2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Buzluga atacak kadar olmuyor maalesef,2-3 saatte emiyor küçük bey

Kuzum vallahi öyle süt yutma sesi geliyor kii! Uzaktaki oturan eşim bile o ses ne ya diyor! Ağzını çekince sütler akar boynuna doğru,ama yarım saat sonra memeden zor cekiyorum ona kalsa 1-2 saat emer öyle

Canım nasıl bir korse kullanıyorsun?

Ben seni yemeyeyim de napayım yaaaaa
Kızlar ya benim kanama siyaha yakın ve pıhtı gibi çok koyu kıvamlı sümük gibi uzuyor ve kötü kokulu anormal gibi sanki sizin kanamalarınız ne durumda bugün 11. Günüm
Benim doktorum anlattığın şekilde olursa kontrole gel demişti, istersen bir kontrole git yarın.
Canımm haberlerin iyi olmasına sevindim. Benim kuzular da tam ememiyor 10 dk emse öpüp bşıma koyacağım, mecbur sağıyorum ben de. Bu sefer de kolaya alışıyorlar Benim de iç organlarım ayağa kalktığımda yer değiştirir gibi oluyor, aynı şeyleri yaşıypruz ben de 10 kilo vermişim.
Canım hiç masaj yap demediler. Aksine asla orayı nemli tutma, elini sürme, ektra hiçbir merhem vs kullanma dediler. Ama benimki estetik kendi kaybolan dikiş, belki yapıştırmada farklı bir uygulama vardır.

Ya inşallah çabuk uyum sağlarız birbirimize, biraz daha ameliyattan korkuyorum galiba, inşallah her şey yolunda gider canım op oglusunu benim için
Ah canım 7yil...Allahım yarabbim ne büyük mucize bir bebeği bedeninde büyütmek dünyaya getirmek...valla boğazım düğüm düğüm
Maşallah canım size, sezaryen olacak ya süt gelmezse diye bile korkuyorum şimdiden iyice manyak oldum Yavruma kavuşmaya az kaldı, anne olucam inşallah ama inan bu cümleleri kurarken bile ya bu ben miyim, nasıl olacak fln diyorum Kendime inancım yok sanki, tam moddayken kendi kendimi kkucumseyip frenleyip benden anne olur mu diye bunalim takılıyorum Acayip bı duygu karmaşası...

Sezaryen oldum hemen sütüm geldi hiiiç endişe etme canım damla damla yetiyo ilk gün işte o moddan çıkman için doğurman gerek diceksin boşuna evham yapmışım
Çok kolay uyum sağlicaksın kendine güven bebeğine güven canım benim

Sağ ol meylencim inşallah
Cuma günü büyük gün dua edin bizlere

İnşallah canım evet ilk kez anne olucam Allah izin verirse..korku heyecan stres mutluluk hepsi bi arada ve galiba stresten olsa gerek kasıklarim agriyo adetmisim gibi...elim ayağıma dolaniyo
Seninle hislerimiz de aynı sezeryan günümüz de bende cuma günü olacağım Allah nasip ederse benimde ilk bebeğim ama öyle düşünmemeye çalış öyle bir hayata daha alışacağız canından bir parça olacak güzel düşün güzel olsun herşey cnm

Bana hemsire arkadasim söylemişti canim onların hastanede yaptığı tarzda bastirarak yap cabuk toparlansin demişti ama yapmadim hic dikis yerim sisti agri yaptı derkrn daha yeni duzeliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…