aciktiriyor. Gerçi artık kilo derdim pek kalmadı gibi 4 kilom kaldı ama bende spor yapamidigim için çok üzülüyorum.
Tamam ozaman tam zamanı gitmem için tesekkürlerBana 1 ay sonra ertesi gün de gelebilirsin dedi.
10. Gün 6 kilo gitmiş 7 kaldı. Tatlı, dondurma, komposto herbir şeyi de yiyorum. İlerde yürüyüşe başlarım. Eşim haftasonu evdeyken çıkabilirim. Evde mecburen iş de yapıyorum. Onun etkisi olabilir.
Evet su alışkanlığım hamileyken bı başladı iyi de oldu valla. Öncesinde icmiyordum böyle. Evet 6-7 ay çok dikkat edicen bebek dışında bişey kaldirmiycan dedi doktor benimki de estetik dikiş. Yürüyüş dışında bişey kalmıyor onunda bebekle yapamıyorum işte :) 2+2 den 4 saat uyuyabildigim günler baya iyi hissediyorum enerji olarak. Kız ben gündüz hiç uyuyamıyorum huyum kurusun ya.Sende cok iyi verdin ama canim bide baya su iciyosun sen onun faydasi oluyordur spor 6 ay sonra baslanabiliyor galiba ama simdi olsa o kadar enerjin varmiki her firsatta uyu bosver
Gaz mi oluyor yavrumda ?Bizim kızın yine inlemeleri basladi inşallah normaldir
Çok geçmiş olsun canım benim ❤ Geçen bir arkadaşım bahsetti. Ne yaptılarsa göğüsü acamamislar. En son kocası acita acita emmiş öyle açılmış. Son çare olarak aklında kalsın balım.Oğlanlarin biri aşırı gazlı sabaha kadar çığlık çığlığa ağlıyor çıkarsa da bitmiyor bir türlü, diğeri bebek reflusu eğer besleyince kucağımda yarım saat dik tutmazsam hepsini kusuyorve tam ememedikleri için sağ meme bugün mastit oldu. Su mastitin çözümünü bilen beri gelsin hele bu meme açılırsa hayır duası alacak
Cnim ilk aşı da ne huzursuzluk ne ateş bişey olmuyor merak etme. Bezini değiştirirken bacağı aciyabilir belki diye az dikkat ediver tamam. Banyo da da sorun olmadı. Bilgin olsun. Benim de ikinci asi var haftaya. O saatli asiymis. İllaki sabah 8:45 de gelicen dediTamam ozaman tam zamanı gitmem için tesekkürler
Bu arada reflu nasıl anlaşılıyor canim? Her kusan bebekte görülür mu acabaOğlanlarin biri aşırı gazlı sabaha kadar çığlık çığlığa ağlıyor çıkarsa da bitmiyor bir türlü, diğeri bebek reflusu eğer besleyince kucağımda yarım saat dik tutmazsam hepsini kusuyorve tam ememedikleri için sağ meme bugün mastit oldu. Su mastitin çözümünü bilen beri gelsin hele bu meme açılırsa hayır duası alacak
Canım yenidoğan kontrolünde anlattım ordaki hoca da reflü olur dedi, ne kadar az süt mama yese de hemen yatirinca anında hepsini olduğu gibi kusuyor. Günde 2-3 olduğu oldu çok üzülüyorum zayıf kaldı bir de zaten sarilik ve kilo kaybından 3 gün hastanede yattık tekrar alırlar diye ödüm kopuyor bu perşembe kontrol var yineBu arada reflu nasıl anlaşılıyor canim? Her kusan bebekte görülür mu acaba
18 inde yaptircam sağlık ocağında. Kacamadim hemşireden. Burda yapacağı test özelde 1200 liraymis. Kesinlikle gel dedi gidicem.40.sı olanlar smear testi yaptırdınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?