2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bazen ne yaparsan yap uyumuyorlarr bazende şak uykuya:))

Daha duuuuuuuurrrrr Senacım bunlar iyi gunlerinnnnnn dermişim.Şaka şaka onlarla herşey güzel.Dua et aşırı gazlı ve kolik değil.Buyuk oğlum ilk 4-5 ay neredeyse 7/24 huzursuz ve ağlayan bir çocuktu

Daha duuuuuuuurrrrr Senacım bunlar iyi gunlerinnnnnn dermişim.Şaka şaka onlarla herşey güzel.Dua et aşırı gazlı ve kolik değil.Buyuk oğlum ilk 4-5 ay neredeyse 7/24 huzursuz ve ağlayan bir çocuktu
Doğru söylüyorsun valla bı de öyle sürekli aglasa oturur sende ağlarsın heralde onu sen susturursun seni başkası inşallah bu bebeğin çok uslu olur canimm

Gunaydin sevgili anneler ✌ birşey soracağım bebeğine mama veren var mı? Ben 6 gün önce 1 kere verdim o günden beri kakasini yapmiyo doktora sordum telefonda gaz çıkarabiliyosa beslenirken karnindan ses geliyorsa 1 haftaya kadar birşey yapmıyoruz dedi 3 gundur 1 cay kasigi zeytin yagi iciriyorum poposuna suruyorum karnina masaj yapiorum bacak hareketletini yaptiriyorum ama yok yapamiyor cocuk iyicede huzursuz etmeye basladi sanirim uyurken bile rahat degil yavrum çıldiracagim birde sutum az doymuyor cocuk sagdigim sutleri kullandik bugune kadar artik mecbur mama destegi verecek gibiyim ama boyle tuvalet problemi olursa nasil yapacagiz hic bilmiyorum birde mamaya hepsi karsi ( doktor, ebe ) ama doymayinca da durmuyor bu cocuk ne yapcağim konusunda iyice kafam karisti

Gözün aydın, çok sevindim sağlıkla büyütün bebeğinizi...
Amin çok teşekkürler Kızlar

Doğru söylüyorsun valla bı de öyle sürekli aglasa oturur sende ağlarsın heralde onu sen susturursun seni başkası inşallah bu bebeğin çok uslu olur canimm

Ayyyy inşallah küçük oğluştan umutluyum.Sakin gazsız rahat uyuyan kolikle uzaktan yakından alakası olmayan bir bebek olacak inşallah Kerem oğlum❤Dur ben konuşayım bi onunla son kez icerdeyken

Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar kaka yapmaması normal. Benim oğlum haftada 1 kaka yapardı. Şimdi hic bir sindirim problemi yok. Anne sütü yüzde yüz sindirilebilir bebeklerde. Süt icin de süt kampı yapın. Önce emzirin sonra takviye sutlerinizi verin. Memeleri uyarın gak guk meme modu olsun. Süt gelmese bile beyne bebeğin süte ihtiyacı var mesajı verin. Evde hic iş yapmayın. Sadece yiyin uyuyun ve emzirin. En geç 1 haftaya sutunuz artar. Sut az diye bir sey yok her annenin sütü bebegine yeter. Hatta iki bebeğe bile yeter. İki mememiz var çok şükür. Benim kv lohusayken stresiyle iki kez hastanelik etmişti. 1 hafta sütüm cok cok azaldı bebek hic kilo almadi. Dedigin gibi sagdığım sutlerle takviye yapmıştım o zaman. Bir hafta sonra tekrar sütüm bol bol yetti. Hala daha emziriyorum. Doğunca ikisi bir emzirmeyi planlıyorum yeter ki pes etmeyin yeter..

Canım 1 hafta 10 güne kadar anne sütü alan bebeklerin kaka yapmaması normal ki Dr da söylemiş.Doymadigini nereden anlıyorsun.Emerken yutkunma sesi gelmiyor mu?Kilo almadı mı hiç?Gün içinde 7-8 defa küçük çiş yapmıyor mu?Mama verirsen olan sütün de gider daha az emeceği için.Bir aylık oldu mu bebeğin?Süt 1 ay sonunda ancak düzene giriyor.

Inşallah dediğin gibi olur göğsüm boşta olsa emziriyorum o birakinca sağıyorum içinde kalmasın süt gelsin diye annem yanimda çok şükür iş yaptırmıyor uyku biraz sorun mağlesef günlük 3 4 saat anca bol bol su içiyorum takviye sütlerde bitti inşallah biran önce artar sütüm

Eklentiler

• Screenshot_2019-07-08-00-06-14-1.png
    156,8 KB · Görüntüleme: 41
Bebesini çimdiren annişler bebişimin göbeği bugün yarın düşer ama ben file almadım daha netten sipariş vreceğim ama büyük oldu küçük oldu yorumlatı var ben küveti a101 den almıştım sizin deneyimleriniz neler memnun kaldınızmı filelerden

18 günlük oldu kilo artışı güzel çok şükür yetmediğini şöyle düşündük yarim saat 45 dkka emiyor birde memede uyuyor uyandiramiyorum yatiriyorum yarim saat sonra surekli ihiihi yapiyor 2 3 gece de huzursuz olunca doymuyor mu acaba diye dusundum cunku goguslerimde bos hissedebiliyorum kalktim biraz mama yaptim yavrum hepsini icti 4 saate yakin cok guzel uyudu bende ondan sonra sutumu sagmaya basladim iki gogusten 3 saatte bir 40 cc anca cikti ama 60 70 ccyle doyuyor 40 yetmiyor uzerini hep dolaptakilerle takviye yaptim ama artik onlarda bitti sabahtan bero memede birakinca agliyor memede sut yok nolcak bilmiyorum suan kakasinida mama vermeden once gunde 3 4 kez yapiyordu mama verdikten sonra hic yapmadi

Ben de mama veriyorum hiç kakasını yapmadığı olmadı her gün kakasını yapıyor biraz zorlanıyor tabi anne sütü aldıgındaki kadar kolay degil .doymadığını düşündüğüm için geceleri veriyorum

Benim kuvette A101 di ama file küçük geldi bende içine kullanılmamıs kalın havlu serdım hep o havlunun üzerine koyup yıkadım yumuşak yumuşak banyo yaptırdım

Canım bende mama takviyesi hep yaptım ama kaka problemimiz en fazla 7-8 saat oldu. Hangi marka verdiğin mama?

Bende evlatlık vermeyi düşünüyorum kuzucum
Mememi bırakmıyor koltuğuma işedi uyumuyo
Ana düşmanı Bi kız doğurmuşum meğer
Allahtan kokusu güzel kendisi tatlı

Yemek içmekle memenin alakası olur mu ki kız:)) tek dikkat ettiğim memeyi kuru vermiyorum önce sıkıp sütümle ıslatıyorum öyle veriyorum
aynen pelocum benimde çok şükür yara olmadı
bunu bende duymuştum ilk önce sıkıyorum süt gelince ağzına sokuyorum memeyi
lansinoh falan almıştım hamilelikte rahmi uyarıyo diye sürmedim doğduktan sonra doktor sür yara olmasın dedi diye bikaç gün sürdüm baktım bişey olmuyo artık sürmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…