• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar sabahtan beri kiizmla oynuyorum ilgiye doymuyor. O kadar yoruldum ki anlatamam. Eskiden hiç enerjim bitmezdi. Koca karınla otur aşağı kalk yukarı sabahın 8 inden beri ayaktayız. Ve bu her gün böyle
Iki çocuklu olma fikri bana çok yorucu geliyor şuan.ya yetişemezsem diye korkuyorum çok. Sürekli kafamda planlar yapıyorum şunu şöyle hallederim bunu böyle hallederim diye 🤦‍♀️
Benimkiler çok şükür güzel karşıladılar. Çok seviyorlar. 5. günümüz. Alt alma ve göbek bakımında oğlan yardım ediyor. Kızım ise kucağında gezdiriyor biraz. Tabii daha yeniyiz. Diğer günler ne olacak işler güçler bilmiyorum. Kendi halledebildikleri var ama yine onların da kahvaltı, giyinme, banyo işleri ve soru cevapları vs. biraz daha dikkat ediyorum. Hani bizi ihmal ediyor endişesi olmasın diye. Bilmiyorum hissederek davranmaya çalışıyorum. Yorgunluğum varsa veya kızgınsam bir şeye bunu da söylüyorum onlara. Süper insan değilim neticede.🤷‍♀️

Bizim kız da bu aralar iyice bana düşkünleşti.Su an 2 yaş sendromu durumlarına da girdi girecek. Allah günah yazmasın su an öncelik kızımda. Allah ikisine de saglık versin gerisi hallolur. Ama kızımın bana daha cok ihtiyacı olacagını dusunuyorum
Kardeşler arasında ayrım yapmak en korktugum sey.Allah denge kurmayı nasip eder inşallah da yıllar sonra ne kızım ne de oglum tarafından ayrımcı anne olarak anılmam.Bu konuda tek dileğim bu 🙂

Ben de senin gibi düşünüyorum
Allah kolaylaştırsın islerimizi insallah

Ben de ayni durumdayim sabah kalkip.kahvalti hazirliyorum yuzme dersine goturuyorum orda hekliyprum getirip dus aldir yemegini yedir sabahtan saat 2 ye kadar tüm günüm geciyor bunun yaninda havuz camasirlarini yika as... yemek vs gücüm kalmiyor .... ama bence hamileyiz onun agirligi yorgunlugu var ustumuzde ... bebekler dogunca ilk zamanlar cok uyuyorlar sonra okullar acilir vs biz de toparlanmis oluruz ... ben dusunup kendimi boyle teselli ediyorum

Ay beni asıl eylülden sonrası düşündürüyor biliyo musun :(
Işe geri döncem, kizin okula başlaması, dersler, okul işleri kosturmacalari vs öyle bir tempo ki . Okul tatile girdi de rahatladım o kosusturmalardan 🤦‍♀️

Daha iyi canım
Biz eve geldik Denizim hastanede
Allahtan hastane eve 300 mt 🙏🏻

Yok kuzum öyle diil ya dr um hastanem en büyük şansımdı biliyomusun çok şükürr hemen farkedildi ve müdehala edilebildi
Her işte bi hayır var diyoruz
Enfeksiyon almış ama yeni almış bebeğim daha çok dursa anne karnında ilerleyebilirdi enfeksiyon
Nst m de bi terslik olduğunu anlamış ama buna ihtimal vermemiş çünkü benim tahlillerim hep temizdi
Hala temiz üstelik bebek nasıl almışsa

Canım benim Şükocum hemen kavuşun inşallah oğlunla.Dualarim sizinle.

tekrar bebek düşünenler var mı ?aranızda 🤣🤣

Ben ogluşuma 7seneden sonra 5.tedavimle kavuştugum için
40miz çıktiktan sonra hiç korunmayı düşünmüyorum

Hayırlısi bakalım belki bu sefer tedavisiz kendiligimden hamile kalırım 😊😊😍
Ben düşünüyorum ama biraz büyüsün 😂sezaryen oldm sonuçta eski formuma kavuşayım ve bebiş 1.5 yaşında olsun düşünülür
Senınde allah gönlüne göre versin canım ❤️❤️❤️❤️

Ben de senin gibi düşünüyorum
Allah kolaylaştırsın islerimizi insallah

Ay beni asıl eylülden sonrası düşündürüyor biliyo musun :KK43:
Işe geri döncem, kizin okula başlaması, dersler, okul işleri kosturmacalari vs öyle bir tempo ki . Okul tatile girdi de rahatladım o kosusturmalardan 🤦‍♀️
Çalışırken zor olabilir dogru diosun ama çalışıp 3 uncuyu yapanlar olduguna gore demek ki bir şeekilde yapilabiliyor biz de yapariz ... ben 2 yil ucretsiz izin alicam analik iznimden sonra

Back