Bir de arkadaşın dediği gbi 9 ay boyunca kanaması olan ve bebeği sağlıkla doğan da çok kişi biliyorum ve okudum daAnladım sağlıklı. Olsunda raziyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de arkadaşın dediği gbi 9 ay boyunca kanaması olan ve bebeği sağlıkla doğan da çok kişi biliyorum ve okudum daAnladım sağlıklı. Olsunda raziyim
Canım zencefil çayı çok duydum.poşet çay alsam günde kaç kez içebilirim max?
@Feminas burda hamileyken 9 ay adet gören bir kadınla tanışmıştım ben. Üstüne görme olmuş. İlk ay adet olmuş ama hamile kese var. Bebek var. Kalp atışı var. Aylarca devam etti regl olmaya. Üstüne görme diye araştır istersen bir benzerlik var mı bak durumunla.Anladım sağlıklı. Olsunda raziyim
Oyle çok fazla umursamiyorum canım regl gibiyim ağrım var ama hersey iyi raziyim kalp atışını da duyduktan sonra kanı pek onemsemem ama dikkat ediyorum tabiki yatıyorum ve ilaç tedavisi desteğiniz icin tesekkurlerGünaydın.. Teze zencefil daha etkili olur.. ama ben de pek sevmediğim için poşet çay kullanıyorum. İçinde bal ve limon aroması da var. Günde 2 kere içiyorum gerekirse ama 3-4’e ebemiz izin veriyor. Tehlikeli olacağını sanmıyorum
@Feminas burda hamileyken 9 ay adet gören bir kadınla tanışmıştım ben. Üstüne görme olmuş. İlk ay adet olmuş ama hamile kese var. Bebek var. Kalp atışı var. Aylarca devam etti regl olmaya. Üstüne görme diye araştır istersen bir benzerlik var mı bak durumunla.
Tehlikeli bir şey olmadığını umuyorum kanamanın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ben olsam ikisi de icime sinmezdi. Icime sinecek baska bir doktor arardim. Oyle bi sansiniz varsaSize bir soru bir tarafta çok bilgili her sıkıntınıza nokta atısı yapan fakat yaşıitibariyle biraz ciddi kendisine sekreteri aracılıgıyla ulasabildiğiniz bir doktor var(uyguladığı tedavi sayesinde hamile kaldım) diğer tarafta çok ilgili güleryüzlü fakat yeterince bilgili olmayan (daha önce bana bazı tedaviler uyguladı gebe kalamadım)daha kolay ulasabildiğiniz bir doktor var. Hangisini seçerdiniz 1 mi 2mi :)
MERHABA HOŞGELDİN BENDE AMASYADAYIM İLK DEFA BURDAN BIRINE DENK GELDIM :) ÇOK SEVINDIMmerhaba güzel hamişler Amasyadan katılıyorum 7 haftalık hamileyim beni de listeye eklermisiniz sat 11/10/2018 muhtemel dogum tarihi 18 temmuz 2019 görünüyor haftaya kalp atışı duymaya gideceğim inşallah duyarız
liste için kilo yaş ve kacıncı bebegın bunları da yazarmsnmerhaba güzel hamişler Amasyadan katılıyorum 7 haftalık hamileyim beni de listeye eklermisiniz sat 11/10/2018 muhtemel dogum tarihi 18 temmuz 2019 görünüyor haftaya kalp atışı duymaya gideceğim inşallah duyarız
Seninle aynıyız canım hoşgeldin aramızaMERHABA HOŞGELDİN BENDE AMASYADAYIM İLK DEFA BURDAN BIRINE DENK GELDIM :) ÇOK SEVINDIM
Merhaba kızlar ben yeni üyeyim size birsey danışmam gerekiyor allah izin verirse bende temmuz annesi olucam suan 6 haftalik hamileyim benim çok. Karışık bir durumum var kanamam var ama içeride herhangi bir kanama alani gozukmuyor düşük yaptigimi sanarak hastahaneye gittim ama bebeğim ve kesen olduğu gibi yerindeydi ve etrafında hiç kanama yok kanın nereden geldiğini kimse anlamadı 5 +6 da henüz kalp atışı vajinal ulturasyonla duyulmuyo benim gebeligin geç döllenme sizce umudu kesmelimiyim yoksa beklemelimiyim
merhaba kübra bende cok sevindim hangi dr gidiyorsun?...29 yaş 80 kilo 3 çocuk olacakliste için kilo yaş ve kacıncı bebegın bunları da yazarmsn
hosbuldum teşekkürlerSeninle aynıyız canım hoşgeldin aramıza
merhaba kübra bende cok sevindim hangi dr gidiyorsun?...29 yaş 80 kilo 3 çocuk olacak
hastanede metin şentürk e gidiyorum ilgisini cok begendim (ali akkoyunluya ıkıncı hamılelıgımde gıtmıstı oda cok ıyı bir dr ama özele gitmeyi düşünmüyorum en azından şimdilik )ali akkoyunluya gidiyorum ayrıca hastanede prof var osman fadıl kara bıde ona gıdıyorum suluovadayım ben sen kıme gıdıyrsun
hastanede metin şentürk e gidiyorum ilgisini cok begendim (ali akkoyunluya ıkıncı hamılelıgımde gıtmıstı oda cok ıyı bir dr ama özele gitmeyi düşünmüyorum en azından şimdilik )
ALLAH a emanet olun bebeğin ve senÇok üzüldüm aynı şeyleri yaşamış biri olarak neler hissettiğini çok çok iyi anlıyorum. O içinden çıkmayan bi yara olarak kalıcak kim ne derse desin. 10 tane daha çocuğumuz olsa onun yeri hep ayrı kalıcak. Ama şunu bil ki Rabbim hayırlısını görüyor. Bilemezsin belki daha kötü şeyler yaşicaktın. İnşallah bir daha yaşatmaz sağlıklı bi bebeğin olur. Çok canın yanıyo biliyorum ama hayata bi şekilde tutunacaksın. Yavrun hak dünyada şefaatçin olsun canım inan ki çok üzgünüm.
8nsallah canımAynisini dun yasadim canim. baya pihti filan vardi. Kesin gitti dedim ama kese yerinde,kalp atışını duydum ve iceride kanama alani yok ama olabikir dedi. Kizimda 10. Haftada kanama alani vardı
Zaten progestan kullaniyordum gunde bir kere, ikiye cikardi
Pruloton depot igne verdi 2 tane. Birini dun vurdurdum biri 5 gun sonra vurdurulacak.
Ben ayni seyleri kizimda da yasadim. Onda iceride kanama alani da vardi hatta biri bitip digeri basliyordu. Kabus gibiydi ama cok sukur 3 aydan sonra bitti ve saglicakla kucagima aldim.
Insallah sende saglicakla kucagina alirsin canim
Canim benim aslında 2 aylık hamile olmam lazım ama 2 haftadır dr a gidiyorum hep aynı ölçüde bebek ne büyüyor nede kalbî atıyor o yüzden bu bebek ölü dedi dr bugün öğleden sonra sanırım kürtaj olucam dua edin nolur son kez yinede bakar ultrasonda dün bakıldı gerçi kesin ölü bebek dendi üzgünüm herşey ALLAH dan hayırlısı gülümH Haticeecitah nasılsın? Doktor neden kürtaj önerdi? Doğal gidişatına bırakmayı düşündün mü ya da doktor önerdi mi? Bilmiyorum bebek kendi kendine düşmüyorsa belki vardır bir hayrı ne bilim belki kalp atışı var ama çok zayıf? Kuranda bir ayet var rahimlerde olanı bilen Allahtır diye yani belki var onun canı ama daha gözükmüyor? Ne dicemi de bilemedim ki .. Çok üzüldüm inşallah yine de hayırlısı ile Allahtan bir mücize olur senin için.. Kendini çok harab etme kaderde ne varsa o olur.
Aminn canım Allah razı olsun inşallah çabuk en az sancıyla atlatırsın sende Allahım yardımcın olsunALLAH a emanet olun bebeğin ve sen
Rabbim şu cuma hürmetine sıkıntınızı gidersin bir mucize olsun kalp atışını duyun eğer sonuç aynı olursa da herseyden bir hayır vardır aynı olayı yaşadım büyümedı ne kese ne bebek düştü acısını bilirim Rabbim yardimcin olsun gönlüne ferahlık versinCanim benim aslında 2 aylık hamile olmam lazım ama 2 haftadır dr a gidiyorum hep aynı ölçüde bebek ne büyüyor nede kalbî atıyor o yüzden bu bebek ölü dedi dr bugün öğleden sonra sanırım kürtaj olucam dua edin nolur son kez yinede bakar ultrasonda dün bakıldı gerçi kesin ölü bebek dendi üzgünüm herşey ALLAH dan hayırlısı gülüm
Hayırlsı canım güçlü olmaya bak ,birçok kadın böyle durumlarla karşılaşabiliyor bende de olmuştu allahtan hayırlısını dilemek lazımCanim benim aslında 2 aylık hamile olmam lazım ama 2 haftadır dr a gidiyorum hep aynı ölçüde bebek ne büyüyor nede kalbî atıyor o yüzden bu bebek ölü dedi dr bugün öğleden sonra sanırım kürtaj olucam dua edin nolur son kez yinede bakar ultrasonda dün bakıldı gerçi kesin ölü bebek dendi üzgünüm herşey ALLAH dan hayırlısı gülüm