• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın kızlar
Anca bakabiliyorum ama okuyamadım herkesi kusura bakmayın sağolun hepiniz tek tek
Dualarınızda olalım

Maalesef henüz kavuşamadık biz
Solunum sıkıntısından gözlem altında oğlumuz
Dün gece bi kez gördüm bugünde 2 de görücem bi süre böyleymiş
Bekliyoruz
Moralim bozuk ama iyi olmaya çalışıyorum beterin beteri var diye
canım deniz oğlan nasıl?, moralini yüksek tut geçecek inş. Bir yandan senin doktoruna kızıyorum keşke biraz daha bekletseydi seni
Kızlar merhaba ❤️❤️ Bugün doktora gittik. Normal Doğuma uygun anatomide olmadığımı söylediler. Önce ebe baktı sonra doktor baktı uygun değilsin dedi. Bugün sezeryana alacak şekerden dolayı beklemek riskli dedi doktor. Kızlar dua edin lütfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Canım hayırlı haberlerle gel inş.

Kızlar merhaba ❤️❤️ Bugün doktora gittik. Normal Doğuma uygun anatomide olmadığımı söylediler. Önce ebe baktı sonra doktor baktı uygun değilsin dedi. Bugün sezeryana alacak şekerden dolayı beklemek riskli dedi doktor. Kızlar dua edin lütfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
hayırlısı olsun canım
sağlıkla gelsinde kuzun doğum şekli önemli değil
güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar merhaba ❤❤ Bugün doktora gittik. Normal Doğuma uygun anatomide olmadığımı söylediler. Önce ebe baktı sonra doktor baktı uygun değilsin dedi. Bugün sezeryana alacak şekerden dolayı beklemek riskli dedi doktor. Kızlar dua edin lütfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
[/UOTE]
Hadi bakalım hayırlısıyla al yavruşunu kucağına 🙏

Sezaryen olan canimlarrrr.Ameliyat öncesi lavman yapıldı mı size?Benim ilkinde aç olmadığım için yapılmıştı.Ve hic gaz problemi yasamadim onunla mi ilgili bilmiyorum Yarina aç gidicem yaptırmam gerekir mi sizce?Birde başka dikkat etmem gereken birşey var mı ameliyat öncesi.Sondayi uyusunca taktırmak dışında?
yok yapılmadı bana canım
benim acil sezeryan olduğu için sordu en son ne zaman yemek yedin diye ama zaten sabah uyandığımda olduğu için akşamdan beri bişey yememiştim onun için sorun olmadı miden bulanırsa söyle dediler sadece hiç bulanmadı
ameliyat öncesi önerebilceğim bişey yok zaten biranda olup bitiyo sonrası bol yürüyüş
yürüdükçe ayakların açılıyo

Tahlil yapılmadı bana.Yarin sabah yapılır sanırım sonuçlar hemen çıkar.
Bazi hormon tahlilleri hemen cikmiyor ama onlarin yapilmasina gerek var mi bilmiuorum ... bana doktorumun hemsiresi yonlendirdi anesteziyle gorusmenizi de bu hafta bitirelim dedim hazir olsun dedi ilkinde oyle yapilmamisti bende sasirdim hee hastanenin tarzi farkli ... ilk hamileligimde sezeryandan önce yapildi ben sanci cekerken

Kızlar merhaba ❤❤ Bugün doktora gittik. Normal Doğuma uygun anatomide olmadığımı söylediler. Önce ebe baktı sonra doktor baktı uygun değilsin dedi. Bugün sezeryana alacak şekerden dolayı beklemek riskli dedi doktor. Kızlar dua edin lütfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Hadi sağlıkla al kucağına canım 😍

Aptimal verdim intetnettende baktim bu mamayla boyle bi sorun yasayan var mi diye ama pek birsey bulamadim biri suyunu biraz fazla koyun demis sadece sen hangi mamayi veriyorsun canim
Önce hipp aldım sonra tadı daha güzel diye Aptamil e geçtim. Aynen kuzum mesela 30 CC ye bir ölçek ya ben 50 CC ye bi olcek koyuyorum nasılsa bı saat sonra emzircem diye. O an süt olmuyo ya da goguslerim aciyor oluyo fln öyle durumlarda veriyorum . Hipp in sindirimi çok kolay. Erken doğum olduğumuz halde hiç kaka problemi çekmedim onda. Aptamil de biraz ugrasiyoruz

Kızlar bi de ben soracam şu göbekte doğum çizgisi oluyo ya güyaa o tamamlanınca Doğum olurmuş. Doğru bir bilgi mi sizce buu🤔

Ay evet sütyensiz dolaşdım bikaç günde yok olmuyor sutyen şart daha rahat ettim bide benim sütler çok akıyor ya petsiz olmuyor sizinde öylemii pede bağımlı oldum

Aynı durumdayız. Göğüs pedi stok yapayım diyorum. :KK48:
Kızlar 10 Temmuz’a alınan sezaryen randevumuzu hiçe sayıp normal yollarla erken gelen kızımıza 9 Temmuz da kavuştuk 🥰 @Meylen in dediği gibi sinsi sinsi doğurduk 😂🤣 kendime yeni gelip yazabildim. Dikişlerim çok acıyor çıkarken baya zaiyat verdi bu kız 😍 çok şükür iyiyiz ama 😍😍
Çok şükür kavuşmuşsun bebeğine hem de istediğin gibi normal doğumla.. Gözün aydın olsun canım..:KK200:

Sağlıkla kavuş yavruna inşallah canım..:anne:

Kızlar ben de şimdi kontrole gıdıyorum sezeryan yarın mı olacak yoksa 16sına mı ertelenecek belli olacak. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah🙂
Güzel bi zaman kararı olsun hayırlısı ile canım..:KK52:
kız bebiş anneleri kızların kulaklarını ne zaman deldirceksiniz ?

Yaşına girmeden olabilir.. :emir_bebek:

canım deniz oğlan nasıl?, moralini yüksek tut geçecek inş. Bir yandan senin doktoruna kızıyorum keşke biraz daha bekletseydi seni

Canım hayırlı haberlerle gel inş.
Daha iyi canım
Biz eve geldik Denizim hastanede
Allahtan hastane eve 300 mt 🙏🏻

Yok kuzum öyle diil ya dr um hastanem en büyük şansımdı biliyomusun çok şükürr hemen farkedildi ve müdehala edilebildi
Her işte bi hayır var diyoruz
Enfeksiyon almış ama yeni almış bebeğim daha çok dursa anne karnında ilerleyebilirdi enfeksiyon
Nst m de bi terslik olduğunu anlamış ama buna ihtimal vermemiş çünkü benim tahlillerim hep temizdi
Hala temiz üstelik bebek nasıl almışsa

Önce hipp aldım sonra tadı daha güzel diye Aptamil e geçtim. Aynen kuzum mesela 30 CC ye bir ölçek ya ben 50 CC ye bi olcek koyuyorum nasılsa bı saat sonra emzircem diye. O an süt olmuyo ya da goguslerim aciyor oluyo fln öyle durumlarda veriyorum . Hipp in sindirimi çok kolay. Erken doğum olduğumuz halde hiç kaka problemi çekmedim onda. Aptamil de biraz ugrasiyoruz

Yarın doktora gidince sorayim bakalım ne diyecek bugün vermem gerekirse de senin dediğin gibi yapayım saol canım benim ❤

Sezaryen olan canimlarrrr.Ameliyat öncesi lavman yapıldı mı size?Benim ilkinde aç olmadığım için yapılmıştı.Ve hic gaz problemi yasamadim onunla mi ilgili bilmiyorum Yarina aç gidicem yaptırmam gerekir mi sizce?Birde başka dikkat etmem gereken birşey var mı ameliyat öncesi.Sondayi uyusunca taktırmak dışında?
Canım, yarın yavruna kavuşuyorsun herhalde. Sağlıkla gelsin inş.. :anne:

Kızlar mama oranlarını üzerinde yazan gibi ayarlamak gerek diye biliyorum. İlaç mantıgıyla kullanılmalı diye okudum birçok yerde.Bir arastırın derim. Kulak deldirme konusuna da cocuk doktoru 2 yasından sonrasını uygun görmüştü. Tabi yine de her iki konuda da tercih sizin 🙂

Daha iyi canım
Biz eve geldik Denizim hastanede
Allahtan hastane eve 300 mt 🙏🏻

Yok kuzum öyle diil ya dr um hastanem en büyük şansımdı biliyomusun çok şükürr hemen farkedildi ve müdehala edilebildi
Her işte bi hayır var diyoruz
Enfeksiyon almış ama yeni almış bebeğim daha çok dursa anne karnında ilerleyebilirdi enfeksiyon
Nst m de bi terslik olduğunu anlamış ama buna ihtimal vermemiş çünkü benim tahlillerim hep temizdi
Hala temiz üstelik bebek nasıl almışsa
Çok geçmiş olsun canım. Merak etme iyidir inşallah çabucak toparlar yavrun.. Yakınmış hastane hemen gidersin yanına..

Back