2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizde de aynı durum sabah 10 dan beri em 10 dkka uyu aglayarak uyan geri em geri uyu uyan agla modundayiz 2 yudum birsey zor yedim simdi annem geldi Allahtan yani boyle hayat gecer mi diyorum artik gece oturup bende agladim onunla birlikte
Benim gibi olan varmı diye soracaktım ki varmış sürekli meme istiyor emzik verdim artık oguruyor onu da napcam bilmiyorum annemde benden bekliyor iki lokma yemek için bugün bu kadını da dovecem

Benim gibi olan varmı diye soracaktım ki varmış sürekli meme istiyor emzik verdim artık oguruyor onu da napcam bilmiyorum annemde benden bekliyor iki lokma yemek için bugün bu kadını da dovecem
Doyduğuna ikna olmuşsam meme vermiyorum ben. Araları emzik vs geçirmeye çalışıyorum. Yoksa midedeki süt yeni gelen süt birbirine karışıyor. Huzursuz oluyor. Gazlanıyor. Ağlıyor ve güzel uyuyamıyor.

Benim kız sürekli aç o zaman canım
Asla emme hissi geçmiyo bırakıyorum başlıyo ağlamaya uyumuyo yatmıyo kucak istiyo meme istiyo oluk oluk kusuyo ve altına şarıl şarıl işiyo aç olduğunu asla düşünmüyorum
Ki zaten bende senin gibi düşünüp sordum ebeye anne kokusu istiyo kendini güvende hissetmek istiyo adapte olmaya çalışıyo kendince öyle bi mekanizmaları var refleks aç olduğu için değil dedi

10. Gün ilk dikiş bu sabah düştü. Doktor kontrolü de bugündü. Usg baktı. Kan değerleri tahlil istedi. Batikon kullanımına devam. Yolunda gibi bakalım.
Aa bana batikon yazmadı.. Sen her tuvaletten sonra fln mi kullanıyorsun? Benim ilk iki doğumumda 10 gün bile sürmemişti düşmüştü ama onlarda epizyotomi yoktu bu dikiş sanki farklı.. neyse yapacak bir sey yok beklicez görücez

Batikon tarzı bir şey hastanede kullandırdılar. Ve evde de devam etmemi söylediler. Eczaneden batikon aldık. Devlet karşılamıyor. Her vc sonrası onu kullanıyorum. Hatta bugün kontrolde dr sordu kullandım dedim ben de.

Genelde böyledir canım.Aç olduğu kesinlikle farkedilir.Bebek surekli huzursuz ve halsiz olur.Tabi tok olduğu halde Nisa gibi olan bebeklerde var.

İnşallah benim kızda gerçekten acıktığım zaman ağlar artık canım valla meme kalmadı bende artıkın
Benim oğlan öyleydi. Gak guk meme modundaydık. Artık süt fazla gelirdi kusardı, sonra yine meme arama modundaydı. Ama kısa sürede güzel kilo alıyorlar. Bu iyi haber

Kızlar göğüslerim süt dolmaya basladı bebek her seferinde 15 20 dk emiyor yeterli mi ? Bir de mastit ve göğüs yarası olmamak için ne önlem almalı?
Göğsün şişerse sertleşirse boşalana kadar sağmam gerek. Ama şu an öylen bir durumun yoksa düşünme belki de hiç olmayacak Çok ilginç bir olay yaa insan şok olur. Geçmiş olsun durup dururken insan şok olur.
Bizde de aynı durum sabah 10 dan beri em 10 dkka uyu aglayarak uyan geri em geri uyu uyan agla modundayiz 2 yudum birsey zor yedim simdi annem geldi Allahtan yani boyle hayat gecer mi diyorum artik gece oturup bende agladim onunla birlikte
Geçer geçer insan herşeye alışıyor valla
Cevaplar için tesekkurler kızlar. 12den sonra bir şey yiyip içmiyorum. İnşallah kolayca ve saglıkla gelir oglum dua edin
İnşallah yarın da dualarımız seninle. Sağlıkla al yavrunu kucağına

Acaba açlık değil mi? Gaz problemi varsa da sürekli aranma durumundadır. Ve meme verip durunca zırt pırt yine meme ister ve uyuyamaz. Biz gazlıyız ama düzenli emzirince 2 saate yakın derin uyuduğu bile olabiliyor.

Memede uyuduğu için doymuyor sanırım o yüzden sürekli meme istiyor diye düşünüyorum ama bende tam bilmiyorum açıkçası gazınıda rahat çıkarıyor

Vallahi annemden Allah razi olsun çok yardımcı oluyor yoksa zor tek başına kadın 2 gün evine gitti orayi derledi topladi geri geldi annemle konuşsan yardımci olması için

Çok üzüldüm ya ne kötü bir şey gelmiş başınıza (
Kalp krizi falan mi geçirdi acaba, var mi kedilerde böyle anı ölümler?
Insan ne diyeceğini şaşırıyor.

Lansinoh 40 mllik almıştım onu sürüp göğüs pedi koyuyorum ben bir de emzirme atleti giyiyorum penye. Tek kuzucuklar emsin de razıyız kuzum ❤
Canım sadece ped yeterli olmaz. Kremden sonra uzunca süre nemli kalması gerekiyor. Kalkan alsan iyi olur . Ben ilk dogumumda almadığıma aşırı pişman olmuştum. 4. 5. Günden sonra çok fena hale gelmişti memeleirm

Allah kolaylık versin canım. Inşallah sorunsuz problemsiz atlatırsınız
12 den sonra yemek yok, gece 2 den sonra su da yok.

Oğluş uyurken doğum hikayemi paylaşayım kızlar sizinle.
11 temmuz sabah erkenden gittik hastaneye.2.sezeryan oldugu icin planliydi.Odalar doluymuş.1 saat falan bekledik maalesef.Bu bekleyiş panik olmama neden oldu.Hastanenin icinde normal dogum bekleyenler gibi dolandim cunku panikle kasilmalar yasadim.Neyse odanıza çıkabilirsiniz hazır dediler.Ciktik hazırlandım sakince.Annem kayinvalidem eşim ve oğlum vardı yanımda.Nst bağladılar odada.Sondayi ameliyathanede takacaksiniz değil mi dedim evet hep orda takıyoruz dediler.Rahatladim.Bilgilerimi alıp dosyama işlediler falan.Sonra tekerlekli sandalye ile görevli geldi hazır mısınız gidiyoruz dedi.Çok dua edin dedim annemle kv ye.Oglumla eşim ameliyathane kapısına kadar geldiler.Oglumu öptüm.Anneye dua et dedim.Esime de dua et çok panik oldum bekle beni burada dedim.Sakin ol oğlumla seni bekliyoruz herşey güzel olacak dedi.Çok caresiz hissederek buz gibi ameliyathaneye girdim.Ameliyat masasını görünce midem bulunmaya gözüm kararmaya başladı.Hemsirem geldi.Cok tatlı bi kızdı.Beni sakinleştirmeye çalıştı.Sorular sordu.Hazirligini falan yaptı.Sakinlestim biraz.Anestezi doktoru geldi.Egil bakalım başını önüne eğ belini arkaya çıkart dedi.Egildim hemşiremin omuzlarından tuttum.Belinde ödem var uygun yeri arıyorum dedi doktor.5 dakika falan uğraştı.Midem bulanmaya gözüm kararmaya başladı iyi değilim dedim.Hemen yatırdılar beni tansiyonun düştü iyi hissedince haber ver dediler.Oksijen verdiler ilaç verdiler.Tumden mi bayıltacaksınız beni istemiyorum dedim.Hayir iyi hissedince belinden spinal anestezi vericez dediler.Iyi hissedince anestezi doktoru bana sorular sorup rahatlatmaya çalışarak iğneyi yaptı.Ayaklarim uyusurken sondayı taktılar hicbisey hissetmedim.Sanki az uyuştu gibi dedim hemşireye.Doktor başlarken kontrol eder dedi.Doktorum geldi hazır mısın büyük buluşmaya dedi.Hazirim dedim.Hemşireye bebeğime ilk ben dokunmak istiyorum dedim.Doktora söyledi.Şimdi karnına bastırıcaz biraz acıyabilir korkma dediler.Hakikaten acidi baya.Hemen sonrasında oğlumun sesini duydum.O aciyi aninda unuttum.Doktor hemen gösterdi dokun oğluna çok tatlı bi bebek dediler.Kafasini okşadım.Allahim bu da çok güzel çok şükür diyerek ağladım.Giydirip yine getiricez bebeğini dediler.Hemsire giydirip getirdi.Dünya tatlisi oglun ben boyle beyaz dogan bi bebek gormedim masallah dedi.Optum kokladım.Usumesin odaya götürelim dediler.Ben oglumu operken annenin nabzina baksana bebek gelince nasil duzene girdi dedigini duydum hemsirenin.Ameliyat bitene kadar benimle konuştu ameliyat ekibi.Surekli beni rahatlatmaya çalıştilar.Çok çok ilgiliydiler Allah razı olsun.Dr çok güzel bi ameliyattı hayırlı olsun çok tatlı bi oğlun daha oldu dedi.Tesekkur ettim.10.48 civarı başladı ameliyat.10.56 da oğlum doğdu.11.15 te ameliyat bitti.Panik olduğum için hırpalandim biraz ama sonuç muhteşemdi.Ameliyathaneden çıkana kadar aklıma gelen herkese dua ettim.Defalarca şükrettim Allaha ikinci kez sağlıklı evlat verdiği için ameliyat başarılı geçtiği için.Kapıda oğlum ve eşim karşıladı beni beraber odaya çıktık.

Benim oğlan öyleydi. Gak guk meme modundaydık. Artık süt fazla gelirdi kusardı, sonra yine meme arama modundaydı. Ama kısa sürede güzel kilo alıyorlar. Bu iyi haber
Bu bacaksız kiloda almaz canım yediğini kusuyo işiyo mıçıyo ağlaya ağlaya ne var ne yok kalori yakıyor zaten yırtıyo kendini evi

gece 12den sonra hiçbişey yiyip içmemen gerekiyo canım su bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…