Ateşini ölç canım, öyle değildiCanım peki kanaman nasıldı kokulumuydu benim ki siyaha yakın ve pıhtı gibi sümük gibi uzuyor enfeksiyondan korkuyorum
Benim gibi olan varmı diye soracaktım ki varmış sürekli meme istiyor emzik verdim artık oguruyor onu da napcam bilmiyorum annemde benden bekliyor iki lokma yemek için bugün bu kadını da dovecemBizde de aynı durum sabah 10 dan beri em 10 dkka uyu aglayarak uyan geri em geri uyu uyan agla modundayiz 2 yudum birsey zor yedim simdi annem geldi Allahtan yani boyle hayat gecer mi diyorum artik gece oturup bende agladim onunla birlikte
Antibiyotik bitirmişsindir. Belki karakteristik olarak öyle kanama oluyordur.Canım peki kanaman nasıldı kokulumuydu benim ki siyaha yakın ve pıhtı gibi sümük gibi uzuyor enfeksiyondan korkuyorum
Doyduğuna ikna olmuşsam meme vermiyorum ben. Araları emzik vs geçirmeye çalışıyorum. Yoksa midedeki süt yeni gelen süt birbirine karışıyor. Huzursuz oluyor. Gazlanıyor. Ağlıyor ve güzel uyuyamıyor.Benim gibi olan varmı diye soracaktım ki varmış sürekli meme istiyor emzik verdim artık oguruyor onu da napcam bilmiyorum annemde benden bekliyor iki lokma yemek için bugün bu kadını da dovecem
Benim kız sürekli aç o zaman canımAç bebek uyuyamaz.Surekli meme aranır.Kiyafetlerini ellerini ağzına sokar.Huysuzlanir.Emerken yutkunma sesi gelmesi lazım.Memeyi çekince ağzının kenarlarında süt kalması lazım.Emerken uykuya dalması yerine koyunca gazı vs yoksa altı temiz ise en az 1-2 saat derin uyuması lazım.
Aa bana batikon yazmadı.. Sen her tuvaletten sonra fln mi kullanıyorsun? Benim ilk iki doğumumda 10 gün bile sürmemişti düşmüştü ama onlarda epizyotomi yoktu bu dikiş sanki farklı.. neyse yapacak bir sey yok beklicez görücez10. Gün ilk dikiş bu sabah düştü. Doktor kontrolü de bugündü. Usg baktı. Kan değerleri tahlil istedi. Batikon kullanımına devam. Yolunda gibi bakalım.
Batikon tarzı bir şey hastanede kullandırdılar. Ve evde de devam etmemi söylediler. Eczaneden batikon aldık. Devlet karşılamıyor. Her vc sonrası onu kullanıyorum. Hatta bugün kontrolde dr sordu kullandım dedim ben de.Aa bana batikon yazmadı.. Sen her tuvaletten sonra fln mi kullanıyorsun? Benim ilk iki doğumumda 10 gün bile sürmemişti düşmüştü ama onlarda epizyotomi yoktu bu dikiş sanki farklı.. neyse yapacak bir sey yok beklicez görücez
Benim kız sürekli aç o zaman canım
Asla emme hissi geçmiyo bırakıyorum başlıyo ağlamaya uyumuyo yatmıyo kucak istiyo meme istiyo oluk oluk kusuyo ve altına şarıl şarıl işiyo aç olduğunu asla düşünmüyorum
Ki zaten bende senin gibi düşünüp sordum ebeye anne kokusu istiyo kendini güvende hissetmek istiyo adapte olmaya çalışıyo kendince öyle bi mekanizmaları var refleks aç olduğu için değil dedi
İnşallah benim kızda gerçekten acıktığım zaman ağlar artık canım valla meme kalmadı bende artıkınGenelde böyledir canım.Aç olduğu kesinlikle farkedilir.Bebek surekli huzursuz ve halsiz olur.Tabi tok olduğu halde Nisa gibi olan bebeklerde var.
Benim oğlan öyleydi. Gak guk meme modundaydık. Artık süt fazla gelirdi kusardı, sonra yine meme arama modundaydı. Ama kısa sürede güzel kilo alıyorlar. Bu iyi haberİnşallah benim kızda gerçekten acıktığım zaman ağlar artık canım valla meme kalmadı bende artıkın
Göğsün şişerse sertleşirse boşalana kadar sağmam gerek. Ama şu an öylen bir durumun yoksa düşünme belki de hiç olmayacakKızlar göğüslerim süt dolmaya basladı bebek her seferinde 15 20 dk emiyor yeterli mi ? Bir de mastit ve göğüs yarası olmamak için ne önlem almalı?
Çok ilginç bir olay yaa insan şok olur. Geçmiş olsun durup dururken insan şok olur.Kızlar şiddetli ağrı ve kasılmalarım vardı, sabah namazını kılarken kedim gelip oynadı benimle kendi çapında. Namazımı bitirdim gayet mutlu oynamaya devam ediyordu. Sonra yatağa girdim oda evin içinde gezindi mutfağa gitti eşimle beraber. acı çığlıklar attı eşim yanıma koştu bişeyler oluyo diye korkarak ve endişeli. Ben kalkıp yataktan gidene kadar can verdi neye uğradığımızı şaşırdık, ne oldu anlamadık kendini öylece yere atmıştı. Ikimizde ağır panik atak geçirdik sancı ve kasılmalarım bu raddede sona erdi. Dışarı götürdü eşim kızım sabah uyanır uyanmaz kediciiiiikkk diye seslendi kedimize. Kapıya arkadaşları geldi onu çağırdılar bende izin verdim gitti dedim biraz ağladı sonra anneşide var mıydı diye sordu bana, bende vardı dedim. Peki babaşıda var mıydı dedi evet dedim sevindi. Anladım ki her ne kadar kedimizi sevsede annesi ve babasının olmasını daha çok istiyormuş. Terk edilmiş bir kediydi sokaktan bulmuş aşılarinı falan yaptırmış besliyorduk Halen dumurum neye uğradığımı şaşırdım çok üzülüp çok ağladım. Eşim bugün veteriner arkadaşiyla konuşup bu tür vakalar var mı, acaba ne olmuştur diye anlamaya çalışacak. çünkü o son anlarinı bizzat gördü ve oda çok üzülüp ağladı... Şoktayız.......
Geçer geçer insan herşeye alışıyor vallaBizde de aynı durum sabah 10 dan beri em 10 dkka uyu aglayarak uyan geri em geri uyu uyan agla modundayiz 2 yudum birsey zor yedim simdi annem geldi Allahtan yani boyle hayat gecer mi diyorum artik gece oturup bende agladim onunla birlikte
İnşallah yarın da dualarımız seninle. Sağlıkla al yavrunu kucağınaCevaplar için tesekkurler kızlar. 12den sonra bir şey yiyip içmiyorum. İnşallah kolayca ve saglıkla gelir oglum dua edin
Acaba açlık değil mi? Gaz problemi varsa da sürekli aranma durumundadır. Ve meme verip durunca zırt pırt yine meme ister ve uyuyamaz. Biz gazlıyız ama düzenli emzirince 2 saate yakın derin uyuduğu bile olabiliyor.
Benim gibi olan varmı diye soracaktım ki varmış sürekli meme istiyor emzik verdim artık oguruyor onu da napcam bilmiyorum annemde benden bekliyor iki lokma yemek için bugün bu kadını da dovecem
Kızlar şiddetli ağrı ve kasılmalarım vardı, sabah namazını kılarken kedim gelip oynadı benimle kendi çapında. Namazımı bitirdim gayet mutlu oynamaya devam ediyordu. Sonra yatağa girdim oda evin içinde gezindi mutfağa gitti eşimle beraber. acı çığlıklar attı eşim yanıma koştu bişeyler oluyo diye korkarak ve endişeli. Ben kalkıp yataktan gidene kadar can verdi neye uğradığımızı şaşırdık, ne oldu anlamadık kendini öylece yere atmıştı. Ikimizde ağır panik atak geçirdik sancı ve kasılmalarım bu raddede sona erdi. Dışarı götürdü eşim kızım sabah uyanır uyanmaz kediciiiiikkk diye seslendi kedimize. Kapıya arkadaşları geldi onu çağırdılar bende izin verdim gitti dedim biraz ağladı sonra anneşide var mıydı diye sordu bana, bende vardı dedim. Peki babaşıda var mıydı dedi evet dedim sevindi. Anladım ki her ne kadar kedimizi sevsede annesi ve babasının olmasını daha çok istiyormuş. Terk edilmiş bir kediydi sokaktan bulmuş aşılarinı falan yaptırmış besliyorduk Halen dumurum neye uğradığımı şaşırdım çok üzülüp çok ağladım. Eşim bugün veteriner arkadaşiyla konuşup bu tür vakalar var mı, acaba ne olmuştur diye anlamaya çalışacak. çünkü o son anlarinı bizzat gördü ve oda çok üzülüp ağladı... Şoktayız.......
Canım sadece ped yeterli olmaz. Kremden sonra uzunca süre nemli kalması gerekiyor. Kalkan alsan iyi olur . Ben ilk dogumumda almadığıma aşırı pişman olmuştum. 4. 5. Günden sonra çok fena hale gelmişti memeleirmLansinoh 40 mllik almıştım onu sürüp göğüs pedi koyuyorum ben bir de emzirme atleti giyiyorum penye. Tek kuzucuklar emsin de razıyız kuzum ❤
Kızlar spinal sezeryana ac mı gitmek gerekiyor. Yarın olacak sezeryan kısmetse ilkinde sabah birden su bosalmasıyla zorunlu sezeryan oldugu için actım sımdı planlı olunca bilemiyorum ac mı tok mu gitmem gerektiğini.Doktoru da tatil gününde rahatsız etmek istemıyorum bu basit soru için acıkcası size sorayım dedim
Bu bacaksız kiloda almaz canım yediğini kusuyo işiyo mıçıyo ağlaya ağlaya ne var ne yok kalori yakıyor zaten yırtıyo kendini eviBenim oğlan öyleydi. Gak guk meme modundaydık. Artık süt fazla gelirdi kusardı, sonra yine meme arama modundaydı. Ama kısa sürede güzel kilo alıyorlar. Bu iyi haber
gece 12den sonra hiçbişey yiyip içmemen gerekiyo canım su bileKızlar spinal sezeryana ac mı gitmek gerekiyor. Yarın olacak sezeryan kısmetse ilkinde sabah birden su bosalmasıyla zorunlu sezeryan oldugu için actım sımdı planlı olunca bilemiyorum ac mı tok mu gitmem gerektiğini.Doktoru da tatil gününde rahatsız etmek istemıyorum bu basit soru için acıkcası size sorayım dedim
Canım ateşim yok hissetmiyorum aşırı bi ağrı durumuda yok ama kanama bi tuhafAteşini ölç canım, öyle değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?