2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ama be bilim beklesen sakıncalı olur mu yani Allah'tan ümit kesilmez tabi doğal akışına birakmakta senin sağlığın için bir sakıncası yoksa beklemek istemez misin yani benim bildiğim doktor böyle durumlarda sorar hamileye, gebeliği biz sonlandıralım mı yoksa kendin beklemek ister misin diye.. Daha önce bunu yaşayıp yine de kalp atışını duyan okumuştum ama bir forumda yani tanıdığım yok öyle. Ama imkansız değildir. Tabi senin kararın ama sen kendin beklemek istemez misin? Yani doktoruna sordun mu beklesem sorun olur mu diye?

Benim 2güne bir geliyordu canım 2gün önce cıkardım 2gün rahat ettim bugun baslaması gerekırken yok göğüslerime el degmezdi onlarda normal
Sıkıntı etme canım birsey olsaydı belli olurdu bende normalde hiç çıkarmam dün düşük yaptigimi sanarak doktora gidecektim bir anda istifra ettim ve şaşırdım dedim heralde ağladım ondan meğerse bebek iyiymiş normalde hiç bulamaz göğsümde nadir acir çok fazla belirtilere takma kafanı rahat ol

İnsallah saglıklıdır

Bugun mide bulantım yok ve göğüslermdeki şişlik inmiş bebegim iyi midir ( cok korkuyorum
Merhaba canım geçen hafta aynı durumdan doktora gitmeyi düşünmüştüm ki iki gün sonra ara ara bulantı. Ve göğüs ağrısı tekrar olarak başladı şuan da hafif onun için aklına kötü bişey getirme inan hic bir belirti yoktu boşuna telaş etmiştim sanırım ufaklilklar arada bizi dinlendiriyor :))))

İçim rahatladı aynı seyı yasadıgını söylemen içimi ferahlattı oyyy anası yesin onu :)

Oyle çok fazla umursamiyorum canım regl gibiyim ağrım var ama hersey iyi raziyim kalp atışını da duyduktan sonra kanı pek onemsemem ama dikkat ediyorum tabiki yatıyorum ve ilaç tedavisi desteğiniz icin tesekkurler
Benim gorumcem 9 ay hergun ya kanama ya leke hep oldu. Şuan 3.5 yaşında oğlu

7 haftayı geçen durumlarda içeride parca kalıp enfeksiyon olmaması icin kürtaj yapılıyor. Düşükle tüm parçalar vücuttan atılamıyor. Kürtajı kötü olarak göstermemek lazım iyi yapan dr larda hicbir sıkıntı olmuyor. Benim bir hamileliğim 10. Haftada 7 haftalık gözüküyordu düşükle başladı ama mudahele edilmesi gerekti. Ama 2. Si kimyasal olduğu icin 6. Haftada adet kanaması gibi düştü.

Bugun mide bulantım yok ve göğüslermdeki şişlik inmiş bebegim iyi midir ( cok korkuyorum
Canım banada oluyo arada böyle şeyler gidip ultrasona girdiğimde herşey yolundaydı uzun bi süreç rabbim hayırla sağlıkla atlatmayı nasip etsin hepimize.Bu arada listeden ankarada olduğunu gördüm hastane ve doktor tercihin nedir karar verdin mi ben bayan bi doktor arıyorum var mı önerebileceğin birisi

Merhaba listeden ankarada olduğunuzu gördüm hastane ve doktor tercihiniz ne oldu acaba ben de ankarada bayan doktor istiyorum çevrenizden duyduğunuz memnun kaldığınız önerebileceğiniz hastane ve bayan doktor var mı acaba

gurbetciiii Merhaba listeden ankarada olduğunuzu gördüm hastane ve doktor tercihiniz ne oldu acaba ben de ankarada bayan doktor istiyorum çevrenizden duyduğunuz memnun kaldığınız önerebileceğiniz hastane ve bayan doktor var mı acaba

icequeen87 Merhaba listeden ankarada olduğunuzu gördüm hastane ve doktor tercihiniz ne oldu acaba ben de ankarada bayan doktor istiyorum çevrenizden duyduğunuz memnun kaldığınız önerebileceğiniz hastane ve bayan doktor var mı acaba

isim eymosumcum
yaş 27
yaşadığı şehir ankara
2.bebeğim olacak inşallah
tahmini doğum tarihi 7 temmuz 2019
Merhaba listeden ankarada olduğunuzu gördüm hastane ve doktor tercihiniz ne oldu acaba ben de ankarada bayan doktor istiyorum çevrenizden duyduğunuz memnun kaldığınız önerebileceğiniz hastane ve bayan doktor var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…