2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kontrolden geldik biz teyzeleri 😍
3720 gram olmuşuz doğum kilomuzu geçtik şükür 🙏
ilk hafta ödem atar kilo vermesi normal diyodu doktor
mamaya gerek yok dedi sadece anne sütüne devam dedi
kulak deldirmeyi sordum çok küçük daha uygun görmüyorum dedi
dil bağını sordum kendi kendine geçebilen bişey bu azalmış iyice dedi
ilk doğduğunda ameliyat gerekebilir çocuk cerrahisine göstermenizi isteyebilirim demişti
şükür gerek kalmadı onada
hala daha 2 saatte bir emzir dedi
3e çıkarmadı 😱 uykusuz gecelere devammmm
sarılık olmadan atlattık çok şükür
en son 6ydı bu sefer kan almaya gerek yok dedi
20 gün sonra kalça karın ultrasonuna gidicez bidaha
Yaaa ama koyuyorsunuz bu boklu dötlerin fotolarını canımız öpmek sevmek istiyo anaları😍 nasıl canım çekiyo anlatamam. Bi an önce gelsin istiyorum. Doktor da bekle daha var dedi bugün🙈

maşallah gözünüz aydın olsun.
size demaşalah canım
bizde büyük oğlanın gece lambasını aldık. Onunla uyuyoruz 😁 ama birsüre sonra yani bebiş kendi kendine memeyi bulmaya başlayınca artık lambaya ihtiyaç duymayacaksınız. İyice büyüdüğünde bi gözünü açacaksın seninki emiyor çoktan 😂
Allah yardımcın olsun canım tekte bile zombi oluyoruz biz sizin daha zor... Yardımcı kimse var mı yanınızda annane babaanne fln?
ayy maşallah sizesanki hiç doğum yapmamış Gibisin.
çok şükür gözünüz aydın cnım
canım bizim büyük beni kıskanıyor baya am alışacak inş. Diye umut ediyorum.
ayy Allah kolaylık versin size canım ya
ayy bayıldım ama sana yaaa

40 gün sonr ia PTT yeyatıyor.
Teşekkür ederiz teyzoşu 🙈😍

Kızlar doğum parası için nereye basvurmustunuz kaçırdım orayı.
İlçede asm varmış. Dilekçeyi oraya verdik biz.

Kızlar doğum parası ne zaman yatıyor başvurduk da 1 1.5 ay içinde demiş ben nerden bilicem ne zaman yatıyor

Ağustos 20'den sonra ptt'den dediler bize. Anne çekebilirmiş parayı.

Benim gibi calismayanlar bi yardim alabiliyor mu kizlar?
Evet canım. Hiçbir ayrım yok. Sadece tc vatandaşı olmak.

Canim doktor malesef suni sanci vermem diyor.sonu genelde sezaryene dondugu icin diyor ve karari ben veririm seni dinlemem dedi
Hakkında, hakkımızda hayırlısı, en güzeli olsun canım🐣
Ben de doktoruma kanala ne zaman girer diye sordum. O da sancilarin olur o sekilde kanala girer dedi. Kontrol nasil gecti sanci vs cikti mi🙃
Kontrol güzeldi canım, sancım çıkmadı. Akşam ve geceleri oluyor mu diye sordu, bende oluyor dedim hakikaten bazen çokta zorluyor. Olur çünkü artık doğacak zaten dedi. Iyice düzene girsinde öyle gel dedi. Sen nasılsin ne alemdesin? gece sancılarin var mı?
Canım benimde öyle oldu adet ağrısı gibi ağrım başladı artınca doktoru aradım kontrole çağırdı tam evden çıkacakken suyum geldi direk hastaneye geçtik 4 cm açılma vardı imkanin varsa doktorunla görüşseydin
Canım benimde kasılmalarım çok uzun süredir var, ama iki üç gündür düzensiz adet sancısı tarzında ağrılarım var. Senin doğurmadan birkaç gün önce mi başlamıştı adet sancısı tarzında ağrıların? Önceki gebeliğimde doğum sancılarımda kabız olmuşum gibi hissediyordum.

Hakkında, hakkımızda hayırlısı, en güzeli olsun canım🐣

Kontrol güzeldi canım, sancım çıkmadı. Akşam ve geceleri oluyor mu diye sordu, bende oluyor dedim hakikaten bazen çokta zorluyor. Olur çünkü artık doğacak zaten dedi. Iyice düzene girsinde öyle gel dedi. Sen nasılsin ne alemdesin? gece sancılarin var mı?

Benim de bir.kac gundur kasiklara dogru gece agrim oluyo ama bence benim 40 kesin dolduracak gibi. Sirtim cok agriyodu bu aralar o gecti adet agrisi gibi belim agriyo o kadad. Aman aman bir sey yok yani. Ama Hayirlisiyla haftaya dogsun istiyorum. Suan kafa capi sinirda buyumesin daha fazla.

Teyzoslarım selam🤓

Eklentiler

• 9A809CAC-EE30-499D-8B4D-A8C5F110F0D4.jpeg
    9A809CAC-EE30-499D-8B4D-A8C5F110F0D4.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar bugün ilk banyomuzu yaptık ama gözümüzü açamıyoruz bi uyku bi uyku doğru düzgün emmedide ilk banyo sonrası bukadar mayışmak normal mi sabahtan beri bu haldeyiz

Kizlar popisimiz isilik oldu ya karbonatli su zeytinyagi ise yaramadı ne yapmak lazimki

Back